Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chceme do chodby nechat udělat nějakou hezkou vestavěnou skříň. Ale zase chceme aby to bylo hezké a moderní, protože jsme v novostavbě a celý byt máme úplně nový a snažíme se ho zařídit hezky moderně. Dostala jsem od známe z Prahy tip na radys.cz Nechci tam ale hned posílat poptávku, aby potom neotravovali. Nemáte s nimi někdo zkušenost? (cena, rychlost, kvalita) Nebo nějakou podobnou firmu, která dělá takové hezké a moderní skříně? ![]()
Skříň máme z Ikey. Je moderní a ma strašnou spoustu vychytavek. Navíc si ji můžeš „vymyslet“ sama tak jak chceš a jak ti bude vyhovovat at uz osvětlení uvnitř, drzak na kalhoty, supliky, nebo boxy… Myslím, ze v Ikee ji sezenes i levněji než na zmiňované web. stránce ![]()
To je pravda, ale trochu mi vadí, že ty skříně vidíš potom všude. Ikea je super, ale třeba kuchyň nebo skříň a tak bych si tam nekoupila.
@Gabča68 proč? My máme z Ikey komplet kkuchyň včetně spotřebičů a i skrin v chodbe, uz dlouho a vše šlape tak, jak ma. Navíc Ikea ma na spotřebiče záruku 5 let což beru jako plus.
My máme vestavěné skříně odtud:http://www.sasainterier.cz/. Měli jsme je dělané na miru, 2 skrine a staly nás necelých 30 tis. a jsme s nimi spokojeni.
@Gabča68 aby jsi věděla cenově, nás vyšly na 22.000 Kč, a máme 2 dvojskrine a dvě skříně. Takže celkem máme 4 skříně vč. zabudovaneho osvětlení, držáku na kalhoty, výsuvné supliky a kose. ![]()
@Gabča68 to jako poznas na prvni pohled IKEA kychyn nebo dkrin? Jako jo, treba ta bila rustik dvirka jdou notoricky znama, ale jinak? 50% lidi ted dava bilou vysoky lesk a dkrin v dekoru buk/dub a to bych chtela videt, jak poznas, ze to he IKEA.
Já neříkám že je Ikea špatná a je jasný, že cenově je to levnější Mám i kamarádku, která má kuchyň z ikey a drží a vypadá hezky. Ale potom jsem tu kuchyň viděla už několikrát i jinde. A jsem ten člověk, co by mu to trochu vadilo. Navíc se ve mě drží ten pocit, že prostě od firmy, co se specializuje na jeden obor je to prostě kvalitnější práce.