Hubenost - ano/ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
4.7.14 21:29

Myslím, že je vybrat a vybrat. ;) Vybrat si na obrázku je jedna věc. Vybrat si partnerku věc druhá. Normální nezamindrákovanej chlap si vybere partnerku, která mu vyhovuje povahově a pár kilo míň či víc neřeší (pár kilo víc beru modelku č.2, ne někoho metrák a víc)

Je to jako s auty, na obrázku si každej chlap vybere porche, ale podívejte se ven, v čem jezdí většina chlapů a nepředpokládám, že usedají do svého auta nešťastní a s touhou se ho co nejdřív zbavit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Reinka píše:
Myslím si, že si OK, navíc, pokud jsi taková celou dobu :nevim: Já jsem o něco vyšší, BMI mám 22 a teda tlustá nejsem, mám po dětech vytahaný břicho a nedaří se mi zbavit se toho, ale to je kůže a ne špeky. A co ten tvůj? Má dokonalou postavu? Taky bych si rejpla :cert: :cert:

Právě, že má. Pravidelně cvičí, posiluje, pekáč buchet na břiše… :|

• Citovat
  • Upravit
47759
@dani24687 píše:
já myslela to, žeš mě označila a nic mi nenapsala :mrgreen: :mrgreen:

A jo 8-o promiň nový tlf. a do toho jsem nedávno nastoupila do pracovního procesu, tak jsem decentně k. o. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151

@Camael Jiste. Ale tohle je diskuse, takze diskutujeme a kazdej ma svuj nazor. Ja si jako tlustou predstavim treba H. Ruzickovou :) Tahle ma speky na brise, je oplacana…Ale kazdej to vidi jinak, vubec Ti to neberu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Tinkka
No ne, žes napsala to teda promiň a začala mi to vyvracet. Zrovna u věci, co kdo jak vidí, je nějaký vyvracení mimo mísu, to není o diskuzi. To si můžem psát furt dokola je, není, je, není…stejně to každá vidíme svýma očima. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974

Drahá anonymní, asi se tě to dotkne, ale tvoje vnímání zdravé postavy vysloveně smrdí anorexií. A chlap, co tě při tvých mírách nutí zhubnou, zaslouží traverzou po hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429

Já z vlastní zkušenosti vím, že jednička.. když jsem vážila 48kg, naháněli mě chlapi, mohla jsem jich mít na každém prstě deset.. po těhotenství a plus 30kg nahoře jsem byla pro chlapy jako vzduch :nevim:
a já se jim ani nedivím, mě by taky vadil špekatý chlap :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

@Camael tak to už je anorexie. pro mě je škaredě hubená. ta druhá je silná. nechtěla bych ani jednu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.14 21:30
@Anonymní píše:
Ano, jsem. Ideálně tak nějak 52kg.

Vykašli se na váhu. Jez zdrave a cvič a zpevni si postavu.
Tyhle vychrtlý idoly jsou škodlivý.
A to jsem už tak nějak začala věřit, že sexy je být fit a ne být vychrtlá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
@Anonymní píše:
Ano, jsem. Ideálně tak nějak 52kg.

Tak to pak chápu, že se ti zdá ta na té první fotce jako dokonalá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393

Ahoj, mě osobně jako ženě přijde hezčí ta na obr. 1 i když je teda hubená asi až moc. Každopádně můj manžel si mě našel v době kdy jsem měla nejsilnější období (68 kg) a postupně jsem se dostala na svých 53-55kg - bez diet, mám to po taťkovi a jiná asi nebudu. A teď mám pár týdnů do porodu, nahoře 9kg a manžel říkal, že by mu nevadilo, kdyby mi nějaká kila zůstala. Takže když jde o dlouhodobého partnera, tak na kilech asi opravdu nezáleží. On ten vzhled není jenom o kilech, ale i o obličeji a celkovém vyjadřování. Taky musí působit chemie a sympatie, takže si myslím, že není potřeba týrat se hladovkama, abychom byly pro pány přitažlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.7.14 21:31

@Ivaneska v pohodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

@Camael ty jo to už je fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Allons-y
V obličeji je třeba hezká (nebo spíš hezky upravená), ale jak tu zaznělo, že je ta fotka sexy..nebýt tam ty faldy na zádech, tak jo, ale ty mě praštily do očí jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
4.7.14 21:32

Můj kamarád je třeba na ty morbidně obézní. Snad jsem ho nikdy neviděla s holkou pod 150 kilo. Opravdu se mu to líbí, i kdy nevím proč. Když zjistil, že hubnu, tak mi psal že mu to trhá srdce :D blbec :mrgreen: já třeba taky osobně mám ráda pořádný chlapy, udělaný kolem 90kg. Můj chlap má 70 a trpím. Mám ho ráda, ale do mého ideálu krásy má daleko. Nikdy jsem tak hubenýho chlapa neměla, ale miluju ho ne kvůli postavě, ale jakej je. On taky očumuje modelíny a doma má mě :D a nikdy mi neřekl hnusný slovo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová