Kde kupujete záclony?

Tunrida
15.4.15 16:41

Kde kupujete záclony?

Dotaz je jasný? Kde je pěkný výběr záclon? Spíš modernějšího rázu, ne moc vzorů. A sháním dlouhé záclony.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
293
15.4.15 17:52

IKEA :) levne a moderni

http://favi.cz/…orie/zaclony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.4.15 17:55

@Zdenilda To jsme řešili, jestli tam nejsou ty záclony mačkavý. Jakože až moc umělý.

• Citovat
  • Upravit
2202
15.4.15 18:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21658
15.4.15 18:17

Me se moc libily zaclony v Kika. Az budu menit ty stavajici, pujdu pro nove tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.4.15 18:41

@RadkaCh tak to mas pravdu. Musim je po prani zehlit a nadsena nejsem.To mi nedoslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.4.15 19:57

My máme teď nový dlouhý záclony z Kika. Takový krásně vzdušný, jemný. Za pár šušňů. I závěsy, ale ty už teda zrovna dvakrát levný nebyly. Měli pěknej výběr obojího ;)

• Citovat
  • Upravit
21658
15.4.15 20:10

@Hr4sek22 jojo. my jsme teď vyměnili žaluzie za závěsy a vybrala jsem si v Kika. Manžel mě musel skoro násilím tahat od záclon, jak jsem se tam zakoukala a začala zvažovat, jestli už není čas na výměnu těch starých :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
15.4.15 20:18

Velky vyber je na Dante.cz a za nizky peniz je i obsijou, pokud je treba - treba voalovy. A ano, voal se musi zehlit, ale zase je peknejsi nez normalni silonovy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
15.4.15 20:20

@RadkaCh My máme z IKEY, a jsou fakt super :)

• Citovat
  • Upravit
15.4.15 20:28

Minulý týden jsem si koupila nové záclony v klasické prodejně s bytovým textilem. Měli tam opravdu velký výběr a líbilo se mi to více než v Ikee nebo jiných obchoďácích. Ceny taky dobré, takže jsem byla spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.4.15 20:37

@nozu Já teď potřebuju novou záclonu do kuchyně a malýmu závěsy do pokojíku tak taky mrknu opět prvně do Kiky :D a to já jsem se tam minule sekla u přehozů na postel, nakonec jsem se nemohla rozhodnout tak jsem radši nekoupila nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MiTaMa
15.4.15 20:41

@RadkaCh Ja objednávám záclony a bytové věci na RALI.cz Záclony jsou pěkny a kvalitní. Vždycky se domluvím s kamarádkou a při objednávce nad 1500 je doprava zdarma.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
15.4.15 20:51

No nic, jdu uklidit tu spoušť, co tady je a pak se vrhnu na průzkum. Děkuju za tipy :palec:

• Citovat
  • Upravit
Caramelkaa
15.4.15 22:06

U mě vede jedině Dante (e-shop) záclony kvalitní a velmi hezké.
Zase si nějaké vyberu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný