Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ten modrý mě zajímá ty fialové jsou z minulého tehu pro porovnání. Jsem po potratu ve 22tt a asi vidím něco co tam není ![]()
@Andilek10 nevidím nic testuj po vynechání MS je to tady den co den… Zbytečně pak plasite…
@lachtanice86
No měla jsem od potratu jen jednu MS 12 dubna začátek a teď ještě nic tak jsem zkusila ono po tom potratu si to člověk strašně přeje tak asi vidím i to co tam neni ![]()
@MartinaCV jen je zvláštní když se dívám samostatně tak nic nevidím ale když jsem přiložil staré testy tak něco malinko vidět šlo tak snad si to jen nenamlouvam ![]()
Něco na tom modrém je, ale zkusila bych mamatest, dr. max má málo barviva
Na prvni fotce mozna i jo, na druhe uz nevidim..urcite bych z tohohle testu nerekla, ze je to tam, ale jestli jsi tehotna, za 2 dny uz uvidis, nehledej duchy, vydrz, ono to prijde…je mi lito, ze to naposled skoncilo spatne, drzim palce..
@kotaska91 to je nějaký test značka life Light tak uvidíme zkusím v neděli
@Andilek10 píše:
@MartinaCV jen je zvláštní když se dívám samostatně tak nic nevidím ale když jsem přiložil staré testy tak něco malinko vidět šlo tak snad si to jen nenamlouvam
Já tam vidím, jestli tedy neprosvítá barvivo ze spodní strany. Nezbývá než zkusit jiný test a testovat v další dny, nebo si teď skáknout do nějaké laborky jako samoplátce na hcg a do odpoledne máš výsledek, jestli tam nějaká hladinka je. ![]()
@Andilek10 Já bych si na tu krev skákla, aby jsi mohla případně co nejdříve těhotenství podpořit Utrogestanem. ![]()
@Melodie91 jasně děkuji jenže to čekání ještě po téhle čerstvé zkušenosti je hrozne člověk si to strašně přeje… U 2 předešlých tehu jsem to neřešila testovala až týden po vynechání ale teď to prostě nejde vydržet tak zkusím v neděli a uvidime
@MartinaCV mě spíš zaráží že jsem neviděla nic až když jsem přiložil staré testy uvidíme no snad se mi to jen nezdá ono psychika je svina ![]()