Vidíte ducha na tt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
14.5.21 12:01
@Andilek10 píše:
@MartinaCV mě spíš zaráží že jsem neviděla nic až když jsem přiložil staré testy uvidíme no snad se mi to jen nezdá ono psychika je svina :think:

U prvního dítěte jsem testovala velmi brzy a vypadalo to nějak podobně. Musela jsem stát u okna, naklánět test a bylo tam něco takto slaboulinkého, ale příslib to byl. Naději máš. Kamarádka, která je teď těhotná, tak skočila na krev a začala hcg s hodnotou 60, taky měla slaboulinkej a těhotenství krásně prosperuje, už je ve 20 tt. Taky se dočkáš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.5.21 12:03

Foceno teď asi po 3 hodinách tudíž úplně zaschle já už mám asi fakt zaluzky a vypálí ten test za chvíli jak na něco koukam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.5.21 14:28
@Andilek10 píše:
Foceno teď asi po 3 hodinách tudíž úplně zaschle já už mám asi fakt zaluzky a vypálí ten test za chvíli jak na něco koukam :D

Ducha vidím vpravo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.21 18:51

Ahoj holky vím ze to je asi blbost ale chci se optat podle posledního pohlavního styku bych byla na konci 4 měsíce, ms sem měla každý měsíc ale teď byla slabší bylo mi pořad divně zhubla jsem a udělala jse mi čárka od pupíku až dolu k pipine čárka tak jsem zkusila test a byli tam tajto co myslíte je to jen ryska ale objevilo se to tam v limitu díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
2377
14.5.21 20:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky vím ze to je asi blbost ale chci se optat podle posledního pohlavního styku bych byla na konci 4 měsíce, ms sem měla každý měsíc ale teď byla slabší bylo mi pořad divně zhubla jsem a udělala jse mi čárka od pupíku až dolu k pipine čárka tak jsem zkusila test a byli tam tajto co myslíte je to jen ryska ale objevilo se to tam v limitu díky za odpověď

Kdybys byla na konci 4 měsíce, tak už máš na testu pořádné dálnice. Jestli chceš mít jistotu, udělej si další test, dej si pozor, ať je ponořený v moči tak dlouho, jak je v návodu, nebo si udělej digitální, nebo si skoč na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15153
14.5.21 21:25
@Anonymní píše:

Negativní test. Buď v klidu, těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.9.21 09:41

Ahoj, měla jsem to dostat 5.9 a stále nic, tak jsem dnes rano udělala tt. Vidíte tam ducha?
Díky za příspěvky )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
8.9.21 11:53

@BeAkBonaro ahoj, ano vidím, zkus za dva dny, zda sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...