Vídeň, Rakousko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
1.10.08 20:40

Vídeň, Rakousko

Haló, je některá z vás s mimčem ve Vídni? Jsme tady měsíc a máme tady zůstat dva roky. Jsem doma s čtyřměsíční holčičkou, muž hodně pracuje. Sice je ČR blízko, ale i tak je nám smutno :(
Jestli jste některá taky tady, ozvěte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
2.10.08 09:22

Ahoj, ve Vidni je nas tu ceskych maminek hodne, setkavame se virtualne i osobne, poslu ti SZ kde nas najdes.
At se ti ve Vidni libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.10.08 10:21

Ahoj Nelliku! Diky, uz se tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.10.08 22:47

vídeň

Ahoj, mám stejný problém, jsem ve Vídni s 8-mi měsíčním synem a taky bych se ráda seznámila s nějakou maminkou. Jestli máš ještě zájem, tak dej vědět.

• Citovat
  • Upravit
1293
9.10.08 23:02

Ha,
vy maminy - sice ani náhodou tam nebydlim, ale - tu Vídeň vám ze srdce závidim!!!!!!!!! strávila jsem tam nějakej čas během studií a teda to je fakt město snů…

(nevím jak o samotě s miminkem… ale jinak - závidim!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kap
2
20.11.08 14:21

Ráda bych, kdyby se mi ozvala nějaká maminka z Vídně, se kterou bychom mohly občas zajít na procházku s dětmi, nebo jen tak popovídat u kávy. Jsem tady krátce, zatím nikoho neznám a tak volím tuto cestu. Budu se těšit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abi
23.11.08 21:38

Ahoj holky,

taktéž závidím........ :oops:

Já do Vídně jezdím za ségrou, která tam bydlí a pracuje. Bydlí skoro úplně v centru. Vídeň mám prochozenou křížem krážem. Zrovna o víkendu se tam chystám na adventní trhy a už se nemůžu dočkat…

• Citovat
  • Upravit
52
5.1.12 13:18

Ahoj holky
oživuju to tady, ráda bych se poznala s někým ve Vídni, jsme tu teď od ledna, máme mimčo půlroční a holčičku dvouleťačku, budu ráda za jakýkoli kontakt, nikoho tu zatím neznám a ráda poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagina11
20.7.12 15:59

Ahoj
teda
moc jsem to tu neozivila.ale stale plati rada se seznamim s maminkou s detma podobme staryma. mladsimu bude rok a starsi dva a pul uz pujde na dopoledne do skolky.

• Citovat
  • Upravit
4
24.7.12 12:34

Ahojky Dagina11,

ja sice ve Vidni nebydlim, tedy bydlela jsem kousek od Vidne a ted bydlime nedaleko Tulln…Mame pro zmenu dva kluky prvnimu je 26 mesicu a druhemu pul roku;) Kzadopadne se rada seznamim a jestli mas k dispozici auto nebo kousek na vlakove/autobusove nadrazi a mela by jsi chut se podivat do NÖ (Tulln), tak te rada uvidim, seznamima muzeme zajit na kafe, hriste nebo jen tak si zavolat. Kde bydlis ve Vidni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.13 20:29

Ahoj! Najde se tu nějaká maminka z Vídně a okolí (23. Bezirk/Perchtoldsdorf…), kterou už taky nebaví chodit samotnou na procházky s kočárkem, nebo by ráda zašla s někým na kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.5.13 20:49
@klaja píše:
Ahoj! Najde se tu nějaká maminka z Vídně a okolí (23. Bezirk/Perchtoldsdorf…), kterou už taky nebaví chodit samotnou na procházky s kočárkem, nebo by ráda zašla s někým na kafe?

Ahojky,
pokud by jsi byla mobilni..tak bychom se klidne mohly setkat i treba mimo Viden…co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.18 15:27

Zoologicka

zdravim maminky co znaj rakousko..Chceme z přítelem do zoologicke ma být někde poblíž vlakove stanice (wien hbf) neporadite nam někdo jak se tam dostat z toho hlavniho nadrazi? a kolik stoji asi tak vstupne pro 2 osoby ?

• Citovat
  • Upravit
915
20.6.18 15:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.18 15:49

@páájaa2 ano ano tohle :D jsem s prominutim pitoma na to cestovani..Da se tam dostat nejak z toho hl. nadarzi(wien hbf)? popřípadě čím? metrem, autobusem? Omlouvam se za pitomej dotaz ale opravdu tomu moc nerozumim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová