Hubenost - ano/ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
4.7.14 21:58

@Camael na mě neplatí ani věk ani děti :roll: Je mi 30 let a děti mám 3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
4.7.14 21:58
@Anonymní píše:
Ano, jsem. Ideálně tak nějak 52kg.

Ježiš tak to já jsem tlustoch :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.7.14 21:59

@katkak9 Jako bch slyšela toho svýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.7.14 22:02

@katkak9
Kdepak, tu bych si nalepila na lednici, abych to včas zastavila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.7.14 22:04

@Ivaneska
30?? Tak to ještě není ten věk, o kterým mluvím, to jsem měla ještě pod 50 kg. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
4.7.14 22:06

Tak podle chlapa je jednička 13letý chlapec s podprdou :lol: Dvojka je zas už moc. Asi něco mezi. Za mě štíhlá, ale žena, ne dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.7.14 22:09

@Camael tak snad ta váha půjde s věkem trošku nahoru, ale moc tomu nevěřím, když se podívám na svojí mámu po 6. dětech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.7.14 22:09

Každému se líbí jiné ženské, každopádně slečna na první fotce je NEMOCNÁ!!! :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
47759
4.7.14 22:11

@verulicek proč by měla být nemocná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
4.7.14 22:11
@Anonymní píše:
Mě tedy ta první nepřijde nějak vychrtlá. Já takhle vnímám prostě hubenou holku. Ptala jsem se proto, protože mi přítel nedávno řekl, že bych mohla trochu zhubnout. Mám 64kg 172cm. Vím, že jsem oplácanější, ale šlo mi o to, že když jsme se poznali, tak jsem byla stejná a to tvrdil jak se mu líbím a že je to fajn a teď po 3 letech z něho vylezlo, že bych mohla zhubnout, takže má prostě radši ty hubené.zakladatelka

V netehotnem stavu mam podobne proporce - teda o centak min a o kilo min :) A tlusta nejsem! Samozrejme zalezi na pomeru svaly/tuk, ale tvuj pritel zije asi v jinem vesmiru.. Asi jako ti dvacetileti kluci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
4.7.14 22:12

Na té první fotce je dítě, není na ní vůbec nic zajímavého, nemá nic. Prsa, boky, zadek. Řekla bych tak 12-ti letá slečna, čekající na pubertu, až ty hormony něco s tím chlapeckým tělem udělají. A druhá fotka. Myslím, kdyby byla ta dotyčná jinak oblečená, vypadá úplně v pohodě. Takže za mě určitě dvojka, být chlap, do jedničky nejdu, to zavání kriminálem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.7.14 22:12
@Ivaneska píše:
@verulicek proč by měla být nemocná? :nevim:
:poblion:…pokud za tu hubenost nemůže nemoc fyzická, tak psychická rozhodně!
  • Citovat
  • Upravit
47759
4.7.14 22:14
@verulicek píše: :poblion:…pokud za tu hubenost nemůže nemoc fyzická, tak psychická rozhodně!

Já mám stejnou postavu a jsem fyzicky i psychicky naprosto zdravá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
4.7.14 22:16
@Anonymní píše:
Ano, jsem. Ideálně tak nějak 52kg.

To tedy neni ideal. Mozna tak v patnacti, nena dospelou zenskou s vyskou nad 170cm… :roll: I fitnessky maji na tule vysku kolem 60kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
4.7.14 22:19

Můj by si vybral dvojku, jinak by měl problém :cert: :mrgreen:

Ale teď vážně. Myslím, že až tak nezáleží na váze, ale na tom, jak ta ženská vypadá celkově, jestli o sebe dbá a taky jestli má něco v hlavě. A myslím, že vypadá líp bacule, která to má pavný, než hubenější holky, který jsou rozkydlý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová