Vidím nad sebou tvář

563
4.2.13 14:38

Vidím nad sebou tvář

Ahoj holky,

už dva měsíce vidím v pokoji, kde spím, nad sebou různé tváře, když si lehnu. Nejsou děsivé, ale absolutně nechápu, kdo to je nebo co to má znamenat. Zajímám se už roky o anděly a léčivé energie, teď ale nevím, co si mám myslet. Ty tváře jsou většinou starších mužů, ale i žen, dětí a někdy jsou i zvířecí. Mají neměnný výraz, je jich hodně a když se na nějakou zaměřím, změní se tak po minutě na jinou. Dnes jsem je viděla zvlášť jasně a nevím, koho se mám zeptat. Neděje se to i někomu z vás? Za každý nápad děkuji. Jinak neustále žádám o ochranu archanděla Michaela a nezdá se mně, že by šlo o nějaké špatné bytosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
4.2.13 14:41

Jejda…snad dnes usnu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.2.13 14:49

Tak mne se to stava taky, ale vetsinou kdyz mam hodne velkej problem, nebo starosti, myslim si, ze je to jen v me hlave. Zadne nadprirozene veci ;)

• Citovat
  • Upravit
575
4.2.13 14:50

To si asi zblbla s těch andělu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
4.2.13 14:57
@Ter91 píše:
To si asi zblbla s těch andělu

Bozi, tohle je opravdu fundovany prispevek k diskuzi! :? Zakladatelko, odpoved uz mas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.2.13 14:58

Neber si to zle, ale také to vidím spíše na psychický problém… Archanděl Michael ti nepomůže, spoléhej se raději sama na sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
4.2.13 15:18

Pokud z nich nemáš špatný pocit tak je možné že vidíš buď anděli nebo jiné bytosti ;) zkusila bych nějak pátrat dál, kdo by to mohl být

• Citovat
  • Upravit
43032
4.2.13 15:25

No pokud je vidis jasne a zretelne - (nekdy totiz takove obrazky generuje sama sitnice, podle toho, nac jsi koukala predtim - televize? - jde o vycerpani zrakoveho pigmentu, chvili trva, nez se obnovi - ale to by byla spis takova stinohra) - jestli je vidis ostre a barevne, tak bych si zasla na psychiatrii.
Ackoli te budou lidi sebevedome presvedcovat, ze vidis astralni bytosti, halucinace jsou projevem nemoci, ktera se da lecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.13 15:31
@Pudloslava píše:
No pokud je vidis jasne a zretelne - (nekdy totiz takove obrazky generuje sama sitnice, podle toho, nac jsi koukala predtim - televize? - jde o vycerpani zrakoveho pigmentu, chvili trva, nez se obnovi - ale to by byla spis takova stinohra) - jestli je vidis ostre a barevne, tak bych si zasla na psychiatrii.
Ackoli te budou lidi sebevedome presvedcovat, ze vidis astralni bytosti, halucinace jsou projevem nemoci, ktera se da lecit.

kvůli absenci funkce jako je „like“ nebo něco obdobného musím citovat a pouze napsat, že s tímto se plně ztotožňuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.2.13 15:44

No, děkuju za příspěvky, za některé více a za jiné méně :D, to se asi dalo čekat. Ale jsem zcela vyrovnaná osobnost, nemám naprosto žádné psychické problémy. Byla bych radši, kdyby psaly ty z vás, co se o podobné věci zajímají a věří jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.2.13 15:47

Podle mě sis to vsugerovala, sama píšeš, že na takové věci věříš. Já na to teda absolutně nevěřím, takže žádné podobné věci nevidím. Nic takového neexistuje, tak si to nepřivolávej a neděs se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
4.2.13 15:52

@sanyaa ja jsem vedela, ze te muj nazor nepotesi. Je prijemnejsi byt vyvolena, nez nemocna. Uz jsem se ale s takovymi „vzdycky jsem byla citlivejsi na energie“ uz setkala - v akutnim stavu s rozjetou psychozou.
byt nemocna neni ostuda
a pokud navstivis psychiatra aktivne uz tedka, nikdo se o tom nemusi dozvedet

Hele dokud tim netrpis a pokud ti to nebrani vykonavat normani zivot, je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
4.2.13 15:56

Myslím že bude lepší se zaměřit na nějaké stránky které se tím zabývají, protože tady z tebe opravdu akorát udělají blázna :roll: já je teda i chápu, mají jiný pohled na věc. Samo že to může být i nějaká porucha, nemoc, to nikdo neví

• Citovat
  • Upravit
79
4.2.13 16:03

Sanyaa - až ty tváře zase uvidíš, zeptej se jich, co chtějí…třeba jsou to duše, které potřebují odvést do světla…pokud ano, představ si nádherný světelný kužel který sahá až do nebe a ukaž jim k němu cestu. Pokud to nepůjde, požádej Michaela, ať pro ně pošle jejich průvodce a odvede je sám.
Tak… a jestli mě tady holky začnete kamenovat, tak se sem budu bát napsat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.2.13 16:04
@mooona píše:
Myslím že bude lepší se zaměřit na nějaké stránky které se tím zabývají, protože tady z tebe opravdu akorát udělají blázna :roll: já je teda i chápu, mají jiný pohled na věc. Samo že to může být i nějaká porucha, nemoc, to nikdo neví

Ta hranice je bohužel velmi tenká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat