Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jim kupte nějakou stolní hru a máš to vyřešený
To si můžou kdykoliv kdekoliv zahrát ( třeba na dovolený ) a budou vědět, že je od vás
Když nejste zvaní na hostinu, určitě bych koupila jenom maličkost, není třeba honosných darů.
ja jsem to resila ruznymi poukazkami (treba do Ikei, do knihkupectvi,…) a za ne si pak novomanzele koupili neco dle sveho gusta.
taky často kupujeme stolní hry.. třeba Gigamic, oblíbený máme Pylos, ten není nijak náročný, takže je vhodným dárkem i pro ty, co jinak moc na hry nejsou..
Jestli chcete kupovat jen drobnost, tak já na svatbě uvítala od kamárádek fotoalbum - buď svatební nebo miminkovské
Dělají i krásné velké na spustu foteček a těch není nikdy dost -alespoň u nás ![]()
Pokud spolu začínají bydlet, tak my dostali lampičky a vůbec nevadilo, že jich bylo víc. A taková ta stojací ztlumovací, to je favoritka ![]()
Ale stolní hra je dobrej nápad…
My jsme dostali jako dáreček krásný dva plecháčky se žirafou (taky jsme spíš sportouvci a turisti) a na oplátku jsme jim po roce darovali dva voňavé polštářky - jeden proti chrápání a druhý pro krásné sny, prostě maličkost.
To jsou opravdu hezké nápady. Ještě že Vás holky tady na emiminu mám. Nevím proč, ale tohle mě fakt nenapadlo. Pořád jsem uvažovala o nějakém nádobí. Tak moc díky. ![]()
Já právě objednala dárky pro bráchu, ale to je trochu něco jiného…
Pro kamarády bych vzala nějakou tu hru, popř. DVD s filmem (ale trefit se do vkusu), apod. Poukázky bych nedávala, mně přijdou hrozně neosobní
Radši třeba tu hru s tím, že kdyby jí měli, tak jí mohou vyměnit.
Kamarádka se vdávala minulý měsíc v pětám měsíci a měla děsnou radost z dětského nafukovacího bazénku pro prcka (příští rok, jak když ho najde
)
My jsme dostali dva půllitrové hrnky na čaj, každý s jiným motivem (je to nějaká ruční výroba) a používáme je opravdu každý den. A pak jsme ještě dostali malou meruňku, letos jsme sklidili snad třicet kilo meruněk, mňam. K tomu byl ještě domeček z lega, se synem si prý máme poradit sami, ale jak je vidět nevíme jak (prostě za:,–(it strom, postavit dům a zplodit syna - dvoutřetinová úspěšnost).
Halka
Kamarádka se za pár dní vdává a s manželem nevíme, co bychom jim dali. Asi máme jiný vkus než ona, jsme romantici, kámoška je sportovní a pro každou legraci. A odvíjí se také svatební dárek od toho, jestli jsme pozvaní na hostinu nebo ne? V tomto případě nejsme, takže vůbec nevím, co. Jestli drobnost nebo něco většího? Každopádně bych chtěla, aby se jim to hodilo a neřekli si, že dostali blbost, kterou musí někam schovat.

Co jste dostali od kamarádů k svatbě, i když třeba nebyli pozvaní? Poradte.
Děkuji Sindarela