Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Haló, je některá z vás s mimčem ve Vídni? Jsme tady měsíc a máme tady zůstat dva roky. Jsem doma s čtyřměsíční holčičkou, muž hodně pracuje. Sice je ČR blízko, ale i tak je nám smutno ![]()
Jestli jste některá taky tady, ozvěte se.
Ahoj, ve Vidni je nas tu ceskych maminek hodne, setkavame se virtualne i osobne, poslu ti SZ kde nas najdes.
At se ti ve Vidni libi.
Ahoj, mám stejný problém, jsem ve Vídni s 8-mi měsíčním synem a taky bych se ráda seznámila s nějakou maminkou. Jestli máš ještě zájem, tak dej vědět.
Ha,
vy maminy - sice ani náhodou tam nebydlim, ale - tu Vídeň vám ze srdce závidim!!!!!!!!! strávila jsem tam nějakej čas během studií a teda to je fakt město snů…
(nevím jak o samotě s miminkem… ale jinak - závidim!)
Ráda bych, kdyby se mi ozvala nějaká maminka z Vídně, se kterou bychom mohly občas zajít na procházku s dětmi, nebo jen tak popovídat u kávy. Jsem tady krátce, zatím nikoho neznám a tak volím tuto cestu. Budu se těšit:-)
Ahoj holky,
taktéž závidím........ ![]()
Já do Vídně jezdím za ségrou, která tam bydlí a pracuje. Bydlí skoro úplně v centru. Vídeň mám prochozenou křížem krážem. Zrovna o víkendu se tam chystám na adventní trhy a už se nemůžu dočkat…
Ahoj holky
oživuju to tady, ráda bych se poznala s někým ve Vídni, jsme tu teď od ledna, máme mimčo půlroční a holčičku dvouleťačku, budu ráda za jakýkoli kontakt, nikoho tu zatím neznám a ráda poznám.
Ahoj
teda
moc jsem to tu neozivila.ale stale plati rada se seznamim s maminkou s detma podobme staryma. mladsimu bude rok a starsi dva a pul uz pujde na dopoledne do skolky.
Ahojky Dagina11,
ja sice ve Vidni nebydlim, tedy bydlela jsem kousek od Vidne a ted bydlime nedaleko Tulln…Mame pro zmenu dva kluky prvnimu je 26 mesicu a druhemu pul roku;) Kzadopadne se rada seznamim a jestli mas k dispozici auto nebo kousek na vlakove/autobusove nadrazi a mela by jsi chut se podivat do NÖ (Tulln), tak te rada uvidim, seznamima muzeme zajit na kafe, hriste nebo jen tak si zavolat. Kde bydlis ve Vidni???
Ahoj! Najde se tu nějaká maminka z Vídně a okolí (23. Bezirk/Perchtoldsdorf…), kterou už taky nebaví chodit samotnou na procházky s kočárkem, nebo by ráda zašla s někým na kafe?
@klaja píše:
Ahoj! Najde se tu nějaká maminka z Vídně a okolí (23. Bezirk/Perchtoldsdorf…), kterou už taky nebaví chodit samotnou na procházky s kočárkem, nebo by ráda zašla s někým na kafe?
Ahojky,
pokud by jsi byla mobilni..tak bychom se klidne mohly setkat i treba mimo Viden…co ty na to?
zdravim maminky co znaj rakousko..Chceme z přítelem do zoologicke ma být někde poblíž vlakove stanice (wien hbf) neporadite nam někdo jak se tam dostat z toho hlavniho nadrazi? a kolik stoji asi tak vstupne pro 2 osoby ?
@páájaa2 ano ano tohle
jsem s prominutim pitoma na to cestovani..Da se tam dostat nejak z toho hl. nadarzi(wien hbf)? popřípadě čím? metrem, autobusem? Omlouvam se za pitomej dotaz ale opravdu tomu moc nerozumim