Víkendový pobyt pro dva, poradíte?

127
23.1.16 18:18

Víkendový pobyt pro dva, poradíte?

Ahoj holky, prosím Vás o doporučení na romantický pobyt pro dva na víkend v ČR. Ráda bych ho věnovala svým rodičům, jde hlavně o to, aby si odpočinuli, jsou pracovně hodně vytížení a potřebují to jak sůl… Chtělo by to nějaké místo, kde by mohli jen tak lenošit, procházet se atd. Ale má finanční situace není úplně příznivá, takže do toho nemůžu vrazit několik tisíc… Máte nějaký tip na místo, kde je u nás hezky, klid a pohoda? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
23.1.16 18:25

Ahoj…nevím kolik si můžeš dovolit zaplatit, ale naši i my, si strašne odpočineme v Poděbradech v lázních. Je tam i krasne na procházky…proste pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
23.1.16 18:25

Podívala bych se na slevových serverech, tam je toho spoustu a za dobré ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
23.1.16 18:27

Ano a určite Slevomat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
23.1.16 18:39

Já mužů doporučit hotel Horal ve Velkých Karlovicích, příroda, perfektní wellnes, super jídlo. Prostě odpočinek, jak ma byt.Ale mrkni na ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.1.16 18:41

http://www.maximus-resort.cz/-balicky

už několikrát jsme tu byli s přítelem v saunovém světě, ve vířivce i na rautu :potlesk: Úžasné místo, přímo snové :*

Víkendový pobyt jsme zatím nezažili, ale věřím, že musí být nezapomenutelný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
23.1.16 18:44

Na Slevomatu najdes spoustu pobytu, ale pozor, co vybiras. My takto koupili poukaz dvakrat a proste bylo poznat, ze je to za nizsi cenu. Treba ubytovani bylo s polopenzi, ale prvni den byly zapecene testoviny, druhy den jatra… Proste levna jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.16 18:52

Taky doporučuju přes slevový portál :) třeba slevin cz má v sobě nabídky několika portálů dohromady :) Já si teda vždy ještě ověřím recenze toho hotelu, případně ještě než zakoupím voucher si zarezervuju termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.16 18:54

@zusaf jinak mimo portály, my třeba rády jezdíme do penzionu Borůvka v Borové ladě. Je tam klid, hezky, na pokoji sociální zařízení i kuchyňka a kdyžtak hned vedle je restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.1.16 19:02

Moc Vám všem děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
23.1.16 19:51

Sjezdila jsem toho už hodně, naposledy jsem byla minulý víkend v hotelu S. E.N. Senohraby, ale TOP je pro mě hotel Orlík. Tam se jako do jediného hotelu vracím opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.1.16 20:13

Já nemám se slevovými portály dobré zkušenosti. Zkusila jsem párkrát a vždycky mi dávali najevo, že je to „se slevou“. :? To si raději připlatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.16 20:29

@Bábrdl to mě se tedy nikdy nestalo. Většinou tam byly na podobný pobyt skoro všichni hosti v tom období a personál byl moc ochotný. Holt jsme měli štěstí. Nechápu proč si tedy dávají nabídky na slevové portály, když pak nejsou rádi že jim tam lidi přijedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
23.1.16 20:38

Rozhodne bych doporučila pro perfektní odpočinek Resort Poppy hotel Alice v Karlových Varech :palec:
Naprosto super přístup personálu, bezva jídlo i prostředí a báječné odpocinuti (nikde jsem se tak dobře nevyspala).. Mají slevové vouchery na pepa.cz nebo přímo na svých strankach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.1.16 23:26
@Hanka_S_V píše:
@Bábrdl to mě se tedy nikdy nestalo. Většinou tam byly na podobný pobyt skoro všichni hosti v tom období a personál byl moc ochotný. Holt jsme měli štěstí. Nechápu proč si tedy dávají nabídky na slevové portály, když pak nejsou rádi že jim tam lidi přijedou…

Přesně! Má to lidi nalákat, aby pak přijeli znova… Ale takhle je to úplně kontraproduktivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí