Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci se zeptat, kde se dá koupit nějaký pěkný moderní ubrus a záclony. Zařizujeme nový domeček a chtěla bych to mít moderní. Už mě vytáčí jak všude v obchodech vidím jen ty staromódní ubrusy vhodné pro mou babičku. Jak vlastně vypadají moderní ubrusy a jaké máte doma vy? používáte je ještě vůbec, nebo se používají jen plastové nebo jiné prostírání pod talíře a k tomu třeba jen běhoun?
@tapinka123 moderní je nemít ani jedno
Jinak docela pěkné věci mají v Ikee nebo slavnostní ubrusy a nádobí např. v tchibu…
Na me temer vsechny ubrusy pusobi staromodne
a prijdou mi neprakticke, ale zas na slavnostni prilezitosti mam rada prostreno vcetne bileho ubrusu, k tomu barevny behoun nebo pekne prostirani.
jinak ja bych chtela nejaky takovy, ale kde ho vzit ![]()
@tapinka123 já mám ubrus jen kvůli klukovi - je moderní - látka, ze které všechno vyklepeš vč tekutiny, ale není to ta umělina, co bývala kdysi ![]()
@Eveelin píše:
@tapinka123 moderní je nemít ani jednoJinak docela pěkné věci mají v Ikee nebo slavnostní ubrusy a nádobí např. v tchibu…
A co se dneska teda moderně dává do oken?
@RadkaCh píše:
taky hodne vidim domy bez zaclon jen treba zaluzie
me osobne se to nelibi ![]()
@RadkaCh píše:
jen žaluzky.. máme to taky tak.. barevný žaluzie ![]()
Záclony v jisku, ikea atd. ubrus nevím moc ubrusy nemáme co mám děti…
@a12 máme dřevěné do domu z lícových cihel. Doporučil to architekt a všichni nám to chválí. Jak jsi to vyřešila ty?
@RadkaCh píše:
ja treba nemam rada klasicke zaclony (vzorovane dirkovane). doma na nekterych oknech nemame nic. na nekterych jen zavesy po boku oken, na nekterych zavesy plus hladke bile zaclony. plus venkovni zaluzie.
@Eveelin píše:
@a12 máme dřevěné do domu z lícových cihel. Doporučil to architekt a všichni nám to chválí. Jak jsi to vyřešila ty?
to verim ze to muze vypadat pekne.. sousedi maj klasicky zaluzie bez zaclon a to se mi nelibi
my stavime novej dum, zaluzie jsme si nedali ani davat nebudeme nelibi se nam to.. sousedi maj vlastne celej den stazeny zaluzie.. prijde mi to takovy moc zabedneny
a kdyz rozsvitej tak to zatahnout uplne.. jak to teda delate vy bez zaclon se zaluziema? cely dny mate stazene zaluzie?
@RadkaCh píše:
nevím jestli je to moderní, hodně se dávají látkové rolety nad okno - elektrické, je to lepší než hliníkové žluzie
Jinak se mi docela libi takovy ty rolety jak bud zatemni uplne nebo prosvitaj.. podle toho jak se to nastavi tema provazkama.. no nevim jestli me chapete
zkusim najit obrazek..
No já teda nevím, ale nám zrovna včera namontovali okna a už se nemůžu dočkat, až se to úplně dodělá, abych tam mohla zase něco pověsit. Takhle to vypadá teda děsně. ![]()
@RadkaCh
tak uz mate okna jo? parada
jakou barvu jste nakonec vybrali? my delame teprve pricky ale uz jsem si taky delala srandu ze si privezu zaclony a povesim to tam ![]()