Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já ho měla asi do těch 3-5:ted už nevím jak to bylo na tom testu,protože oni i ty časy jsou jiné do jaké doby. ![]()
Šema píše:
Ivet asi po deseti minutách. Já tenkrát měla taky ducha, a taky jsem to hodila do koše, pak mě to nedalo a byla tam taky takhle druhá. A dneska končim 34 týden ty vado, jak to uteklooooo
S těmito testy vážně nejsem kamarádka, mě to neukázali ani 4. den po vynechané MS, a to jsem byla těhotná, jen aby si, ale nedělala falešný naděje a potom to zbytečně moc bolelo…
Králi jak ti je?? Jak snášíš těhu?
![]()
evi já vim jak to mysliš.
snad to bude silnější den ode dne.
Nic moc.
Kluci jsou divoši.V noci se budí na střídačku a já pak nemůžu usnout a ráno jsou nabitý energíí a já mimo. ![]()
Je nám to jedno.Ale kdybych to soudila podle pleti co ted mám tak e to holka na 100%.
Uvidíme.Obojí má své +.
Ahoj, já ho vidím taky, dělala jsem si pár testů a všechny mi takhle vyšly. pak taky dvakrát digitální clearblue a ten vyšel, že jsem těhotná 1 - 2 týdny, jenže bude asi trochu problém, protože jsem byla na KET - a ještě k tomu beru estrofem a utrogestan, v centru mi řekli, že to může být hormonama, že je test pozitivní, ale hladinu hcg jsem v úterý měla hodně nízkou, takže jdu za týden tj. 22.2.2011 a strašně se bojím, že to nevyjde. máte někdo zkušenosti?? díky moc Z.
mam ale tyden před ms nemůže to byt jen Ryska toto sw objevilo po 6 minutách dekuji mate někdo zkušenost s tímto testem sluníčko
@Lasislava1 píše:
Ano