Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam to uplne stejne. Pokud clovek neni tlustoprd, tak proste pater je videt, kdyz se clovek ohne.
Jé, tak to děkuju za pochvaly
No partner mi říká to samý, že mám hezká záda a i postavu celkově. Ale znáte to, kdyby mi to řekly nějaký cizí blbky, tak to neřeším, ale tohle jsou moje nejlepší kamarádky a tak se nad jejich názory minimálně zamýšlím. Přítel hned říkal, že mi závidí, ale zase ony taky nejsou nijak tlusté, prostě normální postava a páteř jim takhle vidět není. navíc, možná už jsem zblbá i těmi různými kampaněmi proti anorexii. Jak člověk zadá do googlu vystouplá páteř, všude na to lidi reagují stylem že je to fuj
@zralokyne
vypadas dobre, hezka postava, pater mi prijde vylozene sexy. Jestli te bavi plavani, tak to je dobre na posileni svalů kolem patere a mezi lopatkama, tim nic neskazis. Hlava teda musi pod vodu nebo znak.
Vypadas maximalne normalne, pater jde videt kazdemu, kdyz se ohne… sestrenka urcite zavidi ![]()
Souhlasím, máš naprosto perfektní záda ![]()
Mně leze páteř i když stojím a nejde s tím dělat nic
Ty to máš krásný ![]()
Aj ja chcem takú postavu, fňuk. Nikdy v živote som si nevidela žiadnu kosť na tele, všetko zaplácané. Ty máš krásny chrbát aj postavu, nerieš, užívaj si leto a teplo.
Teda, to bych vážně nečekala, že mi to někdo dokonce pochválí
Je fakt, že když si tu fotku teď prohlížím, tak si taky říkám, že je vlastně ta páteř hezká, že na ní nic ošklivýho není. Ale já se nad tím dřív vůbec nezamýšlela, partner mě po ní x krát hladil při mazlení a taky její vzhled nijak nekomentoval. Jinak plavat občas chodím, ale hlavu pod vodu semi teda moc strkat nechce
Každopádně to asi nebudu řešit, když to má dokonce úspěch ![]()
A holky co vám ta páteř taky kouká, jakou máte postavu celkově? Teď nemyslím ty, co ji mají vidět jen lehce, to má asi opravdu každej..Já se teď dost dívala po holkách u vody a je fakt, že většinou když jim lezla takhle víc páteř, tak koukaly dost i jiný kosti…Což kdybych měla, tak možná pochopím, že mě někdo řadí směr Osvětim. Ale já mám naopak na řadě míst špeky.
@zralokyne
mě to teda přijde taky normální.. asi by mě nenapadlo se nad tím pozastavovat:)
Nejsou kámoška a sestřenka nějaký tlusťošky? Jestli třeba nezávidí normální hezkou postavu..
@kacenka8 píše:
Myslím že ti jen závidí máš hezkou postavu
Taky si myslim..
![]()
No nejsou vyloženě hubeňourky ale ani tlusťošky, o trochu víc kilo než já asi mají, ale fakt mi příjdou normální. U kámošky nevím, ale sestřenici je taky páteř trochu vidět, ale jen když je fakt dost ohlá a jen jako taková „čára“. Jednotlivý obratle jak mně jí nespočítáte.
Švagrová řešila u synovce, že má víc vidět páteř než je průměr. Byli dokonce na ortopedii a tam mu řekli, že je to nermální, jen že má trochu větší ty trnové výběžky na obratlech a proto mu víc ta paáteř vystupuje.
Mam to uplne stejne, jako ty a teda nikdo mi nic nerikal
treba, kdyz cvicim, tak musim mit na sedlehy karimatku nebo bych se zblaznila, jak by me to tlacilo do patere
mam tak i viditelne lopatky..a postavu si myslim mam normalni 182-72
mam teda postavu hrusky, takze stehna a zadek dominuji
ruce, jak paratka a od pasu dolu se to rozsiruje ![]()
Jsi normální štíhlá holka. Na tvých zádech nic divného nevidím, máš hezkou postavu ![]()
@MonikaN.89 píše:
Mam to uplne stejne, jako ty a teda nikdo mi nic nerikaltreba, kdyz cvicim, tak musim mit na sedlehy karimatku nebo bych se zblaznila, jak by me to tlacilo do patere
mam tak i viditelne lopatky..a postavu si myslim mam normalni 182-72
mam teda postavu hrusky, takze stehna a zadek dominuji
![]()
ruce, jak paratka a od pasu dolu se to rozsiruje
Omlouvám se, nechci Ti kecat do cvičení…Ale víš, že sedy - lehy jsou odborníky dávno zapovězeny? Ničí páteř a na posílení břicha nejsou efektivní - právě proto, že to zvedání trupu táhneš povětšinou zádama. Existují daleko propracovanější cviky na posílení svalstva…Pokud nevěříš, zeptej se nějakého kvalifikovaného fyzioterapeuta ![]()