Plavání miminek Brno a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání miminek Brno a okolí
Ahojte maminky, vím že podobné téma tu už je ale jsou tam podstatně staré příspěvky tak bych se chtěla zeptat jaké plavecké kurzy momentálně doporučujete? hodně jich zavřeli jak se tak dívám
malý bude mít 6m tak bychom chtěli začít plavat a nevíme kam, aby ho to bavilo, byla dobrá domluva atd.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám se moc líbilo v Modřicích - jmenovalo se to „Hastrmánci“. Od února jdeme zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tam se jdeme po novém roce taky kouknout a zkusit nezavaznou lekci, ale doktorka mě řekla že to není uplně tak dobré no čučela sem na ni.
a hodně lidí si stěžuje na náhradu hodit tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mishell-H My chodili od 6měsíců a od té doby je vodní živel
prvních pár lekcí koukala, ale teď už se jen směje a řádí. Nevadí ji voda v obličeji. Moc jsem z tvého psaní nepochopila na co si hodně lidí stěžuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tady letáček Plaváčků a ti se mi líbí, protože mají i bazén čištěný UV zářením. Na Gen. Píky mají tenhle bazén, ale plavou i na Kraví hoře a v Kuřimi.
- Citovat
- Upravit
Ahoj muzu srovnat chodila jsem se starsim do plavacku a s mladsim ted do modric. V plavaccich zalezi na instruktorce ale hodiny dobry, zazemi super skvele nahrady coz je u me velke plus. V modricich zazemi super, hodiny super perfektni je ze po hodine muzes do saun a virivky, ale nahrady katastrofa malej byl dost nemocnej, muzes nahrazovat jen 2 lekce zbytek ti propadne a nahrada tak ze po posledni lekci musis ty 2 lekce nahradit do tydne.my jsme po posledni lekci lehli s atb takze nam 2 lekce propadli coz je uz dost. U plavacku jsem is lekce nahrazovala jak jsme meli cas a dali se nahradit vsechny bez problemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně to myslím to nahrazování je dost na prd, to mě říkalo už hodně lidí tak práv nevím no, jinak se mi to právě taky líbí ale co když bude malý nemocný a pak přesně propadne více lekcí a to už je docela skoda. a jak si chodila do modric? jednou týdně? nebo se chodí i vícekrát nebo si hned na začátku nahlásím že budu chodit v uterý a musim chodit v uterý nebo jak to tam funguje? děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V modricich si vyberes dobu kdyz chces chodit plavat je to jednou tydne a to proste chodit musis akorat dvakrat to muzes zrusit a kdyz chces ty dve lekce nahradit tak musis do tydne po posledni klasicke hodine coz znamena treba skoncis ve ctvrtek tak do dalsiho ctvrtka to musis mit nahrazene- treba u nas to moc neslo meli jsme jit v sobotu a v pondeli. Ale znMa me laka na kurzy plavani v aquaparku v kohoutkach myslim ze jsou to zabicky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Kohoutovicich je plavanie aj na Stamicovej, novy nazen, posielam link. http://www.dk-fontana.cz/…icu-s-detmi/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kisi77 děkuju
No v těch Modřicích se mi nejvíce líbí všechna ta péče zázemí atd.. ale to nahrazovaní
no 5,1 jdeme na zkoušku tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavání Brno Moravská Slavia
Hledám maminku, která by ráda odchodila 5 lekcí plavání s dítkem na Moravskou Slaviu v Brně a už se tam nedostala z důvodu plné kapacity.
Máme se synem omluvený celý kurz (5 lekcí za 1130,–) z důvodu stálé nemocnosti a je možné ho převést na maminku, která by měla o plavání zájem (věk nerozhoduje, termín kurzu si zvolíte sama po dohodě).
Po dohodě s lektorkou lze takto provést, možno si to telefonicky ověřit.
Maminky, ozvěte se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nevíte prosím o nějakém kamenném obchodě nebo bazénu v Brně (nejlépe v centru a okolí), kde by se dala koupit spojka na pěnovou vodní nudli? Nejlépe spojka plochá viz. odkaz. http://www.malyplavec.cz/…a-plocha/193
- načítám...
- Citovat
- Zmínit