Vestavená myčka - jaká?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vestavená myčka - jaká?
Zařizujeme dům a s ním novou kuchyň. Vybíráme vestavné spotřebiče. Potřebuji poradit, jakou myčku na nádobí (konkrétně). Rozměr skříňky je šíře 60cm a značka nerozhoduje a s panelem zakrytým ![]()
Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já mám Miele, ale nemá zakrytej panel…ale je super !!!!!
- Citovat
- Upravit
Díky za tip, a co třeba tahle? Máte někdo http://www.eva.cz/…-bdi652-%29/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám koupenou whirpool,ale ještě jsem ji nepoužila..teprve čeká na zabudování. Ale tahle značka je OK a cena taky dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macinko myslíš ten Baumatic co jsme našli? Tu našel manžel, 49 decibelů, 14 sad nádobí … Snad je ok ![]()
Ale ráda ještě počkám na další rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už myčku vybírám asi měsíc a bylo mi doporučena značka Bosch a AEG. Na Miele už moje peněženka nedosáhne.
Moc se mi líbí u těchto dvou myček, že mají speciální Vario zásuvku na příbory. To znamená, že žádný košík s příbory nezabírá místo v koších na nádobí.
http://www.dno.cz/…smv-58m00-eu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Roza, ta je taky pěkná, ale ta cena
My budeme najednou kupovat 5 vest.spotřebičů, takže musíme s rozumem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem chtěla taky Miele nebo Siemens, četla jsem hodně chvály, ale cenově to už je docela síla. Takže půjdeme do Bosch s vario zásuvkou, ale taky je to o dost dražší než Baumatic.
Baumatic jsme měli jenom mikrovlnku, takže u myčky nevím, já bych si asi netroufla do ní jít, bála bych se, že za tu cenu nemůžu čekat slušnou kvalitu, ale to je spíš obava než fakt, tak třeba napíše někdo, kdo jí má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teď babo raď
Ale i tak všem moc děkuju ![]()
Jo a ten Baumatic je slevněnej o polovinu, tak třeba bude dobrej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, měli jsme Whirlpool volně stojící, ted máme Whirlpool vestavěnou. Obě byly bezvadné a perfektně sloužící. Do baráku chce zůstat manžel věrný
- Citovat
- Upravit
Ahoj, my máme Ariston, sice s panelem, ale jsme spokojeni. Dělají myslím i s panelem zakrytým.
Třeba TAHLE
Tak přeju dobrý výběr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit