Větrání v hicech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
28.6.17 21:16

Celý den stáhlé rolety, otevřeno na vykíř..a večer otevřeno dokořán..chodím spát s hozenou mokrou utěrkou přes sebe..ochlazení bude pro me vysvobozeni (těhotná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
28.6.17 21:22

My když odejdeme do škol a práce, tak otevřeme ventilačky, ale máme slunce jen dopoledne na okna, pak větráme hlavně večer, třeba ted máme otevřené, okna do kořan a je užasný vzduch až průvan tak, musíme zavřít i u pokoju dveře ale jinak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.6.17 21:23

Od východu slunce nám svítí do kuchyně a ložnice, po poledni do západu slunce do pokoje, ventilačky zavírám, když rozsvítím večer v kuchyni, kvůli komárům a chroustům, na spaní zase otvírám
edit: žaluzie prakticky neroztahuju

Příspěvek upraven 28.06.17 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.17 21:38
@Moise píše:
máme otevřená všechna okna celý den a většinu z nich i v noci.. neumím si představit mít doma zabedněno, když je hezky :nevim:

pokud bys díky sluníčku a vyhřátému balkonu měla doma skoro 40 st, pochopila bys, proč mají lidi s takto situovanými byty zatemněno :D přes léto je to fakt mazec.. v zimě výhoda, v obýváku nemusíme topit, vyhřeje to sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.6.17 22:13

Jsme pod střechou, je tu 28 C. Větrám oknem, kde je chládek.
Zatažené žaluzie. Máme i větrák, ale moc ho nepouštím. Zavřená okna bych nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
28.6.17 22:21

Pokud bych nekdy v zivote musela zit v byte, bez klimatizace bych, tam nezila.
Nesnasim uzavrene prostory (zatahle zaluzie a zavrene okna), tchyne zijici v panelaku dela tohle, je to, jak v opicarne. Odmitam k ni jezdit na navstevy, nerada, tam v lete poustim decka na prazdniny, nemohla bych, tak travit leto. Pochopim, kdyz by nebyla pres den doma, zatahne zaluzie, zavre okna, ale predstava, ze je cely den zavrena ve tme/seru, nikdy.
My v baraku furt vetrame do pruvanu i v noci a to mame podkrovni pokoje, klima je nachystana zatim netreba, staci vetrat. Slunko my radi, nechci v podkrovi ani zaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
28.6.17 22:31
@martina.se píše:
pokud bys díky sluníčku a vyhřátému balkonu měla doma skoro 40 st, pochopila bys, proč mají lidi s takto situovanými byty zatemněno :D přes léto je to fakt mazec.. v zimě výhoda, v obýváku nemusíme topit, vyhřeje to sluníčko.

bydlíme v podkroví, takže něco ti o tom vyprávět můžu ;) Já nesnáším zabedněný místnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
28.6.17 22:33
@Moise píše:
máme otevřená všechna okna celý den a většinu z nich i v noci.. neumím si představit mít doma zabedněno, když je hezky :nevim:

Taky to tak máme a je tu příjemně ;) Žadnej hic :)
V ložnici zavírám balkon jen když přes den malá spí, aby měla klid a tmu. Jak se vzbudí, hned otvírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
28.6.17 22:35
@martina.se píše:

Já mám balkon tak situovaný, že na něj praží od cca 12:30 až do západu… jak jsem již psala, tak zavírám jen když malá spí… a žádný hic tu není. ;)
Asi máme zvláštní byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.17 22:38
@Šmoulice píše:
Já mám balkon tak situovaný, že na něj praží od cca 12:30 až do západu… jak jsem již psala, tak zavírám jen když malá spí… a žádný hic tu není. ;)
Asi máme zvláštní byt :mrgreen:

tak to fakt nechápu, my jak otevřem na balkon nebo nezastíníme, tak je tu fakt 40 st.. nám na balkon praží celý den, pokud otevřem, byť je otevřeno v celém bytě, tak je tu sauna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.17 22:39
@Moise píše:
bydlíme v podkroví, takže něco ti o tom vyprávět můžu ;) Já nesnáším zabedněný místnosti :nevim:

asi to máme divné.. když otevřem a odtemníme, tak se tu upečem :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.17 22:43

Jako bych byla u nas.:DJa bych vetrala, manzel zavira a zatahuje. :D Byt jsme meli na jih a ve vedrech to bylo strasny. Nedal se udelat pruvan, leda bych mela otevrene dvere na chodbu. Strasny. Prchli jsme pryc. S malym, kdyz sel spinkat v lete, tak jsme museli zavrit okno, kvuli hluku a to z nas behem chvile lilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
28.6.17 22:44
@martina.se píše:
tak to fakt nechápu, my jak otevřem na balkon nebo nezastíníme, tak je tu fakt 40 st.. nám na balkon praží celý den, pokud otevřem, byť je otevřeno v celém bytě, tak je tu sauna..

Nám tu málo kdy teplota přesáhne 22-23 st… :nevim: A když, tak většinou jak jede trouba i vařím zároveň. Ale po vypnutí spotřebičů zase ok. A fakt mám otevřené okno v každé místnosti.
Ale on tento panelák je celkově takový studenější. Když vejdeš z venku do chodby a k výtahu, tak je to jako bys vešla do klimatizované místnosti…
a v zimě zase naopak topíme jen v kuchyni a obýváku, v ostatních ne a je tu krásně teplo… A ještě navíc jsme úplně krajní byt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
28.6.17 22:44
@martina.se píše:
asi to máme divné.. když otevřem a odtemníme, tak se tu upečem :cert: :mrgreen:

Já jsem to zkoušela několikrát, ráno vyvětrala, zabednila a odpoledne tu bylo na stupně úplně stejně jako když jsou okna dokořán :nevim:
Když je hezky, stejnak jsme většinu času na zahradě a domů chodíme až večer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
28.6.17 22:46

My máme pod bytem hospodu a tak jak všeci večer vyhulujou venku před hospodou, tak máme o větrání vystarané. když otevřu jedinné okno, které v ložnci máme (kde spí i naše dcera), je tam okamžitě smrad :cert: Tak uvažujem nad klimatizací NA VESNICI :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný