Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@unuděná Měla jsem pocit že ovulace byla těsně před menstruací, ta přišla na čas ale jiná na jakou jsem zvyklá.
Pokud po styku přišla menstruace a měsíc poté je test negativní, těhotná nejsi.
@Anonymní píše:
@unuděná Měla jsem pocit že ovulace byla těsně před menstruací, ta přišla na čas ale jiná na jakou jsem zvyklá.
Ovulace nemůže být těsně před menstruací, luteální fáze trvá poměrně přesně 13-14 dní. Jestli jsi dostala menstruaci a i 4 týdny po sexu máš negativní test, tak těhotná nejsi.
Ano, takovému testu můžeš věřit na 100%. 4 týdny po styku by byl test pozitivní dřív, než bys ho počůrala…
@Anonymní píše:
@unuděná takže pokud by byla ovulace před menstruací tak by menstruace nepřišla? @Whitedog Děkuji, já jsem jelen už jen z toho, že nemá se počítat od toho kdy byl styk ale od toho kdy byla ovulace avšak já vůbec netuším kdy byla ovulace.
Ano, ale spermie nevydrží dýl než týden a to je opravdu ta maximální hranice. Test by byl zjevně pozitivní i po 3 týdnech. Takže můžeš být v klidu. Menses proběhl. Už to hoď za hlavu, z toho sexu těhotná nejsi.
Proboha, nic nepočítej. Měsíc od posledního nechráněného styku negativní test = nejsi těhotná. Vůbec není nad čím spekulovat, řešit a počtat. Prostě nejsi těhotná. Tečka.
@Anonymní píše:
@unuděná takže pokud by byla ovulace před menstruací tak by menstruace nepřišla?
Téhle otázce nerozumím. Prostě přijde ovulace a od ní za cca 14 dní menstruace. Prostě jak píší holky, pokud proběhla MS a test je negativní, tak těhotná nejsi, tečka.
Pořád dokola. To musí být pořád ta samá, nebo já už to nechápu ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná takže pokud by byla ovulace před menstruací tak by menstruace nepřišla? @Whitedog Děkuji, já jsem jelen už jen z toho, že nemá se počítat od toho kdy byl styk ale od toho kdy byla ovulace avšak já vůbec netuším kdy byla ovulace.
Ty ale bereš HAK, takže neovuluješ.
@Prdolinka86 Jasně, že je to ta samá ![]()
Proboha ![]()
Prostě při ovulaci sneseš vajíčko a pokud se nepotká se spermií tak přijde menstruaci a vypustíš ho do vložky ![]()
Jinak bych zkusil IQ test. Ten by určitě něco potvrdil ![]()
Dá se spolehnout na těhotenský test, který je po určité době negativní. Od styku prošly již téměř 4 týdny, avšak netuším kdy byla ovulace. I kdyby byla týden po styku tak to to už jsou skoro 3 týdny. Čili můžu věřit těhotenskému testu pokud je negativní? Naposledy jsem ho dělala ve středu z ranní moči