Vichy Normaderm - pomohl vám?

5768
14.5.13 19:55

Vichy - normaderm - pomohl vám?

Dobrý podvečer :-) Před půl rokem jsem přestala s HA a pomalu mě začaly trápit pupínky…nejdřív záda osypaný jak prase, teď už i obličej-ale boláky jak sviňa. V lékárně jsem si pořídila Normaderm od Vichy, zatím jen noční krém a tonikum. Máte s ním některá zkušenosti, pomůže mi, zmírní aspoň trochu ty dárečky na obličeji? Děkuju, přeju hezký večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
14.5.13 19:59

Ahoj, me nepomohla - naopak oblicej se mi po tom spalil :twisted: je to jen marketing a hezky obal, jinak nic.. Me po vysazeni ha pomohlo miceralka od Avene, krem na den od Biodermy a vecer bio olej od saloosu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
14.5.13 20:02

Mě nORMADERM POMÁHÁ MOC, ALE POUŽÍVÁM JEN DENÍ KRÉM, flíčky spousta beďarů(po porodu se mi začaly dělat jak puberťačce) různý nedokonalostzi, všechno je minimálně o 70% lepší než když jsem ho nepoužívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
14.5.13 20:04

Nabrala jsem si vzorečky v lékárně, tak zatím zkouším ty. Používala jsem Normaderm od Vichy dříve, ale teď jsem koukala, že je nějaký inovovaný. Bojím se něco jen tak koupit, protože třeba krém od La Roche i Biodermy mi spálil obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
14.5.13 20:05

@LucciaMaty mě taky bioderma nedělá vůbec dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
14.5.13 20:06

Ježiš, holky, vy mě strašíte… to mi ta lékárnice vůbec neříkala…a to jsem jí věřila… no, uvidim, já většinou s kosmetikou problém nemam, ale na tohle mi nepomáhá ani dřív osvědčená konopná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
14.5.13 20:07

Jinak ještě dodám, že na noc se patlám zinkovým krémem, ten je opravdu super :palec: A super je micelární voda od Biodermy sébium, na tu nedám dopustit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
14.5.13 20:08

@Gabrielaaa Ale třeba micelárka od Biodermy mi naprosto vyhovuje. Lepší vodu na obličej jsem nenašla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
14.5.13 20:15

Měla jsem, jak denní tak noční, ale výrazné zlepšení jsem nezaznamenala :nevim: byl mi příjemný tak jsem používala. Tonikum jen jednou, pak jsem vyzkoušela tu jejich růžovou čistící pěnu a u tý už zůstala :pankac: ta je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.5.13 20:21

Nepomohl, naopak bylo to ještě horší. Přišlo mi to jako strašnej dryák. Na pupínky je nejlepší kvalitní hydratační krém, nic co odmaštuje a kůži ještě víc dráždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
14.5.13 20:22

Mě jde hlavně oo to, aby se mi to aspoň trochu uklidnilo… ale stejně si to budu muset vyzkoušet na sobě, koukam, že na každou to působí jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
14.5.13 20:25

Vůbec mi to nepomohlo, pálil mě po tom xicht. Pomohl mi až duac gel od kožní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.5.13 20:36

Zkoušela jsem ho, je to už delší doba, ale nepomohl mi. Ale ani neuškodil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
14.5.13 20:36

Dobrá ikonka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
14.5.13 20:39

Já ho měla a za mě teda, nenadchne ani neurazí, asi tak. Pokud chceš něco přímo na pupínky, tak nejlepší je konopná mast, ale ne z lékárny, ta obsahuje minimum konopí. Domácí je bezkonkurenční, ale můžeš zkusit sehnat přes internet nebo v okolí od někoho kdo jí dělá doma.Moje sestra měla úplný boláky na zádech, nepomohli žádné drahé přípravky, jen tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí