Vertical hood piercing - zkušenosti

4
5.11.25 14:29

vertical hood piercing

Ahoj, uz delsi dobu premyslim nad piercingem Vertical hood.. mate s tím nějaké zkušenosti, či jak probíhá hojení a tak dále? vcera jsem si byla píchnout bradavku a piercingy na místech, které jen tak někdo nevidí, se mi začínají líbit :D dekuji za každou odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.11.25 16:10

Ani jsem o něm nevěděla. Píchnutí nebolelo, hojení super. Není čeho se bát.

• Citovat
  • Upravit
39791
5.11.25 16:13

Pardon, jsem zvědavý na zkušenosti. :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.25 16:37

Tak ne že by to nepíchlo, to teda píchlo :-) ale zahojil se krásně, prakticky jsem o tom nevěděla

• Citovat
  • Upravit
4
6.11.25 09:01

Ja mam nejvetsi strach z toho propichnuti a nasledne ze by doslo treba k nějakému znecitliveni..ale zase si říkám, ze to bude jen chvilková bolest a pak uz budu jen rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.12.25 20:26

Ahoj, tak teda uz jsem si nechala pichnout vertical, ale bolelo me to šíleně :lol: spocena jsem byla az na zadech, a jeste ten samy den jsem si davala bacha a vedela jsem o nem, ale jinak ted uz po tydnu je to lepší. a jeste bych sd vas chtela zeptat, kdyz si to vymenujete, je s tim moc velky problem trefit se, nebo pohoda? ve studiu rikali, ze to jde, ale obtizne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.25 21:42

Já si nic nevyměňuju :-) vrátit po vyndání jde dobře, ale když je tam pauza v řádu týdnů, už se tam musí dost narvat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová