Věříte těhotenským testům

Anonymní
27.1.23 08:51

Věříte těhotenským testům

Dá se spolehnout na těhotenský test, který je po určité době negativní. Od styku prošly již téměř 4 týdny, avšak netuším kdy byla ovulace. I kdyby byla týden po styku tak to to už jsou skoro 3 týdny. Čili můžu věřit těhotenskému testu pokud je negativní? Naposledy jsem ho dělala ve středu z ranní moči

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
27.1.23 08:56

A menstruace ještě nepřišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 08:58

@unuděná Měla jsem pocit že ovulace byla těsně před menstruací, ta přišla na čas ale jiná na jakou jsem zvyklá.

• Citovat
  • Upravit
68945
27.1.23 09:01

Pokud po styku přišla menstruace a měsíc poté je test negativní, těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.1.23 09:02
@Anonymní píše:
@unuděná Měla jsem pocit že ovulace byla těsně před menstruací, ta přišla na čas ale jiná na jakou jsem zvyklá.

Ovulace nemůže být těsně před menstruací, luteální fáze trvá poměrně přesně 13-14 dní. Jestli jsi dostala menstruaci a i 4 týdny po sexu máš negativní test, tak těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
27.1.23 09:03

Ano, takovému testu můžeš věřit na 100%. 4 týdny po styku by byl test pozitivní dřív, než bys ho počůrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 09:08

@unuděná takže pokud by byla ovulace před menstruací tak by menstruace nepřišla? @Whitedog Děkuji, já jsem jelen už jen z toho, že nemá se počítat od toho kdy byl styk ale od toho kdy byla ovulace avšak já vůbec netuším kdy byla ovulace.

• Citovat
  • Upravit
14609
27.1.23 09:09

Nemůžeš být těhotná. Ale škoda slov, viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
27.1.23 09:11
@Anonymní píše:
@unuděná takže pokud by byla ovulace před menstruací tak by menstruace nepřišla? @Whitedog Děkuji, já jsem jelen už jen z toho, že nemá se počítat od toho kdy byl styk ale od toho kdy byla ovulace avšak já vůbec netuším kdy byla ovulace.

Ano, ale spermie nevydrží dýl než týden a to je opravdu ta maximální hranice. Test by byl zjevně pozitivní i po 3 týdnech. Takže můžeš být v klidu. Menses proběhl. Už to hoď za hlavu, z toho sexu těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
27.1.23 09:12

Proboha, nic nepočítej. Měsíc od posledního nechráněného styku negativní test = nejsi těhotná. Vůbec není nad čím spekulovat, řešit a počtat. Prostě nejsi těhotná. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.1.23 09:21
@Anonymní píše:
@unuděná takže pokud by byla ovulace před menstruací tak by menstruace nepřišla?

Téhle otázce nerozumím. Prostě přijde ovulace a od ní za cca 14 dní menstruace. Prostě jak píší holky, pokud proběhla MS a test je negativní, tak těhotná nejsi, tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
27.1.23 09:28

Pořád dokola. To musí být pořád ta samá, nebo já už to nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
27.1.23 09:28

Ano, oba pozitivni byly pozitivni … 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
27.1.23 09:29
@Anonymní píše:

Ty ale bereš HAK, takže neovuluješ.

@Prdolinka86 Jasně, že je to ta samá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.1.23 09:29

Proboha :zed:
Prostě při ovulaci sneseš vajíčko a pokud se nepotká se spermií tak přijde menstruaci a vypustíš ho do vložky :nevim:
Jinak bych zkusil IQ test. Ten by určitě něco potvrdil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital