Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já pouzivam denni i nocni uz vic jak 10 let a nemam jedinou vytku
Ja mam tenhle problem uz x let, takze jsem uz vyzkousela kdeco
Normaderm je jedna z tech lepsich veci, ale dost vysusuje, je dobre ho pouzit, nechat pusobit a pak premazat na noc jeste nejakym lehkym, hydratacnim kremem. Hlavne teda pocitej s tim, ze je treba to pouzivat dlouhodobe, pokud ti to pomuze a po case se ti puinky objevi znovu, chvili pouzivej nejaky jiny krem a zase se k tomu vrat. ja to treba stridam s radou od Mary Kay. Obecne mi za celou dobu pomohly jen tyhle tri veci, Normaderm, Mary Kay a Avene celkem taky.. teda, kdysi jsem pouzivala tri veci od dermatolozky na predpis, pomohlo to, na chvili, ale to co mi to udelal z kuzi, no des. Bohuzel vetsina preparatu na akne je delana tak, ze se predpoklada, ze se musi odmastit mastne - tedy vysusit a vypalit.
Od jedne zname jsem zas dostala uplne opacnou radu - mastit a co nejvic. Pry oleje Alverde nebo balzamy Saloos. Pry se po tom clovek totalne osype ale pak se to spravi tak, ze uz je to navzdy ok. Ale zatim jsem nemela odvahu to vyzkouset ![]()
Mmm…ani né..není tak kvalitní jako bioderma nebo la posay roche…Jednak mi přišlo že se drolí takoví malí šupinky a za ty penze..
..Doporučuju ti efaklar od la roche, dobrej a i pro citlivou plet takže nepodráždí..stojí cca 320 kč
@Andy27 to je tezke takhle doporucovat, ja zkousela i biodermu, i la roche, efekt vubec zadnej, nulovej..kazdej ma jinou kuzi, je treba zkouset
Tak jedině kožní, doplnky stravy a vím že známému lékařka napsla krém ze sloního spermatu..plet měl jak miminko ![]()
Používám denní, noční i micerálku, akorát po tom nočním mě občas pálí obličej, většinou v době kdy se mi zhorší atop. ekzém, tak ho musím třeba na 14 dní přestat používat. Žádnou zázračnou změnu ale nepozoruju spíš síla zvyku.
Používám pleťovou vodu, denní i noční krém a jsem spokojená. Mně pomáhá hodně.
Mě Vichy řada Normaderm nepomohla vůbec. Ani Bioderma. Nemáte někdo zkušenost s Eucerinem? Mám hrozně citlivou pleť a rozšířený pory. Klasický beďary nemám. Ale mám ji unavenou a sušší. Potrebovala by nějak hodně vyživit ![]()
Ahoj, ja taky pouzivam a pomohl, ale po rocnim uzivani, jsem uz nevidela zlepseni, tak jsem preskocila na shiseido revitalizacni a ten je super taky. takze to shrnu:pomohl a po sklidneni a prestani uzivani uz se puvodni stav nevratil ![]()
K.
Dobrý je Normaderm Antiage, vysušuje o něco méně než klasický..a ještě normaderm Hyaluspot, lokální péče na pupínky..po prvním vysazení HAK mi pleť srovnal čistící gel od Biodermy, teď kvetu jak puberťačka a úspěchy jsou střídavě oblačno..ještě teď mají testovací set biodermy za cca 60 Kč kde jsou 3 přípravky na cca 10 denní používání..tak taky volba ![]()