Moderní ubrus a záclony

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
15.4.15 22:19

@a12 no tak to asi nebude uplne delane na nocni sviceni a v koupelne a loznici by to mohlo byt dost problem kdyz nam tam vidi manzelova rodina z obyvaku protejsiho domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.4.15 22:20

@Izzz tak to jsi me moc nepotesila. to nam asi moc nevydrzi. to by bylo asi lepsi tam dat ty venkovni zaluzky ale to je drahe neskutecne. jake jsou jeste moznosti? takove ty svisle zatahovaci? to by nam nic nevyresilo - do koupelny a do detskeho pokoje naprosto nevhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61139
15.4.15 22:23

@tapinka123 :think: to asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.4.15 08:01

@tapinka123 kočka a dítě to ničí na místě, kam dosáhnou…to je jedno okno v obýváku. Kočku to už přechází, dítě ne…ale pokyd by neměl pod oknem stoličku, tak se tam nedostane…to je zase pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4479
16.4.15 12:50

Já si nemyslím, že záclony a ubrusy nejsou moderní. Záleží jaký styl interiéru budete volit. Pokud strohý minimalizmus, tak je to jasně bez nich, ale pokud třeba ve stylu vintage nebo jiném podobném, tak záclony nesmí chybět. Na ubrus si klidně můžeš koupit metráž a té jsou tisíce vzorů a materiálů dle libosti. Já mám třeba v barvě vanilky s téměř neviditelným proužkem a stůl s ubrusem a bez něho se nedá srovnat, vypadá daleko luxusněji. Záclony se také dají pořídit bez klasického vzorku jen hladké. Ty bych klidně pořídila v Ikei. Je tam toho víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
4.4.21 08:09

Ubrus PVC

Používají se ještě ubrusy PVC? Manžel ho chce, ale mě se nelíbí. Máte nějaký moderní? Existuje nějaký hezčí než tradiční s barvami a kytičkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
4.4.21 08:39

@krajta Co behoun doprostred stolu nebo jen prostirani? Ubrusy z plastu jsem nevidela asi 15 let na stesti :P. To bych uz nedavala. Neni to pekny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
4.4.21 09:02

Minimálně se pořád prodávají. A nejsou jen s kytičkami. Ale na stole to vypadá jinak než látkový, to se nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13235
4.4.21 09:04
@Livlin píše:
Minimálně se pořád prodávají. A nejsou jen s kytičkami. Ale na stole to vypadá jinak než látkový, to se nezměnilo.

Ale už je to zase o kousek lepší než to bývalo ;)… Nicméně souhlas, že elegance se v tomto směru nekoná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
4.4.21 09:19
@Magical-eyes píše:
Ale už je to zase o kousek lepší než to bývalo ;)… Nicméně souhlas, že elegance se v tomto směru nekoná ;)

Mě se nelíbí, ale bohužel ho chce manžel. Nebo neexistuje nějaký speciální látkový z kterého jde jednoduše šetřit rozlité pití a nevsákne do ubrusu? Máme malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
4.4.21 09:22

@krajta
Existuje. Teflonove ubrusy. Latka, ale nepropusti vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
4.4.21 09:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
4.4.21 09:46

Prodávají se krásně ubrusy z PVC, pekne vzory, moderní. Dlouho jsem se jim bránila, ale poslední roky na něj nedám dopustit. Otřu,hotovo.Co čtvrt rok si koupím nový podle nálady. Pri malých dětech ideal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61139
4.4.21 09:49
@krajta píše:
Mě se nelíbí, ale bohužel ho chce manžel. Nebo neexistuje nějaký speciální látkový z kterého jde jednoduše šetřit rozlité pití a nevsákne do ubrusu? Máme malé děti.

existuje..
a tchyně má pruhlednej plastovej na normálním ubrusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.4.21 10:41

Jo, slušné seženeš. My to máme kvůli malým dětem, to by ten stůl byl jinak už zlikvidovaný. Máme z jysku, je celkem hezký na to, že je z PVC.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný