Hubenost - ano/ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
4.7.14 21:44
@Anonymní píše:
Pro mě je naprosto dokonalé tělo na prvním obrázku a opravdu by mě zajímalo, kdo by si vybral radši ženu na druhé fotce, kdyby měl na výběr i tu první :think:.

Myslím, že hodně chlapů by si vybralo tu silnější, už jen proto, aby se nebáli, že jí při radovánkách zloměj ruku nebo žebro.
Stejně jako je rozdíl mezi holkou „krev a mlíko“ a holkou tlustou, tak je rozdíl mezi štíhlou a hubenou. A ta první je rozhodně hubená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.7.14 21:44

@catherine100 je vysloveně šukézní :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.7.14 21:45
@catherine100 píše:
Tak jsme tu s chlapem v rychlosti hledali neco na čem bychom se shodli a je to tahle baba :pankac:

tak myslím, že tuhle by bral každý chlap :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
4.7.14 21:46
@Anonymní píše:
Slýchám to dnes a denně. Chlapy mají stejně radši holky „krev a mlíko“ než nějaké vychrtliny…slýchávám to už od mládí a mě by zajímalo, a teď se ptám především těch pár mužů, kteří tu jsou, ale i žen, jestli se vám opravdu víc líbí tlustější ženy nebo ne?

Já osobně, i když tohle furt od někoho slyším, o tom silně pochybuju, že pokud by si mohl chlap vybrat, tak si vybere tu krásnou štíhlou ženu a ne nějakou baculku. Mě osobně na druhé ženě, byť v obličej je krásná, ale to tělo je prostě moc 8o. Pro mě je naprosto dokonalé tělo na prvním obrázku a opravdu by mě zajímalo, kdo by si vybral radši ženu na druhé fotce, kdyby měl na výběr i tu první :think:.

Poprosila bych ponechat anonym, byť se to někomu může zdát jako obyčejná věc, tak pro mě je to hodně citlivé téma. Děkuji.

Taky si myslim ze to vlevo je az prilis, ideal nekde mezi… Nicmene i kdyz jsem sama obezni musim rict ze vetsina muzu chce to vlevo, a proc taky ne? Vicemene kazdy vedle sebe chceme atraktivniho aktivniho cloveka, co neco dela a stara se o sebe… Ctu casto spoustu takovych tech formuli ala „Zena je krasna v kazde velikosti“, " I am not fat, I am curvy", „Baculky jsou spokojenejsi v zivote“ atd, ale sama si myslim ze to je proste jen kravina a vymluva aby (jsme) se citily lepe, i kdyz (nas) zere ten fakt ze nejsme stihle… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.7.14 21:46
@Camael píše:
@Ivaneska
Mně by to šlo, se znám. :D

Pokud pominu těhotenství tak jsem se s váhou dostala max na 55 kg, momentálně mám 51kg a 174 cm :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.7.14 21:49
@dani24687 píše:
No tak první je vychrtlá a druhá oplácaná a nelíbí se mi postava ani jedné z nich.
i hubená hezká holka může mít sebevědomí na nule a ta oplácaná naopak může být sebevědomá, vtipná, atd… chlap si vybírá podle vzhledu do postele, ne na dlouhodobý vztah.

asi tak nějak.

Já byla sexy pro mého, když jsem měla blízko k jedničce - začali jsme spolu a před porodem dvojka :mrgreen: Teď jsem prostě štíhlá, ale „po dětech“, pořád mě chodí špízovat do sprchy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.7.14 21:50

@kozisek ty seš prostě správnej kožuch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.7.14 21:51
@dani24687 píše:
@kozisek ty seš prostě správnej kožuch :palec:

ale „tam“ už tedy neeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376

Já bych chtěla vypadat tak jako ta nalevo…aspoň bych mohla trošku přibrat a pak bych byla dokonalá :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@kozisek píše:
ale „tam“ už tedy neeeee :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.7.14 21:54

@Ivaneska
To máš teda fakt málo. Já to měla taky tak. Při prvním. To jsem bez sebemenší snahy a naopak proti svý vůli spadla na 44kg/162cm. Ale stačilo rodit o trochu později a co bych dala za svých dřívějších 55 kg, teď mám 60 a ne a ne těch 5 kg sundat. Takže neboj, ty svině kilogramový se ukazují s věkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.7.14 21:54

@katkak9
:D to jsem přesně psala. Jak já bych se cpala, jůůů! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.7.14 21:55

Můj muž říká to, co většina tady: ani jednu z těch dvou. Líbí se mu štíhlé, ale ne hubené, ntož vychrtlé (tak označil tu první fotku) a ani oplácané či baculky. Jako bonus bere velká prsa (k té štíhlé postavě), velký zadek nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
4.7.14 21:56
@Camael píše:
@katkak9 :D to jsem přesně psala. Jak já bych se cpala, jůůů! :pankac:
:mrgreen: přesně tak…a pak bych vypadala jako ta na druhém obrázku :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
4.7.14 21:57
@natelia píše:
Můj muž říká to, co většina tady: ani jednu z těch dvou. Líbí se mu štíhlé, ale ne hubené, ntož vychrtlé (tak označil tu první fotku) a ani oplácané či baculky. Jako bonus bere velká prsa (k té štíhlé postavě), velký zadek nemusí.

jojo tak to je stejný jako můj…říká že ideál je postava jako lusk a k tomu velký kozy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová