Vesele o sexu

218
25.7.17 23:14

vesele o sexu

Myslim, že téma je jasné :lol: Máte nějaké veselé historky? My to dělali u babičky na dvorku, za králikárnou, aby nás někdo neviděl, že jo :D, jenže nám nedošlo, že tam má babička septik a ten poklop je poněkud starší, takže váhu dvou poskakujících těl holt nevydržel, :mrgreen: :lol: já tam skončila jen napůl, zato manža tam přistál celý a prý si i pořádně lokl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7355
25.7.17 23:21

No to je děsná sranda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
25.7.17 23:32

Hm, se nemusíte na zítra učit, co, když jsou ty prázdniny? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.7.17 23:35
@bony58 píše:
Myslim, že téma je jasné :lol: Máte nějaké veselé historky? My to dělali u babičky na dvorku, za králikárnou, aby nás někdo neviděl, že jo :D, jenže nám nedošlo, že tam má babička septik a ten poklop je poněkud starší, takže váhu dvou poskakujících těl holt nevydržel, :mrgreen: :lol: já tam skončila jen napůl, zato manža tam přistál celý a prý si i pořádně lokl :lol:

manža si lokl.. bože :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
26.7.17 00:04

Manža :zed: To je tak STRASNE deb. lní slovo :zed: Jak mu takhle muzes rikat? Jemu to neva? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.7.17 00:19
@PandaVanda píše:
Manža :zed: To je tak STRASNE deb. lní slovo :zed: Jak mu takhle muzes rikat? Jemu to neva? 8o

Vid a jeste v kombinaci manža, kterej si loknul sraček :mrgreen:
Mmch mne to slovo evokuje maharadzu, tlusteho dedka obklopeneho haremem, ktery nevi co by…

• Citovat
  • Upravit
12007
26.7.17 02:50

Tak kdyz si manza poradne lokl, mel ti tam tu hubu vymachat taky, aby v tom nebyl sam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
26.7.17 07:35

Koukám, že je tu hodně veselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
26.7.17 07:37
@Hanka1 píše:
Vid a jeste v kombinaci manža, kterej si loknul sraček :mrgreen:
Mmch mne to slovo evokuje maharadzu, tlusteho dedka obklopeneho haremem, ktery nevi co by…

Tak to je presny :mrgreen: manža, tlustej dedek maharadza :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.7.17 08:02

S manzelem u babicky za kralikarnou??? 8o ja teda nevim jak vy ostatni, my jezdime k babickam na navsevu na kafco, neco vypomoct ale ze bychom jezdili si na navstevu uzit sexu to teda ne. Ze by nejakej pubertalni vymysl? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 08:08

Mě to pobavilo :potlesk: já veselý zážitek nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
26.7.17 08:13

Jezisi, proc jste vsichni tak divny? Holka sem neco napise a hned dostane coud ze vsech stran, tohle neni mozny tady uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.7.17 08:24
@Eemii píše:
Jezisi, proc jste vsichni tak divny? Holka sem neco napise a hned dostane coud ze vsech stran, tohle neni mozny tady uz.

Tak minimalne mohla holka pohledat diskusi na vesele historky z nataceni/sexu, trapasy u sexu apod. je tady několik. Do minimalne trech jsem i ja osobne nebo i anonymne :oops: prispivala… ;)

• Citovat
  • Upravit
21905
26.7.17 08:31

@Hanka1 jo jasne a protoze to neudelala jako ty, tak sup do ni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.7.17 08:38
@Eemii píše:
@Hanka1 jo jasne a protoze to neudelala jako ty, tak sup do ni. :roll:

staci jen trochu cist pravidla tady a jen trochu zapojit mozek. Ja se navezla jen do sileneho vyrazu Manža :zed: a ze ten tu pouziva dost snazilenek/bydlenek/tehulek apod. :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak