Neustálý řev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.1.15 21:28

@A.1993 Jojo po krmení si ji taky hodím přes rameno na odbrkání, ale v noci to většinou nezvládám, u kojení vytuhuju…vstanu až když je řev :cert:. Je fakt, že už se ani nedivím těm, co začnou dokrmovat, protože ono je to fakt někdy na palici, já se tomu teda hodně bráním (zatím) a zkoušíme vydržet!! Odpoledne mi krásně papala bez odtrhávání, pak se propala v kočárku na 3 hoďky, pak krmení opět s odtrháváním (ale žáný extrém), lehký spánek ve vajíčku v kuchyni u mého vaření, pak koupačka, krmení s odtrháváním (už to budou zase pomalu 3 hoďky) a zaspala na chviličku, pořád jí něco nědá spát, ikdyž třeba neřve, ale mrcasí se, když začne řvát, dudan ji zklidní, hojdám - zdá se že usnula, položím - je vzhůru… :zed:. Teď pujdem nakrmit, kéž by chtěla spinkat!! Je to v noci docela vyčerpávájící, jak na sebe navzájem s malou zíváme, ale spát nemůžem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.15 21:34
@arketarket píše:
@korenovazelenina Nechci vás strašit, ale aby vám odsávačka nebyla k prdu. Já si ji půjčila z porodnice. Mám medela swing a neodsaju tam skoro nic. Max 10 ml z každého prsa a to ještě ne pokaždé, takže o nějakých zásobách nemůže být ani řeč. Jinak mám úplně stejný problém jako vy.
Vložky do podprsenky vůbec nevím, k čemu jsem si kupovala, také kojící podprsenku vůbec nepotřebuju. Navíc můj syn stále preferuje jedno prso, u druhého se neskutečně vzteká, takže mám jeden cecek už o tři čísla větší.
Jinak nám docela zabírá na uspávání uspavac je tam nekonečná smyčka, ale manžel z toho roste. :)

Jáj to s tím prsem…to je na cipa…to malá občas vypadá, že by si dala ještě třetí prsko:-D…no já budu mít jen pujčenou ruční Medelu od kámošky, právěže taky moc nevěřím, že mi to pujde, rozhodně bych nekupovala. Dneska jsem zkoušela odstříkat ručo a horkotěžko jsem zvládla možná tak jednu kávovou lžičku…ale pesan si pochutnal :mrgreen:, prostě mi to nejde, obdivuju to mimi, že z toho něco dokáže vysosat!! Tak tu odsávačku chci prostě jen vyzkoušet, jestli to vůbec trošku pujde…jinak prsní vložky používám většinou jen když jdu ven (pro sichr), ale stalo se mi asi jen 2× že jsem měla na podprdě flíček.

"Jinak nám docela zabírá na uspávání uspavac je tam nekonečná smyčka, ale manžel z toho roste. "…se omlouvám, ale toto potřebuju vysvětlit, oč jde?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.1993
10.1.15 22:14

Ten uspávač je fajn, třeba zvuk luxu…já u toho usnula s malým a jelo to asi 5 hodin v kuse :)… jinak dneska byl malý miliónový! Kojení včera ve 23:40, pak až dnes ve 4 ráno a až v 9 ráno ( od 4 do půl 6 jsme byli vzhůru a pak usnuli) :) a celý den po kojení prochrupkal…večer dávám teplý obklad na bříško a chvíle bez pleny, otočení na bříško…nevím, zda to na to vliv má, ale tato noc byla k nezaplacení. Zlepšení o 100%…nevím, zda tomu pomohly i ty kapičky…nebo dokrmování Sunarem ( naštěstí už jen na noc a ráno, když nestačí mlíko a ještě hledá, co by sežral :D )…Nutrilon byl naprd.
To si s prckem raději dám kolečko obkladů a cvičení s nožičkama, kapání kapiček několikrát denně, než probdělou noc :)

• Citovat
  • Upravit
267
11.1.15 08:19

@korenovazelenina Právě že to je pro miminka od narození, tak do tří měsíců. Může i dýl, ale už neni jistota, že to bude tak dobře zabírat. Na to nemusíš nic sáhodlouze studovat, jak jsem posílala ten článek, tak v něm je řečeno všechno jasně a stručně.
 http://www.jaknamiminka.cz/…nka-a61.html

Jinak uspávač - www. uspavac. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
11.1.15 08:23

@A.1993 Skvělý! Konečně trocha spánku o pro tebe co… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.1.15 08:53

Holky, náš starší měl také hrozné prdíky a k tomu reflux. :zed: Takže pořád tlačil, ve dne i v noci, rudnul u toho, párkrát i zfialověl, až jsem byla na mrtvici, že umře. K tomu refluxu ještě jak tlačil, blinkal non-stop. Ale ve 2,5 měsících jako když utne! Krátce předtím jsem začala dávat Biogaiu, tak nevím, jestli to též dopomohlo.

Ale neblázněte a použijte normálně rourku! Kamarádka doktorka mi ji ukázala - zastrčila ji klidně celou. Pro mě se stala nepostradatelnou nejen v tomto období, ale i později, když přišly zácpy. To byla věc, bez níž bych nikam neodjela. Byla důležitější, než pleny. Ty člověk koupí v každém obchodě. :mrgreen: A žádný návyk nikdy neměl, neměl problém od zavˇátku odplenkování kakat na nočník; i teď v 5 letech chodí každý den hezky pravidelně.

Jinak teď už bych byla chytřejší a když jsou tyto problémy, vynechala bych u kojení lepek. Chce to zkoušet min. 14 dní až měsíc a ze spousty prdíkujících, uřvaných miminek v okolí byla zlatíčka spící celé dny i noci. Mohlo mě to napadnout, já při prdících malého zjistila, že nemohu vůbec pečivo mladší 3 dnů a i to jen omezeně. Ale jinak jsem mouku jedla, bohužel. Přitom třeba luštěniny malému ndvadily vůbec. Mohla jsem sníst talíř fazolí a u něj žádná změna. ;-)

Takže za mě pryč s lepkem! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 11:02
@Festa píše:
@korenovazelenina Právě že to je pro miminka od narození, tak do tří měsíců. Může i dýl, ale už neni jistota, že to bude tak dobře zabírat. Na to nemusíš nic sáhodlouze studovat, jak jsem posílala ten článek, tak v něm je řečeno všechno jasně a stručně.
http://www.jaknamiminka.cz/…nka-a61.htmlJinak uspávač - www. uspavac. cz

Díkes:-D…vyzkoušíme, ale zdá se, že nám od včerejška asi taky zabraly kapičky. Noc byla nesrovnatelně lepší než ty předešlé, spala mi od 23:00 do 2:00, pak sice do 4:00 nic, pak ale spala do 6:30 a pak hned zase po kojení usnula (to už se dlouho nestalo) a spaly jsme až do 9:00. Celkem luxus!! Před chvílí se dokonce tatovi podařilo ji uspat v postýlce, ale už tam slyším žvatlání:-). A celkově je tedy o hodně klidnější, snad to vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 11:11

@Levandule121 trubičku jsme včera koupili, taky se tomu nebráním, doteď jsem používala teploměr, ale nevím do jaké míry je vodotěsný, to neustálé umývání asi není dobré:-). Ale od včerejška nebyla potřeba:-D.

Omlouvám se, možná blbý dotaz, ale já teď nevím..je v ovesných vločkách taky lepek? Je jen v pšenici nebo i tam? Já denně snídám ovesné vločky s ovocem…pečiva se vzdám, ale na vločky jsem fakt zvyklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.1.15 12:32

Ahoj holky, starší syn taky trpěl na prdiky a ted i dcera, ktere je 5 týdnu…ale musm říct, že ted posledni dny se to hodne zlepšilo…děláme to co vy, ráno dávám probiotika, před každým kojením 15 kapek sab simplexu ( na radu doktorky) a vynechala jsem že stravy mléčné výrobky ( taky na ŕadu doktorky, můžou hodne vadit) a opravdu ted posledni 3 dny je z ni zlaty miminko;) predtim jsme ji položili a do 5 minut byla vzhůru, bolelo ji břisko…takže možna zkusit vyřadit to mliko, třeba to pomůže…jinak to zavinovani podle Karpa je super, nám teda někdy stačí, kdyz ji dám na břisko pecky, zabalim do deky ( udělám z ni takovou housenku) chvíli ponosim a polozim na bok a mala spinka…modlím se aby nám to vydrželo a uz se to nevrátilo k tomu nekonecnymu noseni…Jo a ještě kdyz prebaluju tak nechávám hybam nozickama k sobe a od sebe, jednou za čas namasiruju břisko pupikem ( masticka) a dáváme tak 3-4 za den na chvíli na břisko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.1.15 12:48

@korenovazelenina nejde mi tu vložit odkaz na internet, ale je stránka vévévetečkauspávačtečkacézet a tam jsou nahrané zvuky vysavače a fénu v nekonečné smyčce, nám to celkem na usnutí zabírá, ale manžel by to hned vypínal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 16:04
@arketarket píše:
@korenovazelenina nejde mi tu vložit odkaz na internet, ale je stránka vévévetečkauspávačtečkacézet a tam jsou nahrané zvuky vysavače a fénu v nekonečné smyčce, nám to celkem na usnutí zabírá, ale manžel by to hned vypínal :D

Ahááá, díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 16:14

Dnešní úspěchy a neuspěchy

Musím říct, že dnes je Emička zlato, článek jsem dala přečíst i tatovi a ukázala mu i nějaké to video s Karpem, ho to nadchlo, tak to musel hned vyzkoušet - ikdyž byla malá klidná:-D. No dobrý tak ji takto zabalil do osušky (podle toho Haipadaipa návodu) a vytuhli spolu asi na dvě hoďky:-). Já žehlila, jak vstali, přebalil zase zavinul položil ji takto do vajíčka a v tom malá spustila řev jak tur, tak jsem zkusila metodu na bok, ššššš a dudel, ale bohužel zabralo až to, když jsme ji vybalili… :nevim:… tak nevím, ale pak se fakt uklidnila běřným způsobem na rukách. No každopádně před hodinou jsem nakrmila, přebalila, pocvičily jsme bříško, protože se kroutila, použila jsem i trubičku a nádherně se vyprděla i ukákla, zabalila jsem ji do klasické rychlozavnovačky s rukama volně a na bok dala do postýlky. Šla jsem stáhnout šumy do MP3, ale hraje mi to přes bedýnky děsně potichu, tak jsem nakonec nyštrachala relaxační CD Tao Meditation (jsou tam zbuky moře a tak, ale i nějaké tóny), a zatím klepu jak blázen na dřevo, protože to malé mrně je tam už půl hodiny a žádný řev :potlesk:!!! A to už nám v postýlce fakt nechtěla spát, tak snad jí to zase naučíme, vypadá to slibně!! Ty šumy mych ptřebovala spíše na klasickém CD než MP3, budu se to muset naučit „přejebkat“ v programu :think:. Každopádně děkuji vám za všechny tipy, zavinování ruček třeba zase zkusíme, ale zdá se mi že už je možná zvyklá je prostě mít venku…? Co já vím…?? Hlavně že spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 16:20

@Holy86 Vyřadit i mlíko??!! Tak to už bych pomalu nejedla nic:-(… mléčné výrobky docela baštím a i mlíko před spaním:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85323
11.1.15 17:36

@korenovazelenina to nam ted rikali i na predporodnim kurzu, vynechat mleko a mlecne vyrobky, ze to nekdy zpusouje obtize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.1.15 21:43

@korenovazelenina Sama jsem to s lepkem a vločkami nevěděla - na nějakých stránkách celiaků jsem se dočetla, že tam sice gluten není, ale že spoustě z nich dělá avenin obsažený v ovse větší problémy, než samotný lepek. :think:

Kamarádka si tehdy právě myslela, že synovi vadí mléko, vypozorovala, že nejhůř mu je po tom, co ona sní nějakou smetanovou omáčku. Nakonec ale přišla po týdnech zkoumání na to, že to byl lepek v mouce z jíšky. Jak snědla lepek, dělaly se jejímu synovi pak už i vyrážky. Držela nemléčnou i bezlepkovou dietu plus úplný zákaz kakaa. Bylo to drsné, ale stálo to za to. Zkusila lepek okolo roka - zas vyrážka a brekot, ale za další asi 2 měsíce už klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí