Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Andilek10 píše:
@MartinaCV mě spíš zaráží že jsem neviděla nic až když jsem přiložil staré testy uvidíme no snad se mi to jen nezdá ono psychika je svina
U prvního dítěte jsem testovala velmi brzy a vypadalo to nějak podobně. Musela jsem stát u okna, naklánět test a bylo tam něco takto slaboulinkého, ale příslib to byl. Naději máš. Kamarádka, která je teď těhotná, tak skočila na krev a začala hcg s hodnotou 60, taky měla slaboulinkej a těhotenství krásně prosperuje, už je ve 20 tt. Taky se dočkáš ![]()
Foceno teď asi po 3 hodinách tudíž úplně zaschle já už mám asi fakt zaluzky a vypálí ten test za chvíli jak na něco koukam ![]()
@Andilek10 píše:
Foceno teď asi po 3 hodinách tudíž úplně zaschle já už mám asi fakt zaluzky a vypálí ten test za chvíli jak na něco koukam
Ducha vidím vpravo.
Ahoj holky vím ze to je asi blbost ale chci se optat podle posledního pohlavního styku bych byla na konci 4 měsíce, ms sem měla každý měsíc ale teď byla slabší bylo mi pořad divně zhubla jsem a udělala jse mi čárka od pupíku až dolu k pipine čárka tak jsem zkusila test a byli tam tajto co myslíte je to jen ryska ale objevilo se to tam v limitu díky za odpověď
@Anonymní píše:
Ahoj holky vím ze to je asi blbost ale chci se optat podle posledního pohlavního styku bych byla na konci 4 měsíce, ms sem měla každý měsíc ale teď byla slabší bylo mi pořad divně zhubla jsem a udělala jse mi čárka od pupíku až dolu k pipine čárka tak jsem zkusila test a byli tam tajto co myslíte je to jen ryska ale objevilo se to tam v limitu díky za odpověď
Kdybys byla na konci 4 měsíce, tak už máš na testu pořádné dálnice. Jestli chceš mít jistotu, udělej si další test, dej si pozor, ať je ponořený v moči tak dlouho, jak je v návodu, nebo si udělej digitální, nebo si skoč na gyndu.
@Anonymní píše:
Negativní test. Buď v klidu, těhotná nejsi.
Ahoj, měla jsem to dostat 5.9 a stále nic, tak jsem dnes rano udělala tt. Vidíte tam ducha?
Díky za příspěvky )