Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja svemu manzelovi verim, ze by uspel, protoze je hodne zasadovy, o dost starsi nez ja a taky me spis on naucil mravum ![]()
Ruku do ohně bych za něj opravdu dala, protože žensky se na něj lepí prakticky všude, takže bych se asi už zbláznila.
Nešla bych ale do žádného testu, štěstí se nemá pokoušet ![]()
Jako že by flirtoval nebo že by na ni hned v tom obchoďáku skočil? ![]()
Manžel byl na střední mezi samými holkami a teď je v práci mezi samými ženami a je mi jasné že se mu s nimi kecá stejně dobře jako s chlapama
sem si jistá že by ani nepomyslel na to že by s nějakou jinou ženou mohl něco mít. Pokud si chce zajít na kávu nebo odvést kolegyni z práce tak proč ne
on to i většinou říká až po tom co to udělá
nepočítá s tím že bych ho podezírala takže mi nemusí vše říkat dopředu
máme dcerku a on se všem chlubí jaká je krásná a jak má skvělou ženu takže mu nemám důvod nevěřit
mu by ani svědomí nedovolilo něco zlého udělat.. v tom jsme oba stejní ![]()
Příteli věřím, i tak bych do toho nešla - ale to spíš proto, že mám obecně problém i s pohledem, lehkým flirtem
Jsem si ale docela jistá, že by si tu příležitost ujít nechal, ale pořád je to 99,99% ![]()
Verim svemu manzelovi stejne, jako sobe
Coz ale neznamena, ze se to stat nemuze. Rozhodne bych nikdy nepokousela stesti takovym hloupym testem.
Věřím mu a ruku do ohně bych za něj dala, protože ví, že kdybych mu na to přišla bolelo by ho to fyzicky a tu couru taky. Jedna to na něj zkoušela a vyrvala jsem ji chomáč vlasů. Jop asi sem magor, ale chlapa se jen tak nevzdám.
Věřím, že by si jí prohlédl, pokochal se hezkým pohledem a také věřím, že by si s ní nic nezačal. Za celou dobu vztahu mi nedal jedinou záminku abych mu nevěřila.
@Anonymní píše:
Věřím mu a ruku do ohně bych za něj dala, protože ví, že kdybych mu na to přišla bolelo by ho to fyzicky a tu couru taky. Jedna to na něj zkoušela a vyrvala jsem ji chomáč vlasů. Jop asi sem magor, ale chlapa se jen tak nevzdám.
Docela sila
@Anonymní píše:
Takze je mozne, ze by to udelal jen se te boji. Tak to musi byt super vztah
Nepremyslim nad tim. Zijeme spokojene, zaminku abych mu neverila mi nedal. Ale za nikoho druheho bych ruku do ohne nedala krom sama sebe.
@Anonymní píše:
Jaké barvy pleti jsi? ![]()
@Anonymní píše:
Uf, to je hustý, chudák tvůj chlap
takovou furii bych doma nechtěla ani zaboha.
@Anonymní píše:
Ahoj. Napadlo mě téma. Kdyby existovala možnost, že byste si mohly ověřit věrnost vašeho chlapa, šly byste do toho? Prostě byste nějak mu nějak nastrčily fakt hezkou ženskou, která by se s nim nějak pokusila navázat kontakt. Třeba v supermarketu nebo v práci, v restauraci,kdekoliv.Jak by podle vás váš chlap obstál? daly byste za něj ruku do ohně, že se po ní nepůjde? nebo víte, že by si nenechal ujít přiležitost? klidně pište anonymněJá za sebe říkám, že můj by musel mít dost upito a ona krasavice by se na něj musela dost lepit a možná by uspěla. Za střízliva věřim, že by odolal
Jsem hodně zvědavá, co napíšete a jak moc svým drahouškům věříte
Partnerovi bud věřím nebo ne. Tohle by me nenapadlo na něj zkoušet. Mimochodem, tohle se mi stalo v kavárně, kde jsme se setkávali s přáteli. Krásná ženská po něm vyjela u baru, když si šel koupit cigarety. Neměla šanci. Už jen proto, ze můj si začne se ženskou az ji dobře a dlouhodobě pozná. Získat si me, byl pro něj dlouhodobý oříšek, takže by, se me lehce nevzdal, jen kvůli nějaké krasavici u baru nebo obchodě. Mám to zkušené.
![]()
Věřím mu, nikdy mi nedal záminku k nedůvěře ale nikdy bych nešla do takového testu. Přijde mi to hloupé ![]()
Ahoj. Napadlo mě téma. Kdyby existovala možnost, že byste si mohly ověřit věrnost vašeho chlapa, šly byste do toho? Prostě byste nějak mu nějak nastrčily fakt hezkou ženskou, která by se s nim nějak pokusila navázat kontakt. Třeba v supermarketu nebo v práci, v restauraci,kdekoliv.Jak by podle vás váš chlap obstál? daly byste za něj ruku do ohně, že se po ní nepůjde? nebo víte, že by si nenechal ujít přiležitost? klidně pište anonymně
Já za sebe říkám, že můj by musel mít dost upito a ona krasavice by se na něj musela dost lepit a možná by uspěla. Za střízliva věřim, že by odolal
Jsem hodně zvědavá, co napíšete a jak moc svým drahouškům věříte