Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tam nic nevidím, je to moc tmavé. Vyčkej a testuj později.
Keď si tu fotku zosvetlíš v nejakom programe, tak tú druhú čiarku tam vidieť je ![]()
Tak jsem ráda,že aspoň někdo jí vidíte.Zkusila jsem to vyfotit ještě jednou.
Dělala jsem si testy asi 4 a v každém se ukázalo tohle. Dostat to mám až přiští neděli.
Já tam ducha vidím. Jen chci upozornit na to, že i když píšeš jako anonym, tak u fotky je nahoře napsaný tvůj nick, trošku nevychataný
Tak potichounku gratuluju ![]()
Tak tedy na té lepší fotce nevidím nic, na té první jo.
ještě počkej 2 dny a zkus znova testit.
Já ho vidím když se podívám na monitor jakoby zespodu, ale vidím ho. Ale ještě to nemusí nic znamenat, testuj dál, když bude sílet, je to jasný, dej vědět jak to dopadlo
a držím palečky
Tak dobře no ![]()
Je u mě kámoška a tak tady blbneme a fotíme testík. Obě ho vidíme. Takže já jsme Šema a Ivet je kámoška.
I včéra zvracela tak snad se to povedlo ![]()
Šema píše:
Tak dobře no
Je u mě kámoška a tak tady blbneme a fotíme testík. Obě ho vidíme. Takže já jsme Šema a Ivet je kámoška.
I včéra zvracela tak snad se to povedlo
Zkusila bych jiný test než tady ty mě taky ukazovali „duchy“, ale to neznamená, že není těhule…
Králičinko ahooooj, jé jak se máte??
Tak holky poslední fotka, Ivet to tu fotí źe všech stran
Ivet asi po deseti minutách. Já tenkrát měla taky ducha, a taky jsem to hodila do koše, pak mě to nedalo a byla tam taky takhle druhá. A dneska končim 34 týden ty vado, jak to uteklooooo
Šemo já bych řekla že je V TOM.
Když jsem tohle těhu ukázala manžlovi hrdě první test tak tam právě bylo něco takového.a on prej tak to nejseš.
Samozřejmě nerozumí že neva když je slabší.No ale pak sílila tak to uznal.Ale rodině to samozřejmě řekl hned. ![]()