Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zralokyne Nechápu co někteří lidi mají, zvlášť u tebe. Ty seš z mýho pohledu naprostej ideál dokonalosti
A to nemyslím jen páteř, ale celkově. @Claire00 Tak to moc děkuji za kompliment, z popisu si myslím, že bych se i já tvými zády pokochala
Jsem na to asi fakt ujetá na ty páteře, i u chlapů ![]()
@lenicaa90 Děkuju
Však jsem to hned sestřenici i kámošce řekla, že mi dost lidí záda pochválilo a že rozhodně nejsem žádná Osvětim. Sice už mi asi okolo toho nic říkat nebudou, ale názor těžko změní. Holt každému se líbí něco jiného
@zralokyne spíš ti závidí já taky pořád poslouchala jak sem vychrtlá od kamarádek které byly třeba víc oplácané přitom jsem byla normálně štíhlá žádný koncentrák ![]()
Holky neblaznete, to je parada. Ani na jedne fotce co tu byla neni hubena holka podle me. Me se vzdycky libi, kdz zenskym lezou kosti
Pater je hezka a co je pro me uplne nejkrasnejsi jsou vylezle kycelni kosti - tzv. Bikini bridge.
Protoze pater vylezlou vubec nemam tak se u sebe soustredim na ty kycle. Ale taky je nemam tak vystouple jak bych chtela a uprimne zavidim kdyz to zenske maji hodne.
U chlapu to mam tedy opacne - nelibi se mi stihli muzi
Nevím no, jak už jsem psala dřív, tak jsou obě normální postavy, žádný tlusťošky. I když je fakt, že řada mindráků co my holky máme okolí nechápe no. Jeden nikdy neví, třeba jim ve skutečnosti příjde páteř sexy jako tady @lenicaa90 a tak mi ji závidí ![]()
@Mišmiš Přesně
kyčelní a mě se pak ještě líbí klíční kosti. Ty klíční mi jdou vidět docela dost, ale ty kyčelní nic moc, takže hubnu a hubnu, aby byli vidět ![]()
@Mišmiš Bikini Bridge je taky těžce mňamózní
to zas pro změnu nemám já, teda mám, ale ne tak jak to mají některý jiný holky. Jinak abych uvedla na pravou míru, tak já taky nejsem na vyloženě štíhlý chlapy, sice se mi na nich líbí páteř, ale to je asi tak jediný
Takže radši statnějšího co mu vidět není, než třasořitku s vystouplou
Ale už jsem viděla i pár takových, co splňují oboje, ale je to spíš vzácnost no. Takže po páteřích taky čumím spíš ženským ![]()
Nečetla jsem všechny komenty, ale v mém okolí mají všichni chlapi oplácané přítelkyně, některé i daleko víc než oplácané. Jsou spolu všichni spokojení už roky. podle mě chlapi koukají na hubené a líbí se jim, ale na vztah si vyberou holku se kterou jim je hezky a vzhled uz tak dulezity neni. Kdyz jsem byla zezacatku s pritelem byla jsem hodne hubena, po nekolika letech snazeni o mimi a brani hormonu jsem fakt hodne pribrala. Po porodu jdou porad kila sama dolu a ja hubnu ani nevim jak, jeste spokojena nejsem, jeste to par kilo chce, ale pritel mi rika jak se mu libi moje dokonale telo( i kdyz me fakt takove zatim jeste neprijde) ja myslim ze hezke hubene holky pritahuji muze ale pro vztah je lepsi mit normalni holku.
@miruska11 píše:
Nečetla jsem všechny komenty, ale v mém okolí mají všichni chlapi oplácané přítelkyně, některé i daleko víc než oplácané. Jsou spolu všichni spokojení už roky. podle mě chlapi koukají na hubené a líbí se jim, ale na vztah si vyberou holku se kterou jim je hezky a vzhled uz tak dulezity neni. Kdyz jsem byla zezacatku s pritelem byla jsem hodne hubena, po nekolika letech snazeni o mimi a brani hormonu jsem fakt hodne pribrala. Po porodu jdou porad kila sama dolu a ja hubnu ani nevim jak, jeste spokojena nejsem, jeste to par kilo chce, ale pritel mi rika jak se mu libi moje dokonale telo( i kdyz me fakt takove zatim jeste neprijde) ja myslim ze hezke hubene holky pritahuji muze ale pro vztah je lepsi mit normalni holku.
Jak to prosim te myslis? Jakoze vsechny hubene holky jsou nepouzitelne pro kvalitni vztah? Nebo ze maj v hlave vymleto? ![]()
@miruska11 To můj má rád holky štíhlé a u mě je to ted problém jsem těhu a 17kg nahoře sem ale ráda že budu mít hlavní motivaci abych se líbila přítelovi a věřím že to schodim. Mému bývalému to bylo jedno a já se akorát vyžrala na 75kg/172cm a necítila se dobře ale on mi pořád tvrdil jak sem pěkná
takže motivace k hubnutí žádná kdyby se se mnou tenkrát nerozešel a já po rozchodu nezhlubla na 63kg měla bych dnes metrák a nikdo by mě nechtěl ![]()
@zralokyne Myslim,ze tvuj problem je spis v malem sebevedomi. Myslim, ze bys mela svou sestrenici poslat do haje, at si leci sve mindraky na nekom jinem.
Proč by měly být na vztah lepší oplácanější? Vždyť je to úplně jedno, vždycky záleží hlavně na povaze a tu tělesná konstituce neovlivní. A vůbec, vztahy bych do toho netahala, to, že tady píšu, že se mi líbí vystouplý páteře přeci neznamená, že to je pro mě jediný kritérium pro posuzování lidí ![]()
@MartinaIrena To by měla, o tom žádná, ale zase na druhou stranu, já se nedivím, že to řeší, protože ono je fakt dost lidí, co do vás kvůli nějaké lezoucí kosti ryjou. A ještě s oblibou říkají, že to s váma myslí dobře. Celkem se divím, že tady ještě nikdo nenapsal, jak jsou moje záda fuj. A neříkají to jen tlustí lidi, mám třeba kámošku, která nadává na svou vystouplou páteř, i na klíční kosti…Že chce přibrat, že to není hezký. A jak už jsem psala, tak třeba moje máma, kdykoliv se ohnu, tak mi kritizuje páteř. Já jsem třeba povaha, že si z toho nic nedělám a klidně se u moře povaluju polonahá. Ale dost lidí, byť třeba sebevědomí mají, tak lehkej stín pochybnosti tam zavládne.
Mě by teda nenapadlo koukat po lidech a hodnotit jakou má kdo páteř
Já jí mám taky vystouplejší a žádnej hubeňour teda nejsem
Někdo to tak prostě má, přijde mi to normální, ale jak říkám, nikdy jsem to u nikoho nezkoumala
Já sleduju spíš jiné partie ![]()
@lenicaa90 No tak máš dinosauří páteř, jak říká manžel. Na to pomáhá cvičení.