Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
A oblast?
Kvuli vikendu by se mi pres celou republiku tahnout nechtelo.
My byli nedavno tady, v igloo. Klidne bych si to zopakla, bylo to fajn, sauna, koupaci sud.
My jedeme taky na glamping. Do maringotky. Bez lidi. Bez deti, to romantiky az az ![]()
Pivní lázně Purkmistr Plzeň, koupel v dřevěné kádi a myslím že je tam i sauna, dobře tam i vaří, ubytování taky nabízí. Moc hezký pobyty pro dva mají v hotelu Bohemia ve Fr. Lázních, dostali jsme kdysi poukaz na „romantický balíček pro dva“ s uvítací lahví šampusu, byla v tom nějaká čoko masáž pro dámu, pedikúra a masáž zad pro chlapa atd., my to měli na střídačku kvůli psovi, nevydržel sám v pokoji a nebylo hlídání. Ale je to teda „rodinný a pes-friendly hotel“. A vy asi chcete něco, kde nebudou děti aj. rušivé elementy?
Mě stačí slušne přespání se snidani, hlavně když je v okolí co navštívit.
V Brně je něco se sexuálním programem, nějaký zážitkovy hotel, kde máte jako par plnit ukoly sexuálního nebo erotického charakteru, ale jak se to jmenuje, to už nevím, četla jsem o tom před par lety ![]()
@Ornwen píše: Více
Presne ![]()
Mame vikend bez harantu v srpnu, mam vyhlidnutou jurtu s kadibudkou ![]()
@Semtex píše: Více
Tam jezdí kamarádka. Taky nevím, jak se to jmenuje, ale popisovala to a asi fajn, i když ne každý chlap na to je…
Čauky holky..
Poraďte nějaký super víkendový pobyt pro mě a mého muže..něco erotického..už si potřebujeme odfrknout 😂 😂
Něco, co máte odzkoušené.
Moc díky a hezký večer 🌹
Příspěvek upraven 22.07.24 v 20:09