Vigantol dělá problémy

159
4.1.15 19:36

Vigantol děla problémy

Maminky přeji krásný večer. Vím že toho tu je víc, ale nechci tu hledat a pátrat jestli má někdo ten sám problém, ale chci se zeptat mam 7 týdenního syna a tak jako každý máme vigantol. No, ale prvně mu dělal problémy jako bolest bříška což jsem vyřešila BioGaiou a místo vigantolu jsem objednala Swans kapky, které mají přijít cca ve středu. Zhruba 10 dni jsem nekapala nic a ted dva dny zpět už z obavy jsem zase kapla vigantol a od te doby je malý nervózní nikde jinde neusne než v náručí a když se položí hned se probudí a pláče, bolest bříška bych vyloučila, protože hned když je u mě uklidní se a je klid, akorát mě to strašně omezuje ho pořád mít v rukách, přece jen musím uvařit, poklidit atd.. Měl někdo taky podobný problém? Popřípadě kdy to Vaše prcky přešlo :-) Děkuji za jakoukoli odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verulicek
4.1.15 19:40

@Terul12 ahoj, Vigantolem to nebude..ale v tomhle věku jsem hodně používala šátek (nosila jsem na úvaz „kolébka“) Hodně mi to ulevilo - jak píšeš, vaření, věšení prádla, sama jsem se chtěla najíst…tak pouvažuj nad šátkem (určitě se ti bude ještě hodit i později!) Bez něj bych snad nepřežila první 3 měsíce - a to byla malá celkem hodná) hodně jsem ho využila na dovolené. Jo a nošení v šátku taky hodně ulevuje bříšku ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
4.1.15 19:43

@Terul12 přesně tohle měl náš malý z vigantolu. Přestala jsem ho dávat, ono se to pár dní nepodělá :nevim: teď kapu vit D od jamiese (či jak se to píše) :mrgreen: Nedávej vigantol, ono to těch pár dní fakt nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.1.15 19:54

Tak vigantol vysad, dela to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.1.15 19:54

@verulicek, no myslela jsem si taky že ne říkala jsem však to jsou kapky a opak byl pravdou. Před nasazením bylo vše v pořádku, začala jsem kapat a trápilo bříško to jsem vyřešili biogaiou ihned jsem vysadila a klid super mohu napsat zlaté dítě spal i 6 hodin v kuse bez kojení a v pátek jsem kapla zase no a začalo tohle. Mám babyvak ale syn je dost těžký ma už 6kg a mám problém se zady a dlouho ho neunesu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.1.15 19:56

@martina.se noo jsem z toho úplně na prášky, ať už přijdou ty swansky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.1.15 19:57

@Vemas uz jsem vysadila svinstvo jedno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
4.1.15 19:57

Podle mě je lepší pár dní vynechat, než nadělat malému v bříšku paseku tímhle hormonem :pocitac: Buďte v klidu, ono se to o pár dní opravdu nepodělá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.15 19:59
@Terul12 píše:
@martina.se noo jsem z toho úplně na prášky, ať už přijdou ty swansky.

vynech ten debilní vigantol. U nás to dělalo fakt peklo :zed: já nedávala nic téměř měsíc, ono se to nezblázní - stačí dítko „slunit“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
4.1.15 20:04

Holky, chci se zeptat. Sestra má 7- týdenního chlapečka, který je neustále nevrlý. Přes den pořád brečí, nemůže zabrat, tak ho musí uspávat v náručí a při spánku držet, jinak je hned vzhůru. Přes noc spí v pohodě 7 hoidn. Myslíte si, že je to tím déčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.1.15 20:04

Jo holky děkuji moc, jak trošku svítí oskar hned dávám do kolébky k balkónů a já začala kvůli Deniskovi brát rybí tuk ať má aspoň nějakou trošku v MM. Kdo by řekl že kapky, kterémmají být užitečné jsou úplně na h… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.1.15 20:12

Teď řešíme ten samý problém. Malému jsou tři týdny, po nasazení vigantolu velké bolesti bříška, moc nepomáhal ani espumisan, tak jsme po dohodě s pediatrem vysadili. Je to tři dny nepotřebuje ani espumisan zlaté miminko. Mám obavu z toho až znovu zkusíme nasadit vigantol. Doktor se mi vysmál, když jsem mu řekla, že si myslím že malého bolí břicho po jedné kapce vigantolu. Prý to není možné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
4.1.15 20:16

@Terul12 Měli jsme to stejně. A ruce trochu volné začínám mít až teď, kdy dceři budou 3 měsíce a začínají jí zajímat hračky a rozhlíží se po bytě, takže už mi vydrží chvíli na lehátku a díky BioGaie a Espumisanu tak netrpí na koliky a prdíky. Ale jsou dny lepší a horší. Vigantol jsem nevysadila. Ze začátku třeba nechtěla nosit v klubíčku, teď se jí to naopak líbí, protože má výhled a i jí to na ty prdíky už pomůže. Celkově jí ale prostě během dne z ruky moc nedám, protože ten pohyb, houpání a střídání poloh jí asi holt pomáhá na žaludek - ona i dost ublinkává, takže potřebuje být často ve zvýšené poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.1.15 20:20

@Veruzka.D Já jsem to taky řekla pediatrovi a musím říct že jeho reakce byla kladná řekl že nevadí, ale ať mu začnu kapat aspoň ty Swansky. Každopádně určitě taky neberte a buď si někde sežeňte ty Swans jsou přírodní tak samo jako BioGaia na prdíky, akorát se dají těžko sehnat :| ale furt lepší než trápit mimísky nějakým svinstvem které jim akorát dělá zle. Nejhorší na tom je to, že když jsem v pátek kapla asi po týdnu 2 kapky tak se to s námi táhne do dneška, malý je dost uplakaný, neklidný dokonce se i budí s brekem a v postýlce neusne což jindy problém nebyl a teď když ho tam dám začne plakat tak že je rudy jak HellBoy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.1.15 20:24

@Tullia ano malý taky trošku ublinkává a má radši zvýšenou polohu, ale fakt je dost těžký váží 6 kg a často se mi vyhazuje ploténka což mi taky moc neusnadňuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí