Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý podvečer
Před půl rokem jsem přestala s HA a pomalu mě začaly trápit pupínky…nejdřív záda osypaný jak prase, teď už i obličej-ale boláky jak sviňa. V lékárně jsem si pořídila Normaderm od Vichy, zatím jen noční krém a tonikum. Máte s ním některá zkušenosti, pomůže mi, zmírní aspoň trochu ty dárečky na obličeji? Děkuju, přeju hezký večer ![]()
Ahoj, me nepomohla - naopak oblicej se mi po tom spalil
je to jen marketing a hezky obal, jinak nic.. Me po vysazeni ha pomohlo miceralka od Avene, krem na den od Biodermy a vecer bio olej od saloosu ![]()
Mě nORMADERM POMÁHÁ MOC, ALE POUŽÍVÁM JEN DENÍ KRÉM, flíčky spousta beďarů(po porodu se mi začaly dělat jak puberťačce) různý nedokonalostzi, všechno je minimálně o 70% lepší než když jsem ho nepoužívala
Nabrala jsem si vzorečky v lékárně, tak zatím zkouším ty. Používala jsem Normaderm od Vichy dříve, ale teď jsem koukala, že je nějaký inovovaný. Bojím se něco jen tak koupit, protože třeba krém od La Roche i Biodermy mi spálil obličej.
Ježiš, holky, vy mě strašíte… to mi ta lékárnice vůbec neříkala…a to jsem jí věřila… no, uvidim, já většinou s kosmetikou problém nemam, ale na tohle mi nepomáhá ani dřív osvědčená konopná…
Jinak ještě dodám, že na noc se patlám zinkovým krémem, ten je opravdu super
A super je micelární voda od Biodermy sébium, na tu nedám dopustit ![]()
@Gabrielaaa Ale třeba micelárka od Biodermy mi naprosto vyhovuje. Lepší vodu na obličej jsem nenašla… ![]()
Měla jsem, jak denní tak noční, ale výrazné zlepšení jsem nezaznamenala
byl mi příjemný tak jsem používala. Tonikum jen jednou, pak jsem vyzkoušela tu jejich růžovou čistící pěnu a u tý už zůstala
ta je super
Nepomohl, naopak bylo to ještě horší. Přišlo mi to jako strašnej dryák. Na pupínky je nejlepší kvalitní hydratační krém, nic co odmaštuje a kůži ještě víc dráždí.
Mě jde hlavně oo to, aby se mi to aspoň trochu uklidnilo… ale stejně si to budu muset vyzkoušet na sobě, koukam, že na každou to působí jinak ![]()
Vůbec mi to nepomohlo, pálil mě po tom xicht. Pomohl mi až duac gel od kožní ![]()
Zkoušela jsem ho, je to už delší doba, ale nepomohl mi. Ale ani neuškodil ![]()
Já ho měla a za mě teda, nenadchne ani neurazí, asi tak. Pokud chceš něco přímo na pupínky, tak nejlepší je konopná mast, ale ne z lékárny, ta obsahuje minimum konopí. Domácí je bezkonkurenční, ale můžeš zkusit sehnat přes internet nebo v okolí od někoho kdo jí dělá doma.Moje sestra měla úplný boláky na zádech, nepomohli žádné drahé přípravky, jen tohle.