Hubenost - ano/ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
4.7.15 20:51

Vaše starosti na mojí hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.7.15 21:46
@krtek7489 píše:
Vaše starosti na mojí hlavu :zed:
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
7974
4.7.15 22:02

@miruska11 Na tom není nic divného. Prostě to není moc praktický, když souložíš s někým, kdo je všude špičatej :mrgreen: Ale hlavně, pokud to slečna nemá od přírody a tráví celej život dietama, cvičením a hladověním, tak se to celkem dost podepíše na jejích náladách a ppstupem času i na tom samotném těle. Prostě s hladovym nenaloženym člověkem se blbě žije. Ona ta reklama, kdy máš jít do jisté nejmenované kalorické bomby, je založená na celkem reálném pozorování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.7.15 10:30

@kotyk Tak s tím zase souhlasím, pokud někdo přehnaně drží diety a vleze mu to na mozek, tak s ním mnohdy moc k vydržení není no. Já jím všechno, ale je fakt, že ne v nějakých velkých porcích. Ale to ne cíleně, prostě jsme už plná. Na druhou stranu třeba za 2 hodiny už mám zas hlad :-) Jinak při sexu jsme se svou „špičatostí“ nikdy problém neměla. Možná na zemi, to bych měla asi páteř otlačenou fest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
5.7.15 11:04

@lenicaa90 Máš krásnou útlou postavu. Kecy neřeš. Co by ženský daly za to, aby takhle vypadaly. Většina z nich ti tak akorát jistě závidí, a proto mají ty blbé kecy a kyselé ksichty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.7.15 11:12

@Baby86 Díky :-) neřeším to, pokud se líbím sobě a příteli, tak ostatní neřeším, Fakt jen pro zajímavost, co si kdo to myslí. Na jiné diskusi mi diagnostikovali špatné držení těla, no je fakt, že mám trochu víc prohlou bederní páteř dopředu (viz foto), ale to má spousta lidí. Za tanga se omlouvám, pokud někoho pohoršují, ale jiné vhodné foto nemůžu najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
5.7.15 11:19

@lenicaa90 Na záda by ti pomohlo trošku cvičit. Pilates je fajn. To ti ani nepřijde, že cvičíš a je ideální na zpevnění nejen zad. Tím pádem zlepší držení těla. Na tobě jsou tanga skvělá - ty si může dovolit nosit fakt málokterá holka. Opravdu ti to moc sluší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.7.15 11:34

@Baby86 Díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.7.15 09:04

@lenicaa90 :mrgreen: ja chvalim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.7.15 23:33

@dani24687 Tak to jsem ráda, že se najde i jiná milovnice páteří než já :mrgreen: Teda aspoň usuzuju z toho, že jsi ji chválila i zralokyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.7.15 14:21
@lenicaa90 píše:
@dani24687 Tak to jsem ráda, že se najde i jiná milovnice páteří než já :mrgreen: Teda aspoň usuzuju z toho, že jsi ji chválila i zralokyni.

No milovnice nejsem, ale libi se mi hubeny lidi. Ja jsem uchyl na klicni kosti :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.15 09:14

Zdravim. Mne je strasne videt mocak, nebo jak to rict…strasne se mi rysuje takovej ten trojuhelnik smerem k prirozeni :roll: vypada to hrozne

• Citovat
  • Upravit
29
11.7.15 10:48

Močák? :lol: Nemyslíš náhodou Venušin pahorek? Jestli jo, tak to je normální…Každopádně abych mohla hodnotit zda to vypadá hrozně a nebo normálně, potřebovala bych to vidět :) Klidně pošli do zpráv, jestli se stydíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
11.7.15 12:54

Me se osobne moc libi tento typ postavy…doufam, ze se k tomu nekdy dopracuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.7.15 13:01

Vysoka, vychrtla, pro me fuj. prosim, neber osobne, jen muj nazor. libi se mi postava, jakou ma Rita Ora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová