Vhodný svatební dárek

Sindarela
27.6.07 09:28

Vhodný svatební dárek

Kamarádka se za pár dní vdává a s manželem nevíme, co bychom jim dali. Asi máme jiný vkus než ona, jsme romantici, kámoška je sportovní a pro každou legraci. A odvíjí se také svatební dárek od toho, jestli jsme pozvaní na hostinu nebo ne? V tomto případě nejsme, takže vůbec nevím, co. Jestli drobnost nebo něco většího? Každopádně bych chtěla, aby se jim to hodilo a neřekli si, že dostali blbost, kterou musí někam schovat. :lol: :lol: :lol:
Co jste dostali od kamarádů k svatbě, i když třeba nebyli pozvaní? Poradte.

Děkuji Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
27.6.07 10:21

Tak jim kupte nějakou stolní hru a máš to vyřešený :wink: To si můžou kdykoliv kdekoliv zahrát ( třeba na dovolený ) a budou vědět, že je od vás :wink: Když nejste zvaní na hostinu, určitě bych koupila jenom maličkost, není třeba honosných darů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
27.6.07 11:01

ja jsem to resila ruznymi poukazkami (treba do Ikei, do knihkupectvi,…) a za ne si pak novomanzele koupili neco dle sveho gusta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
27.6.07 11:49

taky často kupujeme stolní hry.. třeba Gigamic, oblíbený máme Pylos, ten není nijak náročný, takže je vhodným dárkem i pro ty, co jinak moc na hry nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
27.6.07 12:20

Jestli chcete kupovat jen drobnost, tak já na svatbě uvítala od kamárádek fotoalbum - buď svatební nebo miminkovské :P Dělají i krásné velké na spustu foteček a těch není nikdy dost -alespoň u nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
27.6.07 13:53

Pokud spolu začínají bydlet, tak my dostali lampičky a vůbec nevadilo, že jich bylo víc. A taková ta stojací ztlumovací, to je favoritka :)

Ale stolní hra je dobrej nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
28.6.07 07:32

My jsme dostali jako dáreček krásný dva plecháčky se žirafou (taky jsme spíš sportouvci a turisti) a na oplátku jsme jim po roce darovali dva voňavé polštářky - jeden proti chrápání a druhý pro krásné sny, prostě maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
28.6.07 21:58

To jsou opravdu hezké nápady. Ještě že Vás holky tady na emiminu mám. Nevím proč, ale tohle mě fakt nenapadlo. Pořád jsem uvažovala o nějakém nádobí. Tak moc díky. :D

• Citovat
  • Upravit
papu
28.7.07 23:01

Já právě objednala dárky pro bráchu, ale to je trochu něco jiného…
Pro kamarády bych vzala nějakou tu hru, popř. DVD s filmem (ale trefit se do vkusu), apod. Poukázky bych nedávala, mně přijdou hrozně neosobní :? Radši třeba tu hru s tím, že kdyby jí měli, tak jí mohou vyměnit.

Kamarádka se vdávala minulý měsíc v pětám měsíci a měla děsnou radost z dětského nafukovacího bazénku pro prcka (příští rok, jak když ho najde :D )

• Citovat
  • Upravit
1762
28.7.07 23:23

My jsme dostali dva půllitrové hrnky na čaj, každý s jiným motivem (je to nějaká ruční výroba) a používáme je opravdu každý den. A pak jsme ještě dostali malou meruňku, letos jsme sklidili snad třicet kilo meruněk, mňam. K tomu byl ještě domeček z lega, se synem si prý máme poradit sami, ale jak je vidět nevíme jak (prostě za:,–(it strom, postavit dům a zplodit syna - dvoutřetinová úspěšnost).
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný