Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Šmoulice píše:
Nám tu málo kdy teplota přesáhne 22-23 st…A když, tak většinou jak jede trouba i vařím zároveň. Ale po vypnutí spotřebičů zase ok. A fakt mám otevřené okno v každé místnosti.
Ale on tento panelák je celkově takový studenější. Když vejdeš z venku do chodby a k výtahu, tak je to jako bys vešla do klimatizované místnosti…
a v zimě zase naopak topíme jen v kuchyni a obýváku, v ostatních ne a je tu krásně teplo… A ještě navíc jsme úplně krajní byt.
u nás fakt vedro, praží nám slunce celý den, začne pokojíkem, pak jede přes kuchyň, na hodinu klid a od těch max dvou obývák
dřív to bylo horší, než zateplili, tak peklo úplně, teď to jde.. mám rozcapná okna všude a doma teď 27,3 st ![]()
@Moise píše:
Já jsem to zkoušela několikrát, ráno vyvětrala, zabednila a odpoledne tu bylo na stupně úplně stejně jako když jsou okna dokořán
Když je hezky, stejnak jsme většinu času na zahradě a domů chodíme až večer
my to též zkoušeli, ale bylo tu mnohem hůř.. ![]()
@martina.se píše:
my to též zkoušeli, ale bylo tu mnohem hůř..
asi záleží na stavbě, jak je provedená, zateplená
@Chiquinquirá píše:
My máme pod bytem hospodu a tak jak všeci večer vyhulujou venku před hospodou, tak máme o větrání vystarané. když otevřu jedinné okno, které v ložnci máme (kde spí i naše dcera), je tam okamžitě smradTak uvažujem nad klimatizací NA VESNICI
Ona může být klima jen ve městech, nebo co?
![]()
@Kelsey az tam budes mit 31 stupnu, ktere nejdou vyvetrat (protoze stresnima oknama se moc vetrat neda) jako my, tak si myslim ze nebudes mit to slunko zase tak moc rada ![]()
@hapovab píše:
@Kelsey az tam budes mit 31 stupnu, ktere nejdou vyvetrat (protoze stresnima oknama se moc vetrat neda) jako my, tak si myslim ze nebudes mit to slunko zase tak moc rada
My ty stresni okna v podkrovi mame, dole mam normalni a franc.okna, ale kde spime jsou stresni.
@Šmoulice ne,ale připadá mi to ujeté. Abych si kvůli hulicum musela pořizovat něco takového. No a k smíchu mi to moc nepřijde.
My pořídili sítě do oken proti hmyzu… no a máme od večera do rána otevřeno
na den okna zavřeme a zatemníme závěsem…
@Chiquinquirá píše:
@Šmoulice ne,ale připadá mi to ujeté. Abych si kvůli hulicum musela pořizovat něco takového. No a k smíchu mi to moc nepřijde.
Klimu si lidi pořizují hlavně kvůli hicům, víš?
V zimě je ta klima tak trochu jako k ničemu ![]()
A pořizují si ji i lidi na vesnicích. Tam je totiž stejné horko jako ve městech ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, zajímalo by mně, jak řešite teplotu v bytě. Muž nechce vetrat, aby nám do bytu nesel teply vzduch. Zni to logicky, ale mě vadi, že tu stoji vzduch. Tak bych vetrala. Klimu nemáme ani nebudeme kupovat. Jak to máte vy?
jak v bytě tak domě větrám celý den..byt mám v 7.patře s balkonem okna jsou zatemněná otevřený ventilačky a luftuje to ze všech stran..v domě je chládek celý den a větrám taky celý den neumím si představit mít zabědněno ![]()
@Šmoulice neprecetla sis nejak spatne ten prispevek od @Chiquinquirá?
My máme doma v rodinném baráku teďka kolem 23-24'C. Větráme brzy ráno do průvanu a přes den máme zatáhlé žaluzie. V noci nevětráme, měly bysme komáry v baráku.
@Šmoulice píše:
Klimu si lidi pořizují hlavně kvůli hicům, víš?V zimě je ta klima tak trochu jako k ničemu
A pořizují si ji i lidi na vesnicích. Tam je totiž stejné horko jako ve městech
Tak jsou dneska i takové klimatizace, kterými si můžeš naopak přitopit, než začne topná sezóna. To k vám do města ještě nedorazilo?
![]()
@Black Cat píše:
Tak jsou dneska i takové klimatizace, kterými si můžeš naopak přitopit, než začne topná sezóna. To k vám do města ještě nedorazilo?![]()
Kterej vůl by topil klimou?
Na to je spousta jiných možností ![]()
@Šmoulice píše:
Kterej vůl by topil klimou?Na to je spousta jiných možností
A jestli myslíš jen takové ty mobilní klimošky, tak ty jsou celkem k ničemu. Má to akorát velký odběr, ale prd z toho..