Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak si pomalu začínám chystat tašku do porodnice a říkám si, že bych měla vysterilizovat chrániče bradavek. Jenže po 6-ti letech co jsem je používala si nepamatuji jak. Mám tedy i sterilizator od Chicca, ale nechce se mi ho vybalovat jen kvůli těm chráničům. Poradíte?
Já to nemyslím nijak. Nemám tušení jestli se dají ty chrániče klasicky vyvarit, abych je nezničila. Proto se tu na to ptám.
@mína77 ja zas netusim jak funguje sterilizator, doted jsem zila v tom, ze funguje na principu vysokych teplot stejne jako vyvarovani
treba se ozve nekdo zkusenejsi
Klasicky jsem vyvařovala. tuším 3 minuty vařit, pak jsou vysterilizované.
**@geilens:
@mína77 ja zas netusim jak funguje sterilizator, doted jsem zila v tom, ze funguje na principu vysokych teplot stejne jako vyvarovanitreba se ozve nekdo zkusenejsi
To se sterilizuje v páře, myslím v mikrovlnce. Nevim jestli je to setrnejsi zpusob sterilizace.Budu muset všechno taky znovu prostudovat. Fakt si to už nepamatuju.
Tak je hodim na chvíli do horké vody. Díky
@mína77 kdyz si nejsi jista, kup si v lekarne sterilizacni sacky od Medely ![]()
Doma se to neztrati a hodi se i na navstevach. Nalije se do nich voda, vlozi veci ke sterilizaci a da na myslim 5min do mikrovlnky… Vylijes, vytahnes a hotovo
ceny se nelekni, jeden je na vicero pouziti.
@mína77 píše:
Tak si pomalu začínám chystat tašku do porodnice a říkám si, že bych měla vysterilizovat chrániče bradavek. Jenže po 6-ti letech co jsem je používala si nepamatuji jak. Mám tedy i sterilizator od Chicca, ale nechce se mi ho vybalovat jen kvůli těm chráničům. Poradíte?
Můžeš normálně vyvařit, je to stejný silikon jako savičky atd. ![]()