Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucinka_Lucinka píše:
ono není zase až tak brzy, já jsem 41 DC, a asi 25 DC sem si začala měřit BT a tak odhaduji, kdy by mohla byt ovulka:D
A po kolika dnech ti chodi MS?
Vetsinou je ovu v polovine cyklu,ale neni to pravidlem, nekdo ji ma dyl nekdo driv…ja ti urcite drzim moc pesticky aby tam mimisek byl…a pokud jeste budes testovat, coz si myslim, ze jo…tak se budem tesit na silnejsi dve //
![]()
Hanka79 píše:Lucinka_Lucinka píše:A po kolika dnech ti chodi MS?
ono není zase až tak brzy, já jsem 41 DC, a asi 25 DC sem si začala měřit BT a tak odhaduji, kdy by mohla byt ovulka:DVetsinou je ovu v polovine cyklu,ale neni to pravidlem, nekdo ji ma dyl nekdo driv…ja ti urcite drzim moc pesticky aby tam mimisek byl…a pokud jeste budes testovat, coz si myslim, ze jo…tak se budem tesit na silnejsi dve //
![]()
jak kdy, někdy po 28 dnech, někdy po 34 a teď až takhle, určitě sem ještě nějakou hodím ![]()
Tak to uz je pekny naskok
ja kdyz testila, taky jsem mela testy tohodle typu,ale musim rict, ze na tech papirkovych typu Mamatest 10, byly ty carky videt mnohem lip a driv..tak zkus i ten
![]()
Hanka79 píše:
Tak to uz je pekny naskokja kdyz testila, taky jsem mela testy tohodle typu,ale musim rict, ze na tech papirkovych typu Mamatest 10, byly ty carky videt mnohem lip a driv..tak zkus i ten
![]()
No to víš, to je tak, když si pro test pošleš chlapa, tak mu vnutí ten nejdražší co mají:D chudáčkovi ![]()
Lucinka_Lucinka píše:Hanka79 píše:No to víš, to je tak, když si pro test pošleš chlapa, tak mu vnutí ten nejdražší co mají:D chudáčkovi
Tak to uz je pekny naskokja kdyz testila, taky jsem mela testy tohodle typu,ale musim rict, ze na tech papirkovych typu Mamatest 10, byly ty carky videt mnohem lip a driv..tak zkus i ten
![]()
To mas dobry, to ja bych toho myho pro to neposlala, pac by pro to 100%tne nesel ![]()
Lucinka_Lucinka píše:
Tak dnešní raní fotečka - GS Mamatest píše: Více
jéé tka to je jasný takže velká gratulace ![]()
Lucinka_Lucinka píše:
Tak dnešní raní fotečka - GS Mamatest píše: Více
No vidis, na tomhle teste je to mnohem mnohem lepe videt..takze gratuluju a preji hodne zdravicka a stesticka
![]()
super!!!! ![]()
to byla tedy rychlovka…snažení od srpna a je září a je tam !!!!
![]()
někomu se prostě daří))))
my se snažíme od října a pořád nic
tet jsem brala Clostík a zítra nato vběhnem a to by bylo ,aby nebylo
![]()