Veřejný bazén, roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Veřejný bazén, roční dítě
Jsem problematiky neznalá.
Se synem zatím nechodíme plavat. Byl zatím jen v létě v maličkém bazénku.
O víkendu dorazí tchýně a pokaždé chce jít do veřejného bazénu. Minule byl nemocný, tak jsem si oddychla, že tam nemusíme.
On je syn dost odvážný a do všeho jde doslova po hlavě. Jak jsem zmínila, žádný kurz nenavštěvujeme.
Chodíte s malými dětmi do bazénu, i když nemají zkušenost z kurzů? Já se bojím, abychom mu nějak neznepříjemnili pobyt ve vodě, aby si třeba nelokl vody, hlavu potápět neumí. Já sama teda netuším, co si tchýně představuje, že se tam bude dít. On nebude spořádaně sedět a hrát si. Samozřejmě ho můžeme poponášet, čvachtat ho…nějak pořád nevím ![]()
Děkuji za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano chodíme a je to úplně v pohodě, neboj. Prostě ho budeš mít na ruce ve vodě, někde půjčujou i různé pomůcky, pásky, destičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme taky žádné kurzy nenavštěvovali a na bazén jsme chodili tuším od 9. měsíců malého. Osvědčil se nám takový ten kruh ze kterého nemůže propadnout a líbilo se mu to. Spíš jsme ho potom nikdy nemohli dostat z bazénu.
Klidndě běžte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten kruh máme někde taky.
My máme velký bazén, výřivku, divokou řeku (je dost klidná) a brouzdaliště. Asi se mám zeptat na vodu, ne? Nebo může do jakékoli vody? Já fakt nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může kamkoliv, kde se mu bude líbit. Může cokoliv, co budete chtít dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
to je hezky napsáno
budu se tím řídit nejen v bazéně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je příležitost, jdeme samozřejmě i s malými dětmi kolem roku (poprvé byly snad všechny naše děti kolem 6 měs). Celou dobu prcka někdo nosí, hrajeme si, děláme blbiny, pokud je, tak svezeme na tobogánu. V broudališti taky chvíli vydrží, střídáme to, když je v klasickém bazénu zima, jdeme se vyhřát do vířivky. Chodíme jednou za čas celá rodina, nemáme důvod mladší děti nebrat. Jo a vody si většinou loknou:-) Ničemu to nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Izzz píše:
to je hezky napsánobudu se tím řídit nejen v bazéně
ano, přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně bych začla tím, že ho budeš mít na ruce, ať si zvykne, že to je něco nového, po chvíli zkusit ten kruh a uvidíš, buď bude řádit sám, nebo ho zase vezmeš na chvíli na ruku ![]()
Nebála bych se toho, jen se řiď podle toho, co sama usoudíš, že je pro něj nejvhodnější aniž by do toho babička kecala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky s mladším v tomto věku chodili. Nevím, jak to je jinde, ale třeba u nás se nesmí s malým dítětem do velkého (plaveckého) bazénu s žádnými pomůckami jako je kruh, rukávky, vestičky atd. S tím se smí jen do relaxačního bazénu (jsou tam různé trysky, bublinky atd.), nebo do té divoké řeky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s malou chodila na kurzy, ale jen chvíli. Polívat hlavu vodou mu můžeš doma, ať ví jaký to je. A klidně bych s ním šla, není se čeho bát ![]()
Malá tedy nikdy nechtěla být v tom velkém kruhu, nudilo jí to… nejvíc jí baví skákat z kraje bazénu do vody, a to i když tam nikdo není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Izzz píše:
to je hezky napsánobudu se tím řídit nejen v bazéně
no já nevím,já bych se tím tak doslovaa zase neřídila
Když se nad tím zamyslíš… nevím ![]()
@terinka4444 píše:
Jinak, bez jakéhokoliv kurzu, jsme chodili do veřejného bazénu, vířivky, divoké řeky, i termálů od 6 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit