Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Myslim, že téma je jasné
Máte nějaké veselé historky? My to dělali u babičky na dvorku, za králikárnou, aby nás někdo neviděl, že jo
, jenže nám nedošlo, že tam má babička septik a ten poklop je poněkud starší, takže váhu dvou poskakujících těl holt nevydržel,
já tam skončila jen napůl, zato manža tam přistál celý a prý si i pořádně lokl ![]()
@bony58 píše:
Myslim, že téma je jasnéMáte nějaké veselé historky? My to dělali u babičky na dvorku, za králikárnou, aby nás někdo neviděl, že jo
, jenže nám nedošlo, že tam má babička septik a ten poklop je poněkud starší, takže váhu dvou poskakujících těl holt nevydržel,
![]()
já tam skončila jen napůl, zato manža tam přistál celý a prý si i pořádně lokl
manža si lokl.. bože ![]()
Manža
To je tak STRASNE deb. lní slovo
Jak mu takhle muzes rikat? Jemu to neva? ![]()
@PandaVanda píše:
ManžaTo je tak STRASNE deb. lní slovo
Jak mu takhle muzes rikat? Jemu to neva?
Vid a jeste v kombinaci manža, kterej si loknul sraček ![]()
Mmch mne to slovo evokuje maharadzu, tlusteho dedka obklopeneho haremem, ktery nevi co by…
Tak kdyz si manza poradne lokl, mel ti tam tu hubu vymachat taky, aby v tom nebyl sam ![]()
@Hanka1 píše:
Vid a jeste v kombinaci manža, kterej si loknul sraček
Mmch mne to slovo evokuje maharadzu, tlusteho dedka obklopeneho haremem, ktery nevi co by…
Tak to je presny
manža, tlustej dedek maharadza
![]()
S manzelem u babicky za kralikarnou???
ja teda nevim jak vy ostatni, my jezdime k babickam na navsevu na kafco, neco vypomoct ale ze bychom jezdili si na navstevu uzit sexu to teda ne. Ze by nejakej pubertalni vymysl? ![]()
Jezisi, proc jste vsichni tak divny? Holka sem neco napise a hned dostane coud ze vsech stran, tohle neni mozny tady uz.
@Eemii píše:
Jezisi, proc jste vsichni tak divny? Holka sem neco napise a hned dostane coud ze vsech stran, tohle neni mozny tady uz.
Tak minimalne mohla holka pohledat diskusi na vesele historky z nataceni/sexu, trapasy u sexu apod. je tady několik. Do minimalne trech jsem i ja osobne nebo i anonymne
prispivala… ![]()
@Hanka1 jo jasne a protoze to neudelala jako ty, tak sup do ni. ![]()