Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o konkrétní tipy kam na celý víeknd s dětmi (3 r. a 4 měs.) na Moravě. Hlavně aby se dalo všude s kočárem. Vím jen o Mohelnu, Baldovci a Pohádková vesnička, ale ta je s kočárem asi špatně sjízdná. Nějaké další tipy prosím?
A jaká máte kritéria? Co třeba Lednice? Je tam krásně, zámecký park a spousta stezek sjízdných kočárem.
Ahoj, tak mi byli minulý víkend s dcerou 2 roky, ve Vyškově v dinoparku a lesoparku, ten dinopark byl fakt úžasnej a malé se to taky moc líbilo hlavně to, že mohla jet z lesoparku do dinoparku vláčkem (tam se vejde i kočárek) jo a myslím, že tam poblíž je i nějakej aquapark, ale tam jsme nebyli. No tak snad jsem trochu pomohla. Pa ![]()
Lednicko- valtický areál a blízké okolí, např. Břeclav, Lanžhot ( Pohansko - mezi Břeclaví a Lanžhotem) super
, Aquapark Moravia Pasohlávky + kemp ATC Merkur Pasohlávky
.. klidně písni SZ, napíšu dslší tipy na výlety ![]()
Lednice a park je sice hezký, ale tříleťáka by procházky moc dlouho nebavily, Vyškov máme kousek, v Dinu jsme byli několikrát. Představuji si nějaký kemp v přírodě, s koupáním a hlavně s dětskými atrakcemi, abych se nemusela s miminem ještě někam přesouvat, aby bylo prostě vše po ruce typu Mohelno, to je sice fajn, ale berou pouze na celý týden a já potřebuji jen víkend. ![]()
@Lucianamil ATC Merur Pasohlávky… kemp, čistá voda, atrakcí pro děti i dospělé hodně
… odpoledne bývají programy pro děti, to si myslím, že by pro Vás mohlo být fajn ![]()
http://www.kemp-merkur.cz/ .. super stránky s aktualitama mají i na FCB ![]()
Ahoj, prosím ty, kdo byl v kempu Baldovec, jaké je tam vyžití? Pro děti. A je tam kousek obchod s potravinami + tipy na výlety? Jedeme tam v červnu na 5 dní s 2 dětmi, ale vůbec to tam neznáme. Děkuji