Věříte na minulé životy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jednoznačně ano, byla jsem na regresní terapii kvůli nedobrému stavu a nestačila jsem se divit co je toho příčinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamu kdysi zatahly jeji kamosky k nejakemu „mediu“, ktere ji reklo, ze v minulem zivote byla hadi zenou, kterou ubodal sultan, ma panickou hruzu z nozu od mala, ma problem neco krajet, a umyt je, tak jestli na tom neco je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano věřím. Teď jsem se divala na nějaký dokument. Bohuzel si nemohu vzpomenout jak se to jmenovalo. Bylo to o tom ze jsme tu jeste jednou jen v jiném rozměru a v jiném čase ale žijeme jakoby ten samy život. Pry když potkáme sami sebe tak to znamená konec -smrt. Hodně mě taky zajímá astrální cestování a jiné podobně věci. Jen si sakra musím dávat pozor na to s kým o takových tématech mluvím. je totiž hodně lidi co se tomu vysměji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
věříte na minulé životy? Případně, povedlo se vám zjistit něco o tom vašem?
Moc mě toto téma zajímá!
Díky!J.
Ano věřím, jednoznačně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevíte, kde bych se mohla dočíst více? Nějaká literatura? Nebo někdo, kdo se tím zabývá?
Díky
Zakladatelka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára To mně připomnělo, jak jsem chodila na SŠ. Mamka se o tohle zajímala a já šla do Aury (to je u nás obchod s esoterikou, mají tam různé knížky o andělech - po různá náboženství, šátky, vodní dýmky, taroty atd.), kde jsem ji koupila knížku o andělech k svátku. Vrátila jsem se do školy (měli jsme zrovna obědovou přestávku) a dívala se na obsah té knížky. U nás ve třídě byla velká většina katolíků a už jsem byla hned ďábel, že chodím nakupovat do toho satanistického obchodu. Mysleli to zcela vážně. Tak jsem jim vysvětlila, že ta paní tam nemůže prodávat jen bible, protože by se logicky neuživila. A od té doby moc nemusím tady tyhle lidi, kteří věří, že je jenom BŮH, Ježíš a nazdar., chodí každou neděli do kostela a když vylezou, tak nenechají na nikom nit suchou. Jako paradox mi trochu přišlo, že lidem, kteří věří na něco jiného - minulé životy, anděly, jednorožce, reinkarnaci říkají sekta a psychopati a přitom oni také vnucují bible před ZŠ a jsou posedlí svoji vírou a když máte jiný názor je zle.. Takže ano já věřím na minulé životy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Moc mě toto téma zajímá!
Díky!J.
Spíš ano než ne. Vlastně ta varianta není tak špatná. Byla by pak naprostá spravedlnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím a byl bych rád, kdyby se moje žena teď měla dobře. Jsou věci, které se dějí a které jsou nevysvětlitelné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano věřím, jednou se mi stalo v cizině, že jsem přesně věděla kam mám jet na křižovatce, protože kdybychom neodbocili tak bychom dojeli špatně jako minule… Podotýkám, že jsem tam za svého života nikdy nebyla… Ale bylo to jako kdybych tam už někdy byla/žila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi dávno jsem byla že zvědavosti u kartářky, kterou známí velice chválili. Byla jsem zvědavá a chtěla to zkusit. Paní mi krom budoucnosti, která zpětně opravdu sedí, řekla, že jsem v minulém životě byla velmi movitou královnou, nebo princeznou na velkém hradě a v nynějším životě si mám naopak vyzkoušet odvrácenou stranu mince. To mi spadla čelist. Napadlo mne hned, jak na stará kolena umírám v bídě atd. Ona to pak rozvedla, tak mne trochu uklidnila. Sranda byla, když jsem začala žít s chlapem, který měl doma všechno v barokním stylu, zdobení, zlacené atd. Byl OSVČ, spal si do 11 hod. Příbuzenstvo si z nás dělalo srandu, že jedou k nám = na zámek a no co pak pan krááál, nebude ještě spinkat?
Co já vím? Třeba jsme v minulém životě byli spolu a v tomto jsme se opět potkali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc pěkné knížky o těchto věcech napsal Michael Newton.
Na minulé životy věřím. Když pominu fakt, že energie nikam nemůže zmizet pouze se může přeměnit, život, který by začal jen jakýmsi náhodným narozením a smrtí neměl žádný smysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Moc mě toto téma zajímá!
Díky!
J.