Vidíte ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
7.9.11 18:24
Lucinka_Lucinka píše:
ono není zase až tak brzy, já jsem 41 DC, a asi 25 DC sem si začala měřit BT a tak odhaduji, kdy by mohla byt ovulka:D

A po kolika dnech ti chodi MS? :) Vetsinou je ovu v polovine cyklu,ale neni to pravidlem, nekdo ji ma dyl nekdo driv…ja ti urcite drzim moc pesticky aby tam mimisek byl…a pokud jeste budes testovat, coz si myslim, ze jo…tak se budem tesit na silnejsi dve // :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 18:26
Hanka79 píše:
Lucinka_Lucinka píše:
ono není zase až tak brzy, já jsem 41 DC, a asi 25 DC sem si začala měřit BT a tak odhaduji, kdy by mohla byt ovulka:D
A po kolika dnech ti chodi MS? :) Vetsinou je ovu v polovine cyklu,ale neni to pravidlem, nekdo ji ma dyl nekdo driv…ja ti urcite drzim moc pesticky aby tam mimisek byl…a pokud jeste budes testovat, coz si myslim, ze jo…tak se budem tesit na silnejsi dve // :hug: :palec:

jak kdy, někdy po 28 dnech, někdy po 34 a teď až takhle, určitě sem ještě nějakou hodím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
7.9.11 18:31

Tak to uz je pekny naskok :) ja kdyz testila, taky jsem mela testy tohodle typu,ale musim rict, ze na tech papirkovych typu Mamatest 10, byly ty carky videt mnohem lip a driv..tak zkus i ten :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.11 15:21
Hanka79 píše:
Tak to uz je pekny naskok :) ja kdyz testila, taky jsem mela testy tohodle typu,ale musim rict, ze na tech papirkovych typu Mamatest 10, byly ty carky videt mnohem lip a driv..tak zkus i ten :wink: :kytka:

No to víš, to je tak, když si pro test pošleš chlapa, tak mu vnutí ten nejdražší co mají:D chudáčkovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.9.11 19:20
Lucinka_Lucinka píše:
Hanka79 píše:
Tak to uz je pekny naskok :) ja kdyz testila, taky jsem mela testy tohodle typu,ale musim rict, ze na tech papirkovych typu Mamatest 10, byly ty carky videt mnohem lip a driv..tak zkus i ten :wink: :kytka:
No to víš, to je tak, když si pro test pošleš chlapa, tak mu vnutí ten nejdražší co mají:D chudáčkovi :-D

To mas dobry, to ja bych toho myho pro to neposlala, pac by pro to 100%tne nesel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.11 09:15

Tak dnešní raní fotečka - GS Mamatest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27032
10.9.11 10:06
Lucinka_Lucinka píše:
Tak dnešní raní fotečka - GS Mamatest píše: Více

jéé tka to je jasný takže velká gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.11 11:12

Děkuji, radši t onechci zakřiknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
10.9.11 11:32
Lucinka_Lucinka píše:
Tak dnešní raní fotečka - GS Mamatest píše: Více

No vidis, na tomhle teste je to mnohem mnohem lepe videt..takze gratuluju a preji hodne zdravicka a stesticka :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
14.9.11 06:58

Ahojky tak ted už to snad vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
14.9.11 06:59
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
14.9.11 07:02
Marciii píše: :lol:
:dance: vidím ho tam.tfuj tfuj, blahopřeju :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.11 07:56

super!!!! :palec:
to byla tedy rychlovka…snažení od srpna a je září a je tam !!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
14.9.11 08:01

jo až je mi to trapný vůči ostatnim že to šlo tak rychle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.11 08:16

někomu se prostě daří))))
my se snažíme od října a pořád nic
tet jsem brala Clostík a zítra nato vběhnem a to by bylo ,aby nebylo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí