Hubenost - ano/ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
5.7.14 09:40
@Svandu píše:
To ale vetsine chlapu nevadi :) a je to holt dan sportu. Je hodne malo holek, co poradne sportujou aniz by ztratily prsa.. Tem stastnym zavidim, ja jak jsem v treninku, tak mam tak jednicky :) zato na stehnech a bocich se mi to drzi rado :)

No nevadí… :think: Rádi se na ta umělá prsa v těch pánských časopisech akorát podívají, ale co já mám s chlapama zkušenost, tak doma by to mít nechtěli. Měla jsi možnost si na to někdy sáhnout? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
5.7.14 11:00
@krtek7489 píše:
No nevím, přesně takhle vypadají spolužačky mého 12 letého syna. :nevim: Na té fotce podle mě prostě není dospělá ženská, je to dítě. Je to prostě malá holka. A ty boky a prsa jí narostou, až se dostane do puberty ;) :mrgreen:

Mně teda na prsa ani puberta nepomohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.7.14 11:04
@Reinka píše:
Mně teda na prsa ani puberta nepomohla :lol:

Tak to mě až moc :? Ve 4.třídě plochá jak baterka, v 6.třídě trojky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
5.7.14 11:07
@Svandu píše:
To ale vetsine chlapu nevadi :) a je to holt dan sportu. Je hodne malo holek, co poradne sportujou aniz by ztratily prsa.. Tem stastnym zavidim, ja jak jsem v treninku, tak mam tak jednicky :) zato na stehnech a bocich se mi to drzi rado :)

To je jasný, že se jim to líbí :) Mě vlastně taky, klidně bych je brala :mrgreen: Ale mám strach, takže bych dobrovolně pod kudlu nešla…No a u mě je i jiný problém :think: Já nikdy nejsem v tréningu :lol: :P :mrgreen: Proto jsem typ číslo 2 :mrgreen: :oops: To ti závidím, že tě cvičení baví, mě ne a donutím se vždycky jenom v určitým období, to se mi tělo zpevní, ale pak se na to vykašlu, povolím trochu množství stravy a jsem tam, kde jsem byla předtím :x Jsem ten typ, co se musí celý život hlídat, cvičit a jíst zdravě, jinak kynu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
5.7.14 11:14
@krtek7489 píše:
No nevadí… :think: Rádi se na ta umělá prsa v těch pánských časopisech akorát podívají, ale co já mám s chlapama zkušenost, tak doma by to mít nechtěli. Měla jsi možnost si na to někdy sáhnout? ;)

Já jo, u kamarádky :oops: :mrgreen: Má je překvapivě hodně žen z mých známých a jejich muži si nestežují, naopak… :nevim: Dneska už jsou fakt měkké, po pár letech vůbec nepoznáš, že je ta holka má a to ani na dotyk. Jenom první dva, tři roky jsou pevnější a tužší, pak už ne…I když tvar drží i po jejím kojení o hodně líp než přírodní prsa, ale od přírodních by je rozeznal málokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
5.7.14 11:18
@ulice píše:
Já jo, u kamarádky :oops: :mrgreen: Má je překvapivě hodně žen z mých známých a jejich muži si nestežují, naopak… :nevim: Dneska už jsou fakt měkké, po pár letech vůbec nepoznáš, že je ta holka má a to ani na dotyk. Jenom první dva, tři roky jsou pevnější a tužší, pak už ne…I když tvar drží i po jejím kojení o hodně líp než přírodní prsa, ale od přírodních by je rozeznal málokdo.

To je super! Hodně nad nima uvažuju, ale plánujeme ještě děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
5.7.14 11:24
@Reinka píše:
To je super! Hodně nad nima uvažuju, ale plánujeme ještě děti :think:

Tak kámoška si je dala před dětma(2) a to vypadaly trochu uměle bez podprsenky držely a byly hodně pevné. Ale po dětech jí změnily tvar na přírodní, trochu klesly(ale pořád jsou pevnější než přírodní prsa téhle velikosti-dala si myslím čtyřky) a změkly. Už nejsou tak dokonalé, ale právě to jim dává ten přírodní vzhled.Ona je s nima spokojená až teď, protože nechtěla vypadat uměle…Ale zase jiná známá si dala mnohem menší velikost(cca menší trojky) a snad i typ(v tom se už tolik nevyznám, ale jedny jsou kulaté a druhé mají přírodnější tvar) a vypadaly přirozeně už od začátku.

edit:I/Y :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.7.14 11:25

@ulice No můj chlap při představě, že sahá na kus plastu, tak je mu spíš blivno :P A já bych to tedy také nesnesla, ale já mám všeobecně vůbec problém mít něco umělého kdekoliv v sobě. Třeba i kanylu při porodu, nebo drény po porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
5.7.14 11:37

Ja si myslim, ze zadna zenska nemuze byt objektivni. Postavu mam, jako slecna na prvni fotce 48kg a 165cm(stastna z toho moc nejsem). Kdyz jsem byla tehotna, tak mi vsechny prisly hubene a co jsem porodila vidim to zase jinak, protoze to srovnavam se sebou. Takze za me pani na druhe fotce je proste tlusta a vubec se mi to nelibi. Prvni fotka: alespon 5kg na vic a trochu sportu a byla by ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
5.7.14 11:39

@ulice Já jsem na tom stejně až na to, že sport miluju, takže si pak nakonec můžu dovolit i to jídlo, když to vyběhám :lol: Ale jím teda zdravě, nicméně hodně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
5.7.14 11:48
@krtek7489 píše:
@ulice No můj chlap při představě, že sahá na kus plastu, tak je mu spíš blivno :P A já bych to tedy také nesnesla, ale já mám všeobecně vůbec problém mít něco umělého kdekoliv v sobě. Třeba i kanylu při porodu, nebo drény po porodu :nevim:

Je to možný ačkliv já si myslím,že je to naopak-že hodně chlapů říká,jak by „to“ doma nechtěli,ale ve skutečnosti by jim to vůbec nevadilo.
Třeba už jenom po nějaké zlé nemoci si vezmi,že by sis nechala udělat nová prsa,tak by si taky zvyknul.

@Svandu píše:
@ulice Já jsem na tom stejně až na to, že sport miluju, takže si pak nakonec můžu dovolit i to jídlo, když to vyběhám :lol: Ale jím teda zdravě, nicméně hodně :-)

Já se taky snažím hodně zdravě, ale dělám chyby. Hlavně v tom, že si řeknu, že když je ten dezert ze samých zdravých surovin, tak po něm určitě něztloustnu :lol: A s ním ho víc než bych měla :oops:
Ale hlavně ten sport, když sportuju, tak je to ok…achjo, musím dneska naběhnout na běhací pás co mám doma :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.7.14 12:41

Tak můj by bral tu dvojku, pokud by si teda musel vybrat a já taky, vypadá rozhodně zdravěji než jednička, ta nemá se ženskou nic společnýho ;) Podle mě je to fotka nějakýho 12 tiletýho dítěte, nebo anorektičky :think:

• Citovat
  • Upravit
15404
5.7.14 13:31

Se zeptam myho schvalne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
5.7.14 13:57

Nejsem chlap, ale z těchto 2 možností bych si nevybrala ani jednu. Nějaký střed. A myslím, že manžel by volil též střed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.7.14 14:24

Tak manžel když viděl první, tak řekl, že je vychrtlá, když viděl druhou, tak řekl, že bere tu první. Za předpokladu, že jsou na světe tyto dvě jediné teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová