Víkendová síťová jízdenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Víkendová síťová jízdenka
Ahoj maminky,
zítra jedeme do Prahy na Dobu Ledovou a manžel včera přinesl domů síťovou víkendovou jízdenku, která platí zítra celý den. ALE -už se jaksi zapomněl zeptat zda je jízdenku možné uplatnit třeba i v LEO express?? Možná je to stupidní dotaz, ale já si vážně nevím rady
Děkuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli myslíš SONE+, tak ta platí jen ve vlacích ČD. v regiojettu ani Leu neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Respektive žádná jízdenka ČD neplatí v jiných vlacích než jejich, a Leo ani regiojet nemají pokud vím síťové jízdenky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjustlike samože platí jen pro české dráhy. Leo expres i regiojet mají svoje slevové akce atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
Respektive žádná jízdenka ČD neplatí v jiných vlacích než jejich, a Leo ani regiojet nemají pokud vím síťové jízdenky
přesně tak. Na jízdence je vždy vyznačeno, pro kterého dopravce platí. Univezrální zatím neexistuje, i když o ní uvažovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noooo tak to jsme pěkně v háji
Protože představení nám začíná ve 3h odpoledne a zpáteční vlak ČD, který tedy stíháme jede až ve 22:26 - se čtyřletým dítětem to bude teda super
Každopádně děkuji za příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjustlike njn, to chce zjistit dopředu
v busu si taky přeci musíš hlídat, na jakého dopravce koupíš jízdenku, druzí Tě na nic nevezmou.. Jinak můžete zkusit jízdenku vrátit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě v dobré vůli nechala zařídit jízdenky manžela no
Ale po obědě stejně jedeme do obchodu, takže zkusíme jízdenku vrátit. Jinak holt koupíme v Pze druhou, přece tam nebudu někde čumákovat s prckem do půl 11cté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjustlike píše:
Já právě v dobré vůli nechala zařídit jízdenky manžela noAle po obědě stejně jedeme do obchodu, takže zkusíme jízdenku vrátit. Jinak holt koupíme v Pze druhou, přece tam nebudu někde čumákovat s prckem do půl 11cté
stane se.. mi se jednou povedlo koupit na špatné datum, bez problémů vrátili peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjustlike píše:
Noooo tak to jsme pěkně v hájiProtože představení nám začíná ve 3h odpoledne a zpáteční vlak ČD, který tedy stíháme jede až ve 22:26 - se čtyřletým dítětem to bude teda super
Každopádně děkuji za příspěvky
a kde bydlíte, jestli se můžu zeptat? jízdenka platí jen do půlnoci, tak pokud se vám to nepovede vrátit, tak jestli to máte domů dál, tak budete ještě doplácet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme z Karviné… Teď jsem koukala na Pendolino, které jede z Bohumína v 9:11 a z Prahy bychom se vraceli 19:36 za velmi rozumnou cenu, takže to pojedeme zkonzultovat na nádraží ![]()
@slavuska1 no právě! Vlakem o té půl 11cté večer bychom se vraceli až v neděli ve 3 ráno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjustlike bacha, na pendolino je třeba místenka za 200 kč, bez ní vás tam nepustí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjustlike píše:
My jsme z Karviné… Teď jsem koukala na Pendolino, které jede z Bohumína v 9:11 a z Prahy bychom se vraceli 19:36 za velmi rozumnou cenu, takže to pojedeme zkonzultovat na nádraží
@slavuska1 no právě! Vlakem o té půl 11cté večer bychom se vraceli až v neděli ve 3 ráno
na pendolino ti na jízdenka sice platí, to patří pod ČD, ale musí se k tomu dokoupit místenka, která není zrovna levná, pokud nemáte tu jejich kartu, tak je to snad 200 na osobu?(ale nechci kecat, jestli to není kolem 80..oni to furt mění). zkusila bych to vrátit a jela Leem, prootže ať už budete připlácet za místenku do pendolina, anbeo támhle po půlnoci doplácet úsek pardubice-karviná, to se vám fakt nevyplatí ani omylem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@jjustlike bacha, na pendolino je třeba místenka za 200 kč, bez ní vás tam nepustí.
tak je to teda furt těch 200 jo? a příště nepředbíhej, já se tam s tím vypisuju, a ty tohle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha tak moment - tak to znamená ta jejich „neúplná cena“???
no to mě po… Já na to leo koukala, ale nestíhali bychom to časově DO prahy… Z prahy jo - to bychom jeli v 18:37, ale na to představení to vychází blbě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.