Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LaTera Určitě se to někdy povede. Jen je někdy potřeba přírodě pomoci. Drž se ![]()
@Petule030 jeste jsem nekde cetla, ze 9 dni po ET je brzo, ze to ukazuje tehotenstvi v pripade, ze jsou to dvojcata. Me zavadeli jenom jedno embryo… Tak treba jeste…
moje posledni nadeje ![]()
Možné to je, obzvlášť, když jsi už očekávala ms a dokud nedorazí, tak je pořád naděje. ![]()
@Petule030 no, kazdopadne jsem asi 15.den od ovulace (respektive od odberu vajicek a pred tim se dva dny picha Pregnyl, v mem pripade teda Ovitrelle, ale to je asi totez) takze, pokud mi v MS vylozene nebrani dalsi leky (Estrofem a Crinone)
tak nadeji mam… Ale podle me uz jen mizivou ![]()
Ahoj holky, nechtěla jsem zakládat novou diskuzi, tak jsem si půjčila tuhle. Anonym prosím, nechci, aby me tu poznaly známé.
Vidíte ducha? Já bych normálně neplašila, ale prodávám kočárek po dítěti, už mám zájemce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nechtěla jsem zakládat novou diskuzi, tak jsem si půjčila tuhle. Anonym prosím, nechci, aby me tu poznaly známé.
Vidíte ducha? Já bych normálně neplašila, ale prodávám kočárek po dítěti, už mám zájemce
Je tam
![]()
@karkarka já mám ovulaci pár dní před ms. Před dvěma dny ms skončila, ale byla kratší a hrozně slabá, což u mě není normální. Je to asi 12 dní po ovu.