Neustálý řev

A.1993
2.1.15 03:18

Neustálý řev

Ahoj, už jsem na prášky. Mám mimčo 16 dní a od 20 hodiny včerejší pořád řve. Na prdy má espumisan, masíruju…vůbec nespí, tak hodinu…já už jsem nervní. Vždycky dám prso, kojím a sotva usne, řve pak po chvilce jako tur. Měl by být najezený. Technika kojení stejná. Tohle je už podruhé za dva dny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1040
2.1.15 03:29

Ahoj, nemá mimčo rýmu? jinak nezapomeň ho nechávat dobře odříhnout-může mít v sobě vzduch a pak ho bolí bříško. u mrňat pomáhá zabalit do peřinky mimčo se cítí bezpečně a spí,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
2.1.15 03:58

My měli taky šílený stavy, trochu pomáhalo dát na břicho něco teplého, já měla polštár s peckama z třešní z DM. jinak mi přijde, že všechny ty kapky na prdíky jsou k ničemu :/ přeju pevný nervy!
necháváš ho odříhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.1993
2.1.15 04:00

Rýmu nemá… ohledně říhnutí, dám ho přes rameno ale spí, nekrkne si. Slyším ale, jak má zaplynované bříško, pohyb vzduchových bublinek. Před každým kojením dávám 10 kapek espumisanu. Teď jsem dala napít Nutrilonu anti colic, cucl si a i přes tahání za ručičku usnul…je v zavinovačce a leží vedle mě. Jenže po chvíli zase otevře oči…a nespí. Není možné aby nebyl utahaný. Dala jsem mu cucat podruhé…uvidím za jak dlouho otevře zase oči.
Doteď toto nedělal. Nejím nic nadýmavého, piju čaj pro kojící maminky…trápí mě, že nespí, je vidět že je utahaný.

• Citovat
  • Upravit
A.1993
2.1.15 04:11

Pytlík zítra pořídím v DM. Já sama mám blbé zažívání, asi taky něco podědil :(… jenže já už si umím ulevit. On ne. Hezky prdí, ale asi i tak je to málo. Cvičení s nožičkami moc nepomáhá. Taky přemýšlím, zda je dobrá vůbec zavinovačka (kukla), když nemůže pohnout nožičkami. Do té jsem ho dala teprve teď kvůli stěsnění, aby se cítil jako v břiše. Přes den normálně spal a prděl. Ale už podruhé tohle začalo kolem 20.večer a táhne se to přes noc do rána - teď je to ale horší.
Také přemýšlím, jak ho naučit na režim ve dne se už tolik nespí, v noci ano. Nevím, zda budit nebo ne. Co jsme přišli z porodnice, bylo vše super. Malý je zlatíčko. Ale teď…nechci začít používat třeba rektální rourku. Jo a fenyklový čaj mi pít nechce. Strašně se šklebí a odtahuje se. Moc ho miluju, nechci být hrozná matka…ale jsem na mimčo sama, uvítala bych se vyspat. Přes den se snažím něco udělat a hlavně - dodržovat režim…ne abych ve dne spala a v noci byla vzhůru…

• Citovat
  • Upravit
267
2.1.15 04:55

S nadýmáním neporadím, protože sami s tím máme obrovské problémy a syn většinu času buď spí nebo řve. Espumisan, probiotika, Baby Calm, masírování, hýbání nožkama, nahříváni… nic nepomáhá. Ale na spaní mu zaručeně pomůže jakýkoliv monotónní zvuk - vysavač, fén, bílý šum, zvuk deště… Mám to jako aplikaci v mobilu - chvíli nechám šumět u hlavy a během chvíle spí. Režim též měl přehozený, ale během pár dnů si ho sám upravil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.1.15 05:18

Na režim je malinkej, zkus to poostupně… ve dne když je vzhúru na něj mluvit, v noci naopak mlčet a co nejmíň světla… a zatím bych se na tvým místě klidně přes den vyspala a dělala opravdu jen to nejnutnější, většina věcí počká… na bříško jestli máš tak zkus na chvilku do autosedačky, nebo na rovný podložce trochu pokrcčit nožičky… a zavinování plena do trojúhelníku zafixovat ručičky a s tím do zavinovačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.1.15 05:42

@A.1993
Ja jsem v podobnem pripade nechavala miminko pri prebalovani chvilku bez plenky (5-10 minut, dokud nezacal extremne vyvadet), aby si mohl pokopat nozickami. Behem toho jsem masirovala brisko. Casto zabralo taky pohupovani na mici. Osvedcil se i dudlik. Tahal jak o zivot. Prislo mi, ze ho to uklidnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
2.1.15 06:09

Na režim má dost času :lol:
Já začínala tak po 3.měsíci.
Do té doby jsem ji měla dost na sobě, na odříhnutí jsem čekala hodně dlouho - dceru hozenou na sobě, vedle sebe internet :lol:… pevné nervy a trpělivost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
2.1.15 06:12
@A.1993 píše:
Ahoj, už jsem na prášky. Mám mimčo 16 dní a od 20 hodiny včerejší pořád řve. Na prdy má espumisan, masíruju…vůbec nespí, tak hodinu…já už jsem nervní. Vždycky dám prso, kojím a sotva usne, řve pak po chvilce jako tur. Měl by být najezený. Technika kojení stejná. Tohle je už podruhé za dva dny.

Do satecku, zavinout rucicky a houpat v šátku na tele, jemne poplacavat po zadickach.
Pro Tebe hořčík, i mimi bude lepe trávit a tím spát.
Možná by byl vhodny i joalis. Mimi muže mít od Tebe nějakou parazitarni zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
2.1.15 06:17

@A.1993 ahoj, ja mam tady 4 mesicni holčičku na kline. Tyto stavy jsme měli naštěstí jen 4 x, ale i tak vim co citis. U nas to prave způsobil zmineny espumisan. Dokud jsem dávala, tak zhustil stolici a mala to stezopretlacila, kdyz tam byla nejaka bublina. To tlaceni ji rozervalo. Ted presvanoce jsem jej zapomněla doma a na chalupě nedavala. Ano ma stále prdiky, ale uz u toho nejeci jak kdybychom ji vraždili ;-). U nas pomáhá položit se do mírného polo sedu a dat si ji na brisko bříškem. Tim ze se opírá o teple a napína břišní svaly, tak po chvili střílí jak z kanonu.
Jo a mala pri podávání espumisanu kakala 1 za 2-3 tydny. Ted po vysazeni 1 za 3 dny. A uz to neni zelena pasta, ale žlutá vajecina. Zkus na prdiky jiné kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
2.1.15 06:18

A monotónní zvuk: fén, digestoř, pokud zvuk na mobilu zapnout radeji letový režim.
Určitě zminene probiotika i Tobě a dlouhodobe i mnou zmineny hořčík. Uklidňuje nervovou soustavu a bolesti nejen břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.1.15 06:46

@A.1993 u nás pomáhalo nošení v šátku - tedy přes den.. vyzkoušej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
2.1.15 07:25

@A.1993 zkus i jine kapky (Baby Calm). Ten fenyklovy caj muzes pit Ty, pronikne to do mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.1993
2.1.15 07:25

Zkusím dnes koupit jiné kapičky, do polosedu jsem nevěděla jestli můžu dávat ( kvůli páteři ) ono mu je dobře v polštáři kdy má určitý sklon, jenže to není pevná opora pro záda.

Malý kaká tak 10× denně. Dnes jdeme k dětské lékařce, tak se s ní ještě poradím. Malý pribývá - 20.12 propouštěcí váha 2850g a teď máme 3125g. Takže opravdu jediné - prdíky…já doufám že to neskončí 3.měs. kolikou…

Probiotika zkusím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí