Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosím Vás o doporučení na romantický pobyt pro dva na víkend v ČR. Ráda bych ho věnovala svým rodičům, jde hlavně o to, aby si odpočinuli, jsou pracovně hodně vytížení a potřebují to jak sůl… Chtělo by to nějaké místo, kde by mohli jen tak lenošit, procházet se atd. Ale má finanční situace není úplně příznivá, takže do toho nemůžu vrazit několik tisíc… Máte nějaký tip na místo, kde je u nás hezky, klid a pohoda? moc děkuji
Ahoj…nevím kolik si můžeš dovolit zaplatit, ale naši i my, si strašne odpočineme v Poděbradech v lázních. Je tam i krasne na procházky…proste pohoda.
Podívala bych se na slevových serverech, tam je toho spoustu a za dobré ceny.
Já mužů doporučit hotel Horal ve Velkých Karlovicích, příroda, perfektní wellnes, super jídlo. Prostě odpočinek, jak ma byt.Ale mrkni na ceny.
http://www.maximus-resort.cz/-balicky
už několikrát jsme tu byli s přítelem v saunovém světě, ve vířivce i na rautu
Úžasné místo, přímo snové ![]()
Víkendový pobyt jsme zatím nezažili, ale věřím, že musí být nezapomenutelný ![]()
Na Slevomatu najdes spoustu pobytu, ale pozor, co vybiras. My takto koupili poukaz dvakrat a proste bylo poznat, ze je to za nizsi cenu. Treba ubytovani bylo s polopenzi, ale prvni den byly zapecene testoviny, druhy den jatra… Proste levna jidla.
Taky doporučuju přes slevový portál
třeba slevin cz má v sobě nabídky několika portálů dohromady
Já si teda vždy ještě ověřím recenze toho hotelu, případně ještě než zakoupím voucher si zarezervuju termín ![]()
@zusaf jinak mimo portály, my třeba rády jezdíme do penzionu Borůvka v Borové ladě. Je tam klid, hezky, na pokoji sociální zařízení i kuchyňka a kdyžtak hned vedle je restaurace.
Sjezdila jsem toho už hodně, naposledy jsem byla minulý víkend v hotelu S. E.N. Senohraby, ale TOP je pro mě hotel Orlík. Tam se jako do jediného hotelu vracím opakovaně.
Já nemám se slevovými portály dobré zkušenosti. Zkusila jsem párkrát a vždycky mi dávali najevo, že je to „se slevou“.
To si raději připlatím.
@Bábrdl to mě se tedy nikdy nestalo. Většinou tam byly na podobný pobyt skoro všichni hosti v tom období a personál byl moc ochotný. Holt jsme měli štěstí. Nechápu proč si tedy dávají nabídky na slevové portály, když pak nejsou rádi že jim tam lidi přijedou…
Rozhodne bych doporučila pro perfektní odpočinek Resort Poppy hotel Alice v Karlových Varech ![]()
Naprosto super přístup personálu, bezva jídlo i prostředí a báječné odpocinuti (nikde jsem se tak dobře nevyspala).. Mají slevové vouchery na pepa.cz nebo přímo na svých strankach ![]()
@Hanka_S_V píše:
@Bábrdl to mě se tedy nikdy nestalo. Většinou tam byly na podobný pobyt skoro všichni hosti v tom období a personál byl moc ochotný. Holt jsme měli štěstí. Nechápu proč si tedy dávají nabídky na slevové portály, když pak nejsou rádi že jim tam lidi přijedou…
Přesně! Má to lidi nalákat, aby pak přijeli znova… Ale takhle je to úplně kontraproduktivní…