Větrání v hicech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.17 20:31

Větrání v hicech

Dobrý den, zajímalo by mně, jak řešite teplotu v bytě. Muž nechce vetrat, aby nám do bytu nesel teply vzduch. Zni to logicky, ale mě vadi, že tu stoji vzduch. Tak bych vetrala. Klimu nemáme ani nebudeme kupovat. Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
28.6.17 20:34

Větrejte ráno a večer. A pořiďte si vnější žaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.6.17 20:35
@Anonymní píše:
Dobrý den, zajímalo by mně, jak řešite teplotu v bytě. Muž nechce vetrat, aby nám do bytu nesel teply vzduch. Zni to logicky, ale mě vadi, že tu stoji vzduch. Tak bych vetrala. Klimu nemáme ani nebudeme kupovat. Jak to máte vy?

My bydlíme v domě a máme tu příjemně :think:
V bytě jsem dřív zatáhla pře okno, které bylo na ventilačku. (pro ten pocit). Nic moc se dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.17 20:36
@Anonymní píše:
Dobrý den, zajímalo by mně, jak řešite teplotu v bytě. Muž nechce vetrat, aby nám do bytu nesel teply vzduch. Zni to logicky, ale mě vadi, že tu stoji vzduch. Tak bych vetrala. Klimu nemáme ani nebudeme kupovat. Jak to máte vy?

byt v posledním patře, situovaný balkon na západ.. od cca 3 odpol zatemněné žaluzie, na balkon otevírám po té 7 hodině, jinak bysme se upekli.. ale jako zbytek bytu otevřená okna dokořán, luft tu je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
28.6.17 20:37

Máme okna otevřené pořád na ventilacku a večer otvíráme dveře na balkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25082
28.6.17 20:40

Větrák. Bezva věc. Jinak já větrám tam, kde stín a když tam jde sluníčko, zavřu, zatáhnu a otvírám až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
28.6.17 20:40

Přes den zavřeno, zataženo, přes noc otevíráme co jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.17 20:43

Taky mi to prijde naprd zatemnit se v byte, ale mame okna jen na zapad a po 14te hodine uz sem pere slunce. Takze vyvetram dopoledne, v poledne zavru na mikroventilaci, zatahnu zaluzky, na konzole rozvesim vyprane pradlo (rucniky, cejchy atd) a znovu otevru az kdyz zapadne slunce.Tak se tu da udrzet 27st, kdyz je venku nad 30.Jinak teploty splhaji mnohem vys, nez kolik je venku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.6.17 20:45

Když jsem ještě bydlela s rodiči na paneláku, tak to byla hrůza a děs. Celý den nám do pokojíka svítilo slunko. Otevřít okno se opravdu (na delší dobu) nedalo, to bych snad umřela. Takže celý den zatahlé žaluzie a zapnutý větrák. Okno otevříté přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
28.6.17 20:46

My bydlíme v podkrovním bytě a máme tu teď v těch vedrech přes 30°. Když nevětráme, tak je tu dusno jako ve skleníku díky střešním oknům, tak je máme otevřená, ať máme aspoň čerstvý vzduch z venku. Nejhorší je, když v noci prší a je takové vedro, protože nemůžeme vyvětrat a mít příjemnější vzduch aspoň v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
28.6.17 20:48

My mame podkrovni byt, minuly rok jsme tu meli 31 stupnu :zed:.Otvirame okna na noc, vyvetra se nam tady na cca 20 stupnu.Rano okna zavru a zatahnu zaluzie.Kdyz je mi tady moc " dusno" tak na chvilku otevru, ale je lepsi je nachat zavrene a otevrit az vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
28.6.17 20:59

Máme otevřené okno celé léto, vedro nevedro. Máme okénko i na druhé straně, takže když se otevřou obě, tak to pěkně protahuje. A v extrémním vedru možná i zavřeme, ale fakt málokdy. Teď větráme normálně. Ale náš byt nebývá nijak extrémně přehřátý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.6.17 20:59

Přes den nevětráme, otevíráme až v okamžiku, kdy je teplota venku nižní, než vevnitř. Máme předokenní rolety a okna na západ a máme tu běžně 22-23 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891
28.6.17 21:07
@Anonymní píše:

Vzduch sice stoji, ale nejde ti ten teply vzhduch do bytu. Takze pokud nechces mit vedro v byte, tak nevetrat pres den. V zime taky nemas otevrena okna, protoze byste zmrzli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
28.6.17 21:16
@Anonymní píše:

máme otevřená všechna okna celý den a většinu z nich i v noci.. neumím si představit mít doma zabedněno, když je hezky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný