Hubenost - ano/ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
4.7.14 21:02

Za mě teda dvojka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
4.7.14 21:04

Prvni je az moc hubena vychrtlina, na tom neni nic pekneho. Takze za me ta druha divka. Kazdemu se libi neco jineho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
4.7.14 21:04

Tohle se bude líbit asi každému chlapovi, resp. neznám žádného, kterému ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.7.14 21:05

Manželovi se více líbí ta druhá žena na fotce, prý ji je aspoň za co chytit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Já mám postavu stejnou jako slečna č. 1. Chlapi se za mnou hodně otáčejí, ale nejsem spokojená se svou postavou, bohužel přibrat se mi nedaří i můj chlap by byl rád kdybych přibrala, ale za slečnou č. 2 by se tutove neotocil :think:

Příspěvek upraven 04.07.14 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833

Zeptala jsem se manžela (važí kolem 60kg :lol: ) a jeho odpověď byla jasná „Nechci bejt zalehnutej, takže asi hubenější“ prý by záleželo, jak moc tlustá a jak moc hubená, korunoval to „Když takhle natáhneš ruku, tak aby ti tady (na paži) nic neviselo“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
4.7.14 21:06

Ani jedna ani druhá bych řekla :think:, tak něco mezi…můj muž mi třeba za hubnutí nadává, nechce přijít o můj zadek alá JLo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.7.14 21:06
@kam2 píše: Řekla bych, že je to individuální. Každému něco jiného. Je fakt, že chlap může mít hubenou holku a přitom koukat po baculatější a naopak. Za mě ani jedno. Nelíbí se mi obézní holky, ani vychrtlé. Něco mezi tím. Líbí se mi zpevněné holky, co rády sportují /ne kulturistky/ a je to na nich vidět. No a když se přidá správné charizma, je to ideální kombinace asi :kytka:

Pod tohle se musím sama za sebe podepsat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.7.14 21:07

Tak můj přítel by si určitě vybral 1., i když já tak po porodu moc nevypadám.. :-/ Nicméně podle nás obou není hezká vyhublá postava, ale spíš zpevněná a trochu vysportovaná. Baculka nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.7.14 21:08

Proč jsi vybrala dva extrémy? Tohle není štíhlá vs. krev a mlíko, ale vychrtlá vs. tlustá (pardon, pokud se někoho dotknu, ale tak je vnímám). Chlapi to ale tak nehrotí, když se ženská vyloženě neklepe, nějaký to kilo navíc nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.7.14 21:10

Jinak pokud jde o ten trend " holka krev a mlíko", tak je to asi opravdu individuální, ale zrovna v mém okolí to moc neplatí. Všichni moji známí mají nebo aspoň chtějí mít ženu spíš štíhlou, než baculatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.7.14 21:11

Ono taky zalezi, jake je chlap natury. Muj muz je sportovec, takze by se za zenu ktera ma speky nejspis stydel. Vychrtliny taky nemusi, protoze by mel strach, ze se ji na ture zlomi nohy spilky vejpul. Z techto dvou je to ale jasna volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
4.7.14 21:11

Vypadám rozhodně spíš jako č.2 a o muže jsem nikdy neměla nouzi. Můj manžel si mě vybral na základě popisu mé postavy. Za č. 1 bych se ale také ohlédla - s myšlenkami, že má chudera asi poruchu příjmu potravy nebo je nemocná.
Problém je, že na těchhle fotkách jsou vyretušované všechny šlachy a trčící kosti, takže jsou holky takové uhlazené. Ve skutečnosti většina vypadá jako na fotkách z koncentráku.
Neříkám, že bych nikdy nechtěla zhubnout, ale nikdy bych nechtěla vypadat jako č.1. Fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
354
4.7.14 21:12

Ani jedno, slečna první fotce je už moc, prý by si připadal jak pedofil :lol: ta druhá je taky moc :lol: něco mezi tím, ženská má být ženská a ne vypadat jak vyhublá holčička, má mít prsa a zadek. Mně příjde krásná Vica Kerekes. z těchto není sexy ani jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
4.7.14 21:12

@Camael Promin, ale tlustou si predstavuju kapanek jinak. Myslim, ze je rozdil mezi tlustou a oplacanou. Stejne tak si kazdy zrejme pod pojmem tlusta a hubena predstavi neco jineho.

Příspěvek upraven 04.07.14 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová