Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terkamo píše:
Aha, nepůjčovala jste některá žebřík?!![]()
http://www.novinky.cz/…apouska.html
Nee.zas vsude byt nemuzu ![]()
Hlavně ať ti brzo doplní ten hasičák, ať můžeš být co nejdřív v plné zbroji ![]()
Tak ona asi Policie s tím nic moc společného nemá, když hořelo. A věta typu :„Já pomůžu PČR k likvidaci problému“ mě docela pobavila…Když už budeme trvat na slovech, tak si pomohla hasičům. A zase na druhou stranu proč by ti to měl vyplácet zaměstnavatel? Asi bych spíš vymáhala peníze po majiteli vozidla… Zkus pohledat zákony, já nevím, jak to tam přesně je, při odvracení nebezpečí, jestli je to tvoje povinnost nebo ne
@Anonymní píše:
Policie ti nemůže dat zadny potvrzeni, když událost vubec nevede v evidenci-jediny misto, kde je to nahlaseny, je na tísňové lince, kam se po vzniku události volalo. Uvědomte si, ze policie je tu proto, aby pri techto udalostech zmapovala, zda se nejedna o tr. čin, přestupek, či jine protiprávní jednání. Pokud se nejedna a jde pouze o technickou závadu, resi si vec hasiči po sve linii, tzn. odborníci, kteří mají reseni techto událostí v kompetenci.Asi tezko by například nekdo čekal, ze pokus o sebevraždu, kde asistuji hasiči, budou take hasiči vyšetřovat…Prostě pokud chceš potvrzeni o požáru, logicky půjdeš za hasičema, stejne jako kdyz si zlomis nohu, půjdeš na chirurgii a ne na orzopedii…
konečně někdo, kdo neviní za všechno PČR a aspoň trochu chápe jejich náplň práce ![]()
@RencaVlkova hasil policista. z meho pohledu jsem pomohla jemu aby mel cim. jinak uz vyreseno ke spokojenosti vsech ![]()
No ruku na srdce, někteří lidi pracující u PČR by měli vyměnit zaměstnání, protože pak vznikají akorát zmatky…
@Liren píše:
@RencaVlkova hasil policista. z meho pohledu jsem pomohla jemu aby mel cim. jinak uz vyreseno ke spokojenosti vsech
On správně hasit nemusel, pokud nebyl ohrožen ničí život, ale jen čekat na hasiče, to byla jeho „dobrá vůle“, myšleno dle zákona…já chápu cos tím myslela, ale jak už psala anonymní, oni to nenabrali jako žádné čj, tudíž ti nemůžou dát papír s razítkem a podpisem, protože pro policii tato událost neexistuje. Dle mého jen operačnímu nahlásili že asistovali hasičům a nebyl spáchám trestný čin ani přestupek
@RencaVlkova píše:
No ruku na srdce, někteří lidi pracující u PČR by měli vyměnit zaměstnání, protože pak vznikají akorát zmatky…
Jo zmatek byl jediny problem. kdybych nemela strach ze to budu platit a on mi relk obratte se na hasice z toho a toho vyjezdoveho mista byl by klid.ja se v postupech policie nevyznam. nevedela jsem proc o tom ten zaznam nenapsali tak abych to pochopila.ted uz je mi to jasny
@Liren píše:
Jo zmatek byl jediny problem. kdybych nemela strach ze to budu platit a on mi relk obratte se na hasice z toho a toho vyjezdoveho mista byl by klid.ja se v postupech policie nevyznam. nevedela jsem proc o tom ten zaznam nenapsali tak abych to pochopila.ted uz je mi to jasny
On stačí jen zmatkař a celý problém je na světě
tak ať to zítra dobře dopadne ![]()
@RencaVlkova píše:
On stačí jen zmatkař a celý problém je na světětak ať to zítra dobře dopadne
Dekuju ![]()
Tak věc se má tak - což jsem nevěděla - pokud poskytnete hasicí přístroj - máte ze zákona nárok na jeho výměnu os HZS a to zdarma. Dnešní informace od vyšetřovatale HZS. Já jsem si pro jistotu zažádala i o oficiální písemnou zprávu od nich, takže situace je vyřešena ![]()