Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslite ze uz by to mohlo byt 5 den po et? Zitra bych to mela dostat..
@Anonymní píše:
Ahojky, jsem 5 den po et, 12 dni po ovitril. Test delany vcera a dnes rano. Co rikate?
Vidim na obou, takze vis prd ![]()
Muze ti pomalu mizet ovitrille, muze to byt ale taky biochemko (to jsem mela ja, do 7dni po ET to sililo a pak to zacalo mizet). Chapu, ze to chces, ale zatim to proste vubec nic neznamena ![]()
@Anonymní píše:
Myslite ze uz by to mohlo byt 5 den po et? Zitra bych to mela dostat..
Ty neberes nic na to, abys to nedostala?
@1mila2 Beru gynprodyl, ale po prvnim neuspesnem ivf jsem to dostala i pres nej v den kdy jsem mela..
Vidím tam cosi, co může být prosvítající ryska, falešný duch nebo taky zbožný přání. Testovat pět dní po ET je hrozně brzo. Ideální je 14dní. Pak už je to jasný.
@Anonymní píše:
@1mila2 Beru gynprodyl, ale po prvnim neuspesnem ivf jsem to dostala i pres nej v den kdy jsem mela..
Tak to jo, ja mela neco, co mi MS drzelo, dokud jsem nevysadila ![]()
Hele, zkus se uklidnit (ja vim, nejde to), jeste par dni vydrz. Mela jsi 5ti denni? Jeslti jo, tak jsi jakoby dneska 10dni po ovu, to by test ukazal malo komu.
@1mila2 Jojo, 5denni blastocystu.. Ale teoreticky by mel testik ted pomalicku silit pokud je vse v poradku?
@Anonymní píše:
@1mila2 Jojo, 5denni blastocystu.. Ale teoreticky by mel testik ted pomalicku silit pokud je vse v poradku?
A jsi si jista, ze uz mas ovitrille pryc?
@1mila2 v tuhle dobu jsem mela po prvnim ivf test cistej.. ale jiste to rict nemuzu ze ted je to stejne.. ![]()
Tak já tedy nevidím nic a to jsem to málem vykoukala, ale testuj později ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, jsem 5 den po et, 12 dni po ovitril. Test delany vcera a dnes rano. Co rikate?
Duch tam je…