Víkendová síťová jízdenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
31.1.14 12:53

@jjustlike pokud by se to nepovedlo vrátit, tak máte jakž takž spojení do Ostravy, s přestupem v Přerově. když si to zadáš jako celek Praha Karviná, tak ti to ani nevyjede, ale když zvlášť, tak jo. 19:11 z Prahy, 21:58 v Přerově, a z Přerova 22:26, a 2335 jste v Ostravě. úřímo do Karviný už takhle večer spoj není. Pokud máte auto, tak leda autem do OStravy, a pak z Ostravy domů zase autem. pokud vám teda nevrátí peníze. vyjde to levnějc než místenky, nebo další jízdenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 12:59
@slavuska1 píše:
tak je to teda furt těch 200 jo? a příště nepředbíhej, já se tam s tím vypisuju, a ty tohle :cert: :cert: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: mělo by to být pořád, o změně nevím (ex dělá na dráze, kluk má jízdenku, tak to právě hlídám, co je třeba kupovat atd, když s ním cestuju)… 200 kč místenka plus jízdenka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.1.14 13:01
@martina.se píše: :mrgreen: mělo by to být pořád, o změně nevím (ex dělá na dráze, kluk má jízdenku, tak to právě hlídám, co je třeba kupovat atd, když s ním cestuju)… 200 kč místenka plus jízdenka.

asi jo no. akorát kdo má kartu, tak ji má snad za 80 :think: já ji mám, využila jsem v září za 330 na 3 orky, pro mladý do 26 let, těsně před narozkama :lol: ale pendolinem jsem ještě nejela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
31.1.14 13:02

Místenka do Pendolina stojí 35 KČ, před pár dny jsem jela

Příspěvek upraven 31.01.14 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 13:03
@jjustlike píše:
Aha tak moment - tak to znamená ta jejich „neúplná cena“??? :poblion: no to mě po… Já na to leo koukala, ale nestíhali bychom to časově DO prahy… Z prahy jo - to bychom jeli v 18:37, ale na to představení to vychází blbě

jinak jak už psala kolegyně - spojení nehledej přímé, ale zadej body, kudy chceš jet, nebo hledej přes přerov, třebovou a pod.. zjistíš, že jezdí nejen přímáky, ale dostaneš se více spojeníma např přes ten přerov.. Mi to pro dítě taky nenašlo trasu - Kolín - Studénka (tedy našlo, vlak co jel jediný denně). Když jsem nacvakala Kolín Hranice a Hranice studénka, tak to najednou šlo ;) ono to jejich hledání je značně nepřesné. A jinak ano. Cena u pendolína je cena jízdenky plus 200 kč místenka pro osobu - platí pro druhou třídu, pro první nevim :think: Můj kluk má vlaky zadara, ale tu místenku mít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 13:03
@White_Queen píše:
Jízdenka do Pendolina stojí 35 KČ, před pár dny jsem jela
:mrgreen: :lol: ty jsi divoch :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 13:04
@slavuska1 píše:
asi jo no. akorát kdo má kartu, tak ji má snad za 80 :think: já ji mám, využila jsem v září za 330 na 3 orky, pro mladý do 26 let, těsně před narozkama :lol: ale pendolinem jsem ještě nejela :think:

kluk jel pendolínem naposledy mezi svátky a cvakal normálně 200 kč za místenku - a to má kartu (rodinný příslušník), takže má druhou třídu a všechny vlaky zadara :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
31.1.14 13:04
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: ty jsi divoch :mrgreen:
??? proč jako?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
31.1.14 13:05
@martina.se píše:
kluk jel pendolínem naposledy mezi svátky a cvakal normálně 200 kč za místenku - a to má kartu (rodinný příslušník), takže má druhou třídu a všechny vlaky zadara :think:

Já jezdím Pendolinem poměrně často (v létě několikrát, v říjnu, mezi svátky, v ledu) a vždy jsem platila místenku 35Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 13:07
@White_Queen píše: ??? proč jako?

za jízdenku na pedolíno 35 kč? jasný, člověk se upíše, ale tohle zní fakt brutálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
31.1.14 13:08
@martina.se píše:
za jízdenku na pedolíno 35 kč? jasný, člověk se upíše, ale tohle zní fakt brutálně :mrgreen:

Aha, jasně, ty ses nikdy omylem nepřepsala, že z toho teď máš druhý Vánoce? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 13:10
@White_Queen píše:
Aha, jasně, ty ses nikdy omylem nepřepsala, že z toho teď máš druhý Vánoce? :roll: :roll: :roll:
ťuťu.. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.1.14 13:11
@White_Queen píše:
Já jezdím Pendolinem poměrně často (v létě několikrát, v říjnu, mezi svátky, v ledu) a vždy jsem platila místenku 35Kč

no a nekupovala sis to s velkým předstihem? na stránkách ČD totiž píšou místenky 0-250 kč, tak nevím na čem to závisí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
31.1.14 13:14
@slavuska1 píše:
no a nekupovala sis to s velkým předstihem? na stránkách ČD totiž píšou místenky 0-250 kč, tak nevím na čem to závisí. :nevim:

Já si kupuju jízdenku vždycky dopředu, protože vím, kdy pojedu. Ale třeba přítel jí asto kupuje na poslední chvíli a místenku má normálně za těch 35Kč, ted jsem to zkusila vyhledat a místenka na zítra stojí 34 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 13:18
@slavuska1 píše:
no a nekupovala sis to s velkým předstihem? na stránkách ČD totiž píšou místenky 0-250 kč, tak nevím na čem to závisí. :nevim:

jj, to je kupované s předstihem, čím dřív koupíš, tím levnější. To sam třeba jízdenky na Leo a pod.. když je koupíš půl roku předem, jsou za směšnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.