Vigantol dělá problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
9.1.15 09:23
@smurfka píše:
Holky objednávala jsem ty swansky z českého mmb, paní psala že to bude trvat až 12 dní a dneska už mi posílala číslo balíku..je to rychlost, kdo by chtěl taky tak doporučuju..

tak už jsem našla, ;)

• Citovat
  • Upravit
17
9.1.15 14:34
@Verun83 píše:
můžeš sem hodit odkaz? já to na českém mmb nenašla, jen na sk. děkuju moc

Já objednávala na sk mimibazaru v pondělí a už je mám doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.1.15 14:35

Holky, vy co dáváte UM, tam vit. D je takže tam bych vigantol nekapala vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.15 13:07

Ahoj holky, i my máme problém s vigantolem. Mám holčičku 3,5měsíce starou. Vigantol nasazen ve 4.týdnech a děs, ucpaná, pořád plakala atd, tak jsem vysadila a opět zlaté dítě. Teď od pondělka jsem opět vigantol nasadila a opět peklo.Je od narození plně na UM a to vitamin D obsahuje, myslíte, že jí to stačí a vigantol mám úplně vysadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
14.1.15 20:55

Slysela jsem ze deti na UM brat nemusi, je v te vyzive, ale jiste to fakt nevim :nevim: jinak holky zacla jsem kapat Swansky a zatim supeer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.15 15:30

Holky a ktere ty kapky berete? pani na mmb nabizi dvoje. Berete primo ty pro deti nebo ty druhe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.2.15 15:34
@mulen1 píše:
Holky a ktere ty kapky berete? pani na mmb nabizi dvoje. Berete primo ty pro deti nebo ty druhe?

beru přímo ty kids..

• Citovat
  • Upravit
3
2.2.15 17:53

Diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.2.15 20:10

Ahoj, mám dotaz. Mám téměř 7 m holčičku. Vůbec nespí-jako by jí bolest budila.Po 20min a konec. V noci spí taky celkem blbě:/vzbudí se třeba 10-20krát:/ dnes mě napadlo jestli to nemůže být Vigantolem-od narození sme měli kapat 2k/den-zhruba do 3 m zlaté dítě(přes den 2krát po 2 hod a v noci se budila jednou), ale ve 3 m sme najeli na UM a šílenost-ze dne na den přestala spávat(zkoušeli jsme už i jinou značku) a tak mě napadlo jestli to není tím Vigantolem. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.2.15 11:23

Ahoj, od koho z mmb jste swansky objednávaly?

já od této paní
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

tvrdí mi, že 21.1. je posílala z USA, 28.1., že už byly v čr, ale balík mi stále nepřišel.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
9.2.15 12:26
@Verun83 píše:
Ahoj, od koho z mmb jste swansky objednávaly?

já od této paní
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

tvrdí mi, že 21.1. je posílala z USA, 28.1., že už byly v čr, ale balík mi stále nepřišel.

taky jsem brala od ní..mě to došlo do dvou dnů, ale říkala že měla jedny kapky doma, protože je objednala a někdo je pak nezaplatil, takže měla jakoby v čr a neobjednávala mi je z usa..

• Citovat
  • Upravit
1829
24.12.17 21:49

Jak dlouho vynechat?

Ahoj, jak dlouho mám vynechat vigantol abych poznala jestli může za bolavé bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
24.12.17 22:35
@tvetinka píše:
Ahoj, jak dlouho mám vynechat vigantol abych poznala jestli může za bolavé bříško?

U nas stacily dva dny.. a kluk byl jak vymenenej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
25.12.17 15:42

Tak to u nás asi nebude tím :zed: dnes druhý den vysazen a bolest bříška je pořád vůbec žádné zlepšení, nebo to může trvat ještě déle a nemám ho zatim dávat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
19.3.19 14:07

@tvetinka Nevím jak staré máš miminko, ale už jsem tu někde psala, že do takových 4 měsíců jsou tady ty bolesti břiška normální a vigantol na to nemá žádný vliv :) taky měl syn problémy s prdíky, takže jsem pro zajímavost zkusila kapky nedávat, ale bez efektu, takže dávám normálně dál

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure