Vidíte ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
23.4.19 10:43

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bože… nic tam není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.4.19 10:48

@Kriss Tina Chápu, nedá se to říct nějak univerzálně, ale já jsem měla taky cykly pravidelné a zadařilo se až v tom divném měsíci :D Takže jsem alergická na to normalizování, nebo jak to nazvat, prostě že tehdy a tehdy by čárka měla být takhle silná. Strašně mě to tehdy stresovalo, pozitivní test byl až téměř měsíc po vynechání. Prostě se jen snažím říct, že nikdy nevíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
23.4.19 10:51

Ahojka, negativni :( ale mozna byla posunuta ovulace, nebo se Ti spatne vyplavuji hormony do moci.. to je taky mozne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
23.4.19 10:58

Nic tam není. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
23.4.19 14:27
@Anonymní píše:
Ahojte, vidíte tam alespoň slabou čárku? Nevím jestli už mám halucinace, nebo by se to tam mohlo rýsovat… Ukázala se tam prakticky hned po namočení, dnes jsem 38dc, cykly mívám kolem 30 až 32 dní…

Ne nic tam není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
23.4.19 14:42

Trochu vidím jenom prosvitajici rysku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.4.19 20:31

To bude negativní :/ po 7 dnech už by měl ukázat.
Tady je moje fotka pořízena 5 dní po zmeškané MS, naběhli prakticky okamžitě.
Jinak to určitě nevzdávej, může se zadařit příště :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
24.4.19 09:51
@Daja.V píše:
Jinak to určitě nevzdávej, může se zadařit příště :srdce:

Ne kazdy to takhle ma, je mnoho holek kterym se dalnice neukazala treba i 14 dnu po vynechani..u kazde je to individualni a navic mohla byt posunuta ovulace.. to ale nedavam nadeji na tehotenstvi, kdyz clovek nevi tak proste jit na krev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 11:15
@Daja.V
@Daja.V píše:
Jinak to určitě nevzdávej, může se zadařit příště :srdce:

No to je krása, ty tvoje testy 😍 gratuluji a snad se taky jednou dočkáme.. už mě to nebaví, ms stále nikde, břicho mě bolí, záda bolí, mám závratě, mám pořád pocit vlhka, takže stále běhám na záchod kdyby se to náhodou rozjelo.. no prostě klasický stav jak během ms, ale pořád to nechce přijít.. jestli tenhle cyklus nedojde, doufám že ovulace proběhne i tak. Škoda každého měsíce kdy se nejde snažit 😀 už nasazujeme kotvičník, tak by mohl pomoci :D

• Citovat
  • Upravit
54
24.4.19 12:07

Děkuji moc :srdce: to běhání na záchod jsem dělala i já, vždycky strach jestli už to náhodou není ms a dokonce jsem to dělala i po tom testu, prostě jsem se bála že je vadný nebo kdoví co se může stát :roll: ale od návštěvy doktora už jsem klidnější :srdce:…jak dlouho máš zpoždění?.. při nejhorším asi skočit na gyndu, co poví tam a možná píchnout vyvolavacku, aby přišla ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 12:24

@Daja.V
Dnes mám 9 den zpoždění, k Dr jdu v pátek. Chodím tam pravidelně protože jsem měla nízkou sliznici, tak vždy v termínu ms tam musím a ona to zkontroluje. Byla jsem tam 30dc a sliznice byla vysoká a čistá, no prostě ukázková pro uchycení vajíčka, prý to nevypadalo že bych měla dostat ms ale bylo to brzo na to, aby něco viděla. Chtěla brát krev ale odmítla jsem, protože by stejně byla negativní.. tak jsme se dohodly že pokud to nedostanu do konce tohoto týdne, tak mám v pátek dojít a vezme krev, pohledá gestacni váček a když nic nebude tak dáme vyvolavacku. Nikdy jsem ji neměla a prý je to dobrej zápřah na psychiku, tak snad to přítel ustojí 😀

• Citovat
  • Upravit
54
24.4.19 12:39

Tak snad to vyjde, budu moc držet palečky! :srdce: pořád je tu aspoň nějaká šance, tak uvidíš jak to bude dál.. já teda neměla žádné příznaky, jen me semtam pobolivalo v podbrišku a mela jsem trochu citlivá prsa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 12:49

@Daja.V já prsa vůbec citlivá nemám. Jen tlaky v podbřišku, a takový jak když tiky, takový ťukání, nebo jak to popsat 😀 ale hrozně mě rozčilují 😀 to je takový jediný navíc oproti normálu při ms. To mě sice břicho bolívá, ale spíš křečovitě, než takhle jak je napnuté a natlakované. Hlavně jsem furt nafouklá jak balón, to asi z toho že nemám ms a možná bude sliznice překrvená. Doufám že do pondělí splasknu, protože jedu zkoušet svatební šaty a myslím že mi je švadlenka bude muset povolit, protože mě i kalhoty které mi jsou normálně, tlačí 😀 achjo už aby bylo vše zase normální. Jak já se už rok těším na ten den, kdy nedostanu ms v domnění, že hned budou //. A teď to zklamání že není ani jedno. Nevím jestli se tomu smát nebo být nešťastná 😅

• Citovat
  • Upravit
6238
24.4.19 13:08
@Anonymní píše:
@Daja.V já prsa vůbec citlivá nemám. Jen tlaky v podbřišku, a takový jak když tiky, takový ťukání, nebo jak to popsat 😀 ale hrozně mě rozčilují 😀 to je takový jediný navíc oproti normálu při ms. To mě sice břicho bolívá, ale spíš křečovitě, než takhle jak je napnuté a natlakované. Hlavně jsem furt nafouklá jak balón, to asi z toho že nemám ms a možná bude sliznice překrvená. Doufám že do pondělí splasknu, protože jedu zkoušet svatební šaty a myslím že mi je švadlenka bude muset povolit, protože mě i kalhoty které mi jsou normálně, tlačí 😀 achjo už aby bylo vše zase normální. Jak já se už rok těším na ten den, kdy nedostanu ms v domnění, že hned budou //. A teď to zklamání že není ani jedno. Nevím jestli se tomu smát nebo být nešťastná 😅

Třeba se ty // ještě objeví a švadlena ti šaty bude muset nakonec úplně upravit :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 13:11

@Michaela02993 no to by bylo úžasné, ale já bych nechtěla být ta, co to švadleně řekne. Před 3 týdny mi je musela zúžit, protože jsem pár centimetrů zhubla 😀 😀 a kladla mi na srdce ať už se svou postavou nic nedělám 😅

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex