Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den mam otazku dnes sem jel v aute jel sem ja moje sestra a mamka mamka nam to rekla az pi par kilometrech ze neco vidi neco pruhledneho letelo okolo naseho suta a strasne dlouhou dobu sridalo to strany a taky pilohy kde leti a tak nas oejsem hacel preslapovat a knisel a schovaval se k nam nevite nekdo ci by to mohlo byt?
@tomas506 píše:
Dobry den mam otazku dnes sem jel v aute jel sem ja moje sestra a mamka mamka nam to rekla az pi par kilometrech ze neco vidi neco pruhledneho letelo okolo naseho suta a strasne dlouhou dobu sridalo to strany a taky pilohy kde leti a tak nas oejsem hacel preslapovat a knisel a schovaval se k nam nevite nekdo ci by to mohlo byt?
Halucinace, uz to nehul
Tak jestli to nebyly spis halucinace z horecky, z toho super napadu s nausnici ![]()
@tomas506 píše:
co? co je to oejsem hacel preslapovat a knisel? a to ostatní?
to je česky nebo nějaký rébus?
jinak také doporučuji kromě odevzdání řidičáku, pokud jsi řídil ty, naučit se psát česky,
pokud řídila mamka (asi je to dědičné), tak by měla řidičák odevzdat také,
objednejte se k lékaři
Nerozumím ani bůů. Píšeš jak po litru rumu. Jestli v takovém stavu řídíš, tak se nedivím, že vidíš venku strašidla.
Náš pejsek začal přešlapovat a kňučel? ![]()
Buď byl taky sjetej, nebo chtěl čurat.
@Havlova píše:
Náš pejsek začal přešlapovat a kňučel?
Teda klobouk dolů, že jsi ten konec rozluštila ![]()
@Havlova píše:
Náš pejsek začal přešlapovat a kňučel?
Reagoval na ducha z břucha.
@JancaS84 píše:
Teda klobouk dolů, že jsi ten konec rozluštila
No, sama se divím.
Tyden do Silvestra s už tak natakovanej, jak Avie v uhláku.
S postupem casu ten matros maka vic a vic… tot vse k duchovi ![]()