Ví váš muž...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
20.3.11 11:07

tak nase odpovedi

jak casto menim… asi tak jednou za 14 dni {ano}
kdy jsem si koupila neco pro sebe…asi 3 dny {ne}
meno kamaradky …v uk majka v cz lucka {asi }
jidlo ktere mam nejradsi ......halusky {ne }ted se to snazi opravit na kureci smes na zampionech {ano}
co mam na sobe nejradeji a co ne......no asi neco hezkyho a co nemam no asi neco hnusnyho :-)
jakou pohadku ........nooo tuuuuuuu tu z vesmiru …myslel wale …{ne}
neoblibeny jidlo ......asi houby {no je toho vic }

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.3.11 11:43

Sice mám chlapa v práci ale musela jsem ho vyzpovídat po telefonu :mrgreen: trošku nechápal co po něm chci :mrgreen:

Jak často převlékám postele -jednou za uherský rok :mrgreen: :mrgreen: (každých 14 dní)

Kdy jsem si koupila něco pro sebe -pořád (po Vánocích boty)

Jaké jídlo mám nejraději-nevím ty furt něco žereš :mrgreen: pak dodal na kari,špagety a br. salát (trefil se)

Neoblíbené jído našeho syna - všechno (trefil se :roll: )

Nejoblíbenější pohádka syna - spiderman (trefil se)

co mám na sobě nejraději-nic (rty a vlasy )
co na sobě nemám ráda - oblečení (skoro :mrgreen: )

jméno kamarádky -nevím Tebe nikdo nemá rád :lol: ,pak řekl Aura (moje švagrová kterou nesnáším) samozřejmě věděl,že Maruška.

Toť můj muž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.3.11 12:10
eManzelkaAmama píše: .. jak často měníte ložní prádlo? .. kdy naposledy jste byla nakupovat něco čistě pro sebe? .. jméno vaší kamarádky? .. jaké jídlo máte nejraději? .. co na sobě máte rády a co naopak ne? .. jakou pohádku má vaše dítko nejradši? .. které jídlo nesnáší?

Jen tak pro pobavení a abych zjistila kolik toho můj muž ví jsem se ho zeptala :)
Jeho odpovědi: .. jak často měníte ložní prádlo? - Často, jednou za měsíc? Za dva? (jednou za dva týdny je správně) .. kdy naposledy jste byla nakupovat něco čistě pro sebe? - pořád (nene :D sice jsem shopaholik, ale byla jsem naposledy s kamarádkou a to před měsícem) .. jméno vaší nejlepší kamarádky? -Tereza (správně :)) .. jaké jídlo máte nejraději? - něco zdravýho, okurku ( :D jesice pravda, že ji křoupu furt, ale nejradši mám těstovinový salát s tuňákem nebo kuř. masem) .. co na sobě máte rády a co naopak ne? - ráda: zadek a nerada: vlasy a vlastně všechno, podle mých slov :D (asi má pravdu :) ) .. jakou pohádku má vaše dítko nejradši?- krteček (upřímně ji už nudí, nejradši má maxipsa fíka) .. které jídlo nesnáší? - květák (po tom co ho Dianka ohodila, to ví)

:) nejsme na tom zas tak špatně, ne? :D

1.Prádlo měním když je špinavé :roll: (cca 14dní)

2.Na vánoce- :palec:

3.Vendul,Lucka… :palec:

Polévka od mojí maminky- :palec:

??? (správně je pyžamo)

Bořka stavitele- :palec:

Játra,ryby- :palec:

Takže u nás tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.3.11 13:24

jak často povlíkám : za čtvrt roku jako mama(tchýně)
ne povlíkám jedno ta tři týdny

kdy jsem si koupila něco pro sebe: dneska
ano u číňanů troje spoďáry :mrgreen:

jméno mojí kamarádky: nejdřív ty nějakou máš ?smích pak se trefil

jídlo co mi nejvíc chutná: trefil se taky

co mám na sobě nejraděli a co ne: pochopil špatně asi zajdem na ušní :mrgreen:

jakou pohádku má malá nejraději: SNĚHURKU ne špatně VÍLU AMÁLKU

jídlo co malá nejí: žádné - to je pravda moje dcera je včežravec nic nikdy neodmítla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
20.3.11 14:10

reakce mého manžela:

..jak často měním ložní prádlo?
vždyť ho měním já :-D a pak dodal: no, teď docela chaoticky (pravda, já převlékání nesnáším)

.. kdy naposledy jste byla nakupovat něco čistě pro sebe?
ty dvoje džíny minulou sobotu, ne? (přesně)

.. jméno vaší kamarádky?
a to musím jmenovat všechny? vždyť jich máš hromadu.. (a pak ty nej trefil přesně)

.. jaké jídlo máte nejraději?
modrý lázeňský (zase pravda)

.. co na sobě máte rády a co naopak ne?
to záleží na tom, kolik zrovna vážíš, ne? :mrgreen: ani nevím, jestli ti ještě vadí to břicho po porodu? (neee asi :cert: )

.. jakou pohádku má vaše dítko nejradši?
znělky z Večerníčka a z losování šťastných deset (přesně, koukaj spolu :-) )

.. které jídlo nesnáší?
jablka (trefil se)

A pak dodal: ježíš, co je tohle za test? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
20.3.11 17:25

Tak,pred chvili jsem vyzpovidala meho chlapa :D a musim honem psat,jinak to zapomenu…
Jak casto menim lozni pradlo?-Tak 2× do tydne?Cože,jeste jednou?.....1× za 14 dní :D (ta jeho druha moznost uz je lepsi,ale menim tak 1× za 3 tydny )

Kdy jsem si koupila neco na sebe?-Asi 14 dni (no to keca,jsem si nekoupila nic ani nepamatuju :D )

Jmeno me kamaradky?-Jana (ano)
Ktere jidlo mam nejradeji?-ty sezeres vsechno :D
Co mam na sobě nejradeji?-Tanga :D
Nej pohadka naseho syna?-Reklamy :D
Jidlo ktere nas syn nesnasi?-Cimkoliv namazany chleb (ano)

Takze asi tak :D jsem se u toho docela pobavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.11 19:07

jak často měníte ložní prádlo? .. 1× za 14 dní, pozná to prý, že spí v něčem jiném..)- má pravdu i když já přesně sama nevím jak často
kdy naposledy jste byla nakupovat něco čistě pro sebe? .. nebyli jsme (ví to, tak prý to jsme ještě neměli dceru :mrgreen: ) má pravdu, jinak občas něco koupíme na netu
jméno vaší kamarádky? .. ví, jmenuje skoro všechny
jaké jídlo máte nejraději? .. králíka - dělá si srandu, tak dodává šagety - má pravdu
co na sobě máte rády a co naopak ne? ..tepláky nemám ráda, ale musím je nosit, protože mi teď nic jiného není :mrgreen: , ráda mám pěkné oblečení, no vlastně má pravdu
jakou pohádku má vaše dítko nejradši? .. Dora průzkumnice, Krtek, Maxi pes - má pravdu
které jídlo nesnáší? nevím, jí všechno - má pravdu, není vyloženě nic co by nesnášela
Takže shrnu-li to, tak manžel ví všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
20.3.11 19:55

Nedalo mi to a testla jsem manžu, ani bych nevěřila kdybych neseděla proti němu že to řekne :mrgreen:

Jak často měním ložní prádlo? Odpověď: Každý mesiac?Každý druhý?…ano každý druhý (ve skutečnosti je to každý týden)

Kdy jsem si koupila něco pro sebe? Odpověď: Furt si niečo kupuješ, ale poslednýkrát v piatok (má pravdu)

Jméno kamarádky? Odpověď: Ilča (s tou nekamarádím už pěkně dlouho, od té doby co jsem těhu si s těma svobodnýma nemáme co říct, zrovna tuhle jsem neviděla půl roku, on to asi nepostřehl:)

Nej jídlo? Teraz šalát a predtým si mala najradšej zmrzlinu ( salát trefil, zeleninu konzumuju po kilech, ale předtím jsem měla ráda smažený hermelín a něco k tomu,ten ted nemůžu, to netrefil:)

Co na sobě mám ráda? Si zbláznená do svojich vlasov, a nemáš ráda zadok,ten mám rád ale ja tak to nevadi (má trošku pravdu, v těhu mi tak nějak zplacatěl, ale ty vlasy…no tak to fakt ne:D)

Na otázky o našem mimi nechtěl odpovídat protože je ještě u mě v domečku, prý až ho okoukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.3.11 21:38

Jak často měním ložní prádlo? – málo asi měsíčně (no jednou za 14 dni, ja bych jeste castejji, ale NEKDO si stezuje)

Kdy jsem byla naposledy nakupovat pro sebe? – tak to uz je dlouho.. ano to ma pravdu, kupuju detem

Jméno mé kamarádky – Míša, nebo máš ještě někoho? souhlas

Jaké jídlo mám nejraději? – sushi.. to je na druhém místě, první je rajská

Co máte na sobě nejraději.....? pyžamo.. no ani ne, ale kolikrát se nestíhám přes den převlíknout

Jakou pohádku má naše dítko nejraději? –co si houká parníček

Které jídlo nesnáší – banán,,, no to fakt nenáviděj, to jsem s nima zvracela už v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.3.11 22:21

jak často měníte ložní prádlo? nevim…kazdy tyden?
kdy naposledy jste byla nakupovat něco čistě pro sebe? to uz je asi dlouho
jméno vaší kamarádky? JA a Mirek
jaké jídlo máte nejraději? ryzi od vietnamcu
co na sobě máte rády a co naopak ne teplaky.....nevim
jakou pohádku má vaše dítko nejradši? mickeyho mouse
které jídlo nesnáší? nesetkal jsem se s zadnym jidlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.3.11 20:35

Ložní prádlo - " Když má přijet návštěva? " (NE jednou za 3 max. 4 týdny)
Koupená věc extra pro sebe - „Řekl bych, že dneska coo?“ a dal oči vsloup (ano řasenku :mrgreen: )
Jméno kamarádky - Lucka (ano )
Oblíbené jídlo - „hmmm big mag“ (ale jo, ten si dám ráda :mrgreen: )
Co mám na sobě ráda a co ne ? " Nemáš ráda mastné vlasy a máš ráda umyté vlasy, co to je probůh za hovadinu, jdu se umýt " a šel (asi ho nějak navnadily ty umyté vlasy :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
23.3.11 19:53
Kallkapa píše:
Ložní prádlo - " Když má přijet návštěva? " (NE jednou za 3 max. 4 týdny)
Koupená věc extra pro sebe - „Řekl bych, že dneska coo?“ a dal oči vsloup (ano řasenku :mrgreen: )
Jméno kamarádky - Lucka (ano )
Oblíbené jídlo - „hmmm big mag“ (ale jo, ten si dám ráda :mrgreen: )
Co mám na sobě ráda a co ne ? " Nemáš ráda mastné vlasy a máš ráda umyté vlasy, co to je probůh za hovadinu, jdu se umýt " a šel (asi ho nějak navnadily ty umyté vlasy :lol: :lol: )
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
23.3.11 20:29

Na můj apel: Taťko pojď mám pro tebe pár otázek,mi odpověděl: Jé mě se nechce já jsem asi unavenej,kolik je otázek,ne fakt jak jich je víc jak 10 tak na to kašlu :lol:

Nakonec přišel a řikal,hm tak ale neumyju nádobí neb se mi už nebude chtít!!!(Njn.tak ho holt umyju ráno já,mě už se z pelechu taky nechce :oops: )

jak často měníte ložní prádlo? -Jaký jsou možnosti? No tak asi 1 za měsíc,někdy za dva…nebo po půl roce?/cca co 3 týdny/

kdy naposledy jste byla nakupovat něco čistě pro sebe? -nevim co sis dnes koupila,minimálně limonádu :cert: (mě chce vytočit,jsem si nic nekoupila ani nepamatuju :lol: hned zítra to najust napravím)

jméno vaší kamarádky? - který,ty nějakou máš? švagrová(no to fakt ne jako :cert: naschvál řekl tu jedinou blbou). Napiš jim tam NOTEBOOK!!!! pak řekl asi Adéla(věděl to moc dobře jen prudí)

jaké jídlo máte nejraději? -Játra

co na sobě máte rády a co naopak ne?-prej to víš jenom ty.

jakou pohádku má vaše dítko nejradši?-Filípek želvy Ninja,Sabinka šmoulové

které jídlo nesnáší? - to co ty protože to viděj u tebe :twisted: /což neni pravda/

Ale napiš jim že jsem přijel po celým dni z Prahy a jsem unavenej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
24.3.11 08:43

ložní prádlo: když se ti chce / jednou za měsic
nakupovat pro sebe : skoro pořad / nevim kdy to bylo naposledy
jmeno kamaradky : ty nějakou máš? / ano Veronika
jake jidlo mam nejraději asi špagety / to se kupodivu trefil
co mate na sobě crády co naopak ne ?? vlasy ano postabu ne / ano

tak děti zatim nemáme tak to jsem se ani neptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.3.11 23:37

Muj manzel:

jak často měníte ložní prádlo? .. ty? nikdy (ma pravdu, meni ho on)
kdy naposledy jste byla nakupovat něco čistě pro sebe? .. ted v sobotu, ne? ale vlastne, tos nakoupila pro me.. ( :lol:) tak pred tydnem v sobotu…? (to je pravda)
jméno vaší kamarádky? .. Jana a Aiko… a v cesku Ilona (pravda)
jaké jídlo máte nejraději? .. suchy housky? a cokoladu! :mrgreen:
co na sobě máte rády a co naopak ne? .. vlasy? a nerada… to nevim, mas vsechno hezky! ( :huban: )
jakou pohádku má vaše dítko nejradši? .. umbaba! (myslena Zofka - vecernicek , a je to pravda)
které jídlo nesnáší? .. vsechno! krome jogurtu a bananu teda.. a suchy housky, to mate spolecny! :lol: (asi pravda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí