Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Včera mi hovorila znama, ktora pracuje v jednej materskej skolke v obci pri Bratislave ( s pochopitelnych dovodov nespomeniem o ktoru skolku ide), ze prave mali poradu, kde im riaditelka oznamila, ze ucitelky budu musiet vysvetlit skolkarom pojem masturbacie aj s nazornou ukazkou.
Bola cela zhrozena.
Pred casom som jej hovoril o tejto problematike a ona sa pozerala na mna ako na debila.
Dnes uz pochopila.
A dalsi koment autora, ked bol narieknuty z klamstva
LIB KO - verejne ta vyzyvam, ked ide o ojeb podla teba..som ochotny sa s tebou stavit o 10000 €. Umozniom ti s tou znamou stretnutie u nej v praci, pripadne s dalsimi ucitelkami, ktore nas uz na toto upozornovali pred tym.
Ano, je to zo https://www.facebook.com/…lnejjusticii?…
@Bábi Zlopočasná no jasně.. přijde jim to předvádět nějaká školená masturbaterka a masturbater?
![]()
@pannda je to stejný nesmysl, jako nedávno ten blábol že si budou děcka povinně ukazovat před celou třídou genitálie.
joo a viděli jste to video pro předškolní děti kde tančili pindíci a pipiny?
Dobre, tak masturbaciu nemusia mat zvladnutu do 4 rokov, ale OD 4 rokov sa to uz maju ucit. Tudiz v MS.
Jejda, ono to z tych obrazkov nejde precitat.
Mate to ale tuto, od strany 40
@Bábi Zlopočasná píše:
Včera mi hovorila znama, ktora pracuje v jednej materskej skolke v obci pri Bratislave ( s pochopitelnych dovodov nespomeniem o ktoru skolku ide), ze prave mali poradu, kde im riaditelka oznamila, ze ucitelky budu musiet vysvetlit skolkarom pojem masturbacie aj s nazornou ukazkou.
Bola cela zhrozena.
Pred casom som jej hovoril o tejto problematike a ona sa pozerala na mna ako na debila.
Dnes uz pochopila.**A dalsi koment autora, ked bol narieknuty z klamstva
LIB KO - verejne ta vyzyvam, ked ide o ojeb podla teba..som ochotny sa s tebou stavit o 10000 €. Umozniom ti s tou znamou stretnutie u nej v praci, pripadne s dalsimi ucitelkami, ktore nas uz na toto upozornovali pred tym.**
Ano, je to zo https://www.facebook.com/…lnejjusticii?…
Nevěřím tomu.
Zvýrazněný text jsem nepochopila.
Jak to souvisí s juvenilní justicí?
Ony existují dětské knížky, které vysvětlují už takhle malým dětem, že se má maminka, tatínek rádi a bla bla, v Sama doma o nich kdysi mluvili.
Tak kdyby to vzali touhle formou dětská obrázková knížka to bych i pochopila, pomaličku, postupně jim vysvětlovat.
Ale těm ukázkám, to určitě nevěřím, to už je moc.
@lekarnicka28 píše:
@Bábi Zlopočasná no jasně.. přijde jim to předvádět nějaká školená masturbaterka a masturbater?![]()
![]()
Nevěřím té formě, že ve školce probíhá osvěta ohledně sexuality, to probíhá, přijde mi to v pořádku.